reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się i ja:)

@melisa129 zrób test tak jak się okresu spodziewasz. Ja odstawilam tabletki w kwietniu i od razu okres jak w zegarku. Ponoć to zależy od tego jak to wyglądało u ciebie przed braniem tabletek. Jeśli miałaś w miarę regularnie to teraz też tak powinno być.
@Clover88 no i tak ma być hehe musisz poczuć żeś w ciazy hehe.
@sylwkaq90 gratuluję synusia. Waga też ładna , niech rośnie ładnie:)

U mnie już po @. Cieszę się bo można zacząć działać:) do owu dni mi szybko lecą. Gorzej później. Te 14 dni ciągną się jak flaki z olejem.
Ja wczoraj troszkę zaszalam z koleżanką i dzisiaj lekko przymulona jestem. A wam jak weekendzik mija?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Magda36 Oj to dobrze, bo ja w drugiej ciąży dopiero wiem co to jest ciaza :errr: Tez zaczynam mieć mdłości i pocę się jak mysz, a najmniejsza czynność sprawa mi mega wysyłek, a to dopiero co początek:-p
No ja niestety wymiotowalam mocno, nic nie jadłam. Leki przeciwwymiotne tez nie dawały rady i tak przez prawie 6 miesięcy. Wtedy lekarz znajdował mi plus tej sytuacji... napewno piękna beta a ja słabo znoszę jej wzrost.

1usavcqgt1dml95x.png

@melisa129 Ja robiłam test trzy dni po spodziewanej @ i ledwo co zauważyłam II kreseske, wiec u Ciebie może jeszcze nie wykazać. Po tabletkach teraz nie wiadomo kiedy u Ciebie powinna byc@ Ja bym poczekała do 6 lipca i zrobiła na spokojnie test.
Sluz z krwią może oznaczać zagnieżdżenie się jajeczka , ale nie jestem pewna.
Po odstawieniu tabletek ponoć szybko można zajść.
Dziękuję za odpowiedź :) Tak jak myślałam muszę cierpliwie poczekać do 6 lipca . :sorry2:

Witam się i ja:)

@melisa129 zrób test tak jak się okresu spodziewasz. Ja odstawilam tabletki w kwietniu i od razu okres jak w zegarku. Ponoć to zależy od tego jak to wyglądało u ciebie przed braniem tabletek. Jeśli miałaś w miarę regularnie to teraz też tak powinno być.
@Clover88 no i tak ma być hehe musisz poczuć żeś w ciazy hehe.
@sylwkaq90 gratuluję synusia. Waga też ładna , niech rośnie ładnie:)

U mnie już po @. Cieszę się bo można zacząć działać:) do owu dni mi szybko lecą. Gorzej później. Te 14 dni ciągną się jak flaki z olejem.
Ja wczoraj troszkę zaszalam z koleżanką i dzisiaj lekko przymulona jestem. A wam jak weekendzik mija?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

[/QUOTE]

Tak jak myślałam , dzięki za odpowiedź :) Trzeba poczekać cierpliwie :)

@limonka8721 I jestem mega śpiąca, ja obecnie jestem na imprezie rodzinnej gdzie od godziny leżę w łóżku :laugh2: Od tygodnia to na stojąco bym mogła zasnąć. Coś czuje , ze tak bedza teraz wyglądać moje imprezy punkt 21-22 w łóżku.
To teraz do roboty i co drugi dzień bez testów i nogi do góry ;) Facet u góry, a Ty na dole i musi się uda. Dołącz do mnie będzie mi weselej :)
@Magda36 o kurczę to Ty miałaś niezły hardcore współczuje , a mówią , ze wymioty tylko w pierwszym trymestrze. U mnie na szczęście bez wymiotów, ale to może się zmienić :(
@melisa129 Chyba, ze Ci się bardzo spieszy to wtedy beta, bo tak to nie ma sensu. Pewnie teraz dni będą Ci się dłużyć.

Hej dziewczyny chcialabym ponowic moja prosbe o polecenie ginekologa w tarnowskich gorach lub zabrzu pilnie dla kolezanki ktora juz raz poronila.
Prosze podeslijcie namiary na priv.
Dziekuje za pomoc.
Trzymam kciuki za Wszystkie staraczki

reklama
@Zjarana Dziękuje;-) ;)
Ja coś czuje, ze w tej ciąży mega przytyje, pierwsza ciaza 13 kg na + potem pięknie wszystko zrzuciłam , a teraz będzie ciezko:laugh2:
Pierwsza ciaza się dłuży, ponoć przy drugiej czas zapierdziela , poza tym pierwsze dziecko umila czas :)
A lekarz nic nie mówił, ze waga stoi w miejscu? Dziecko w sumie rośnie , a to najważniejsze

Do góry