reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzisiaj mam 31dc. Po negatywnym teście we wtorek 27 dc odstawiłam luteinę i czekam.... wczoraj pełno śluzu kurzego, dzisiaj pełno białego... cholera wie co jest grane ;) sutki bolą jak szalone, broń boże dotykać. Chyba mój organizm szaleje...

A na działkę jedziemy jak Młoda wróci z rajdu :( jest zwolniona z ćwiczeń na wfie i rajdy to jedyna możliwość dostania ocen... Masakra, strasznie porąbali tym przymusem ćwiczeń na w-fie... W tym roku 9 osób dyra nie dopuściła do matury przez w-f!
A co ma wf do tego?? Czemu twoja córka zwolniona?? Przez choroby??
A ty moze testa zrób albo betę? Sprawdzałaś szyjke??

Dzień dobry, biorę się za śniadanko, wczoraj po pracy na pierwszym grillu w tym roku byliśmy , fajnie było posiedzieć. :)
StorAnia - nie dopuściła do matury przez wf? - masakra jakaś, porąbana ta dyrektorka

Hej[emoji6]wreszcie mamy[emoji274] i aż żyć się chce!
Nie nadrobie Was chyba...miałam młyn w pracy i w domu-oddaliśmy córce sypialnię i robimy jej pokój. W pewnym momencie miałam na stanie 4 łóżka[emoji1]
Komuś miałam pogratulować 2 kresek...i umknęło...

A przedwczoraj była koleżanka z 4 tyg córką. Bosze jakie te dzieci małe[emoji1]córka ma taką lalkę...jak kupowałam ubranko to wzięłam na 68 na 4-6 mcy i patrzę patrzę i takie małe że aż niemożliwe że niemowlaki są takie[emoji1]zapomniałam jak to jest...ale pieluchy nie zapomniałam jak się zmienia[emoji6]
Ogólnie to fajnie było. Bałam się trochę bo to jej 3,wszystkie dzieci za pierwszym razem i to bez starań tylko z niechęci do antykoncepcji...i wiecie tak trochę złości i zazdrości było-że niektórzy tylko nogi rozłożą i bach...a tu człowiek po lekarzach,leki i inne historie. No ale cóż-życie[emoji6]
My zaraz zmykamy na basen. Wieczorkiem sushi i może bara bara[emoji1]a jutro randka z mężem. Miłego i owocnego weekendu kochane!

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym zrobiła tak jak ja z narzeczonym chcemy. Jeśli do teściów nie dociera to wyślij narzeczonego, niech sam im powie twardo ze nie i koniec tematu. Jeszcze kurde sale by mi ktoś za mnie wybierał.. w życiu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ehh...ślub jest dla Was i rób tak jak chcecie. Koleżanka teraz ma doła bo jej matka na ślub nie przyjechała bo nie akceptuje narzeczonego ale po wszystkim zadzwoniła z pretensjami że jak ona mogła tak zrobić że cywilny i że bez rodziny i że w ogóle...a ja jej mówię że jakkolwiek by nie zrobiła to by było źle dla matki. A to ona bierze ślub i ma być jej i mężowi dobrze!

Wiesz co, moja córka od lat była zwolniona ze względu na padaczkę z którą się urodziła. Niby ataków nie ma, ale ta cholera lubi wracać... :(
A co do szyjki to nie wiem jak się ją bada... Tym bardziej, że ja mam problem z opuszczeniem szyjki :( lata dżwigania i częste zaparcia odbiły swoje piętno .
Znowu testa robić??? Zbankrutuje ;)
Dawaj nie bądź chytrus jak @Lanvin hehe

Witam z rana :)

Jesteśmy właśnie w drodze do Ikei do Wrocławia :) dzisiaj mam kiepski poranek...odkąd wstalam okropnie mnie muli. Zrobiłam dzisiaj jajecznice, zjadłam 3 gryzy i wyrzuciłam, bo mi nie smakowało. Kupiłam bułkę zwykła i zjadłam z serem żółtym, bo nic innego mi nie weszło :/ temperatura jeszcze nie spadła specjalnie, od jutra powinna zacząć, ale jutro raczej nie zmierze, bo wieczorem wychodzę z dziewczynami. Piersi bolą...

1495264741-aaaaaa.png

Macie się z tymi psami....[emoji23] [emoji23] mój kot tez się do nas wbija, ale na szczęście śpi w nogach [emoji2]

@oczekiwanie, jeny kleszcz... Nigdy nie miałam, ale byłabym się...ja się każdego pajączka małego, każdego owada boję, a co dopiero kleszcza...

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
A mój sierściuch zawsze spał z nami w sypialni w nogach. Od kilku dni śpimy w salonie bo córce w sypialni zrobiliśmy pokój. I kot śpi z nią w sypialni...czyli chyba wniosek taki że mu bardziej chodzi o miejsce niż człowieka konkretnego[emoji6]

Dzisiaj mam 31dc. Po negatywnym teście we wtorek 27 dc odstawiłam luteinę i czekam.... wczoraj pełno śluzu kurzego, dzisiaj pełno białego... cholera wie co jest grane ;) sutki bolą jak szalone, broń boże dotykać. Chyba mój organizm szaleje...

A na działkę jedziemy jak Młoda wróci z rajdu :( jest zwolniona z ćwiczeń na wfie i rajdy to jedyna możliwość dostania ocen... Masakra, strasznie porąbali tym przymusem ćwiczeń na w-fie... W tym roku 9 osób dyra nie dopuściła do matury przez w-f!
witam nie bardzo wiem jak się tu odnaleźć żeby mnie było widać

reklama
Do góry