reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Coś mu się poprzestawialo. Aż zaczęłam drążyć czy czegoś na sumieniu przypadkiem nie ma, albo czy nie przyjeli do roboty jakiejś rajcującej laski [emoji23]

@kotek87 ja też nienawidzę zmywać[emoji85] gorączki dostaje. Więc B zmywa, ale możecie się domyślić jak to może chlopu wychodzić... [emoji1]
Gotować uwielbiam, więc z tym problemu nie ma, nawet niemąż czasem coś ugotuje. Podział obowiązków szwankuje nadal... jak słyszę "zaraz" albo "spokojnie, będzie zrobionie" to mnie K... strzela[emoji19]

@judytka777 pochmurno? [emoji15] U mnie słońce i prawie lato [emoji1]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie zimno i pochmurno[emoji53]A gdzie jest takie słońce?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1495711039-aaaaaa.png

A tu wrzucam info o którym wczoraj pisałam, jak któraś mieszka w pobliżu a nie miała robionego AMH to.jest szansa naa darmowe :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czytałam o tym i się zastanawiam [emoji6]
Pytałam o temperaturę, żeby się upewnić ale u mnie od 3dni 37,05 także owu faktycznie w tym cyklu była bardzo wcześnie.. [emoji6]

A ja z tych co gotuje bo musi ale nie lubi[emoji23] piec nie umiem.. ale to świetnie wychodzi mojemu M [emoji12] sprzatac sprzątam tylko ja, chodź M czasem odkurza. A zmywania nienawidziłam jak mieszkałam u mamy.. zawsze o to wojna byla[emoji23] a na swoim jakoś mnie wkurzają te talerze w zlewie i od razu zmywam mimo, ze mamy zmywarkę! Używamy ja średnio raz w tygodniu lub na większe imprezy.. bo nie mam tyle naczyń żeby moc gromadzić [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

-kotek87 hahah jak ja to dobrze znam :-D " gdzie ten płyn się lało "
Ja generalnie lubie rozwieszac pranie ale nie cierpię go ściągać i tego nie robię i czasem tak wisi aż samo się oprozni haha no i śmieci nie wynosze. Ale resztą obowiązków się dzielimy :) najgorzej w naszym przypadku wychodzi posiadanie wolnego pokoju który stał się graciarnia.dopiero ciąża będzie motywacją to uporzadkowania tego a teraz drzwi się zamyka i nikt nie widzi :-) :)

U nas zmywa zmywarka, ale żadne nie lubi jej opróżniać. Od prania i prasowania jestem ja. Hurtowo prasuję tylko córce, a nasze przed ubraniem. Pralkę mamy z suszarką, więc rzadko rozwieszamy. Gorzej z upchaniem upranego do szafy ;) odkurza zwykle on, kuchnię też on sprząta. Ja gotuję i piekę i lubię to. On też potrafi, ale rzadko to robi.
Ogólnie mamy bałagan odkąd jest Emilka i zero sił na ogarnianie na bieżąco, ale musimy w końcu się zabrać za siebie.
A ja wróciłam z pracy, po drodze poszłam zbadać tarczycę, Wit D i glikoproteinę. Dziś czeka mnie pranie i ogarnianie przed wyjazdem.

Hej kobietki. U mnie tez świeci. Całkiem fajnie na dworze. Wróciłam z pracy i idziemy zaraz na plac zabaw :). U mnie 10dc i zaczyna sie jajnik odzywać. Jutro bedzie M to będzie ❤ ;). I zapomniałam zmierzyć temperatury dzisiaj. Chyba to nie wplynie za bardzo na wykres. Miłego dnia wszystkim.

reklama
Do góry