reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzisiaj mam 31dc. Po negatywnym teście we wtorek 27 dc odstawiłam luteinę i czekam.... wczoraj pełno śluzu kurzego, dzisiaj pełno białego... cholera wie co jest grane ;) sutki bolą jak szalone, broń boże dotykać. Chyba mój organizm szaleje...

A na działkę jedziemy jak Młoda wróci z rajdu :( jest zwolniona z ćwiczeń na wfie i rajdy to jedyna możliwość dostania ocen... Masakra, strasznie porąbali tym przymusem ćwiczeń na w-fie... W tym roku 9 osób dyra nie dopuściła do matury przez w-f!
A co ma wf do tego?? Czemu twoja córka zwolniona?? Przez choroby??
A ty moze testa zrób albo betę? Sprawdzałaś szyjke??

Dzień dobry, biorę się za śniadanko, wczoraj po pracy na pierwszym grillu w tym roku byliśmy , fajnie było posiedzieć. :)
StorAnia - nie dopuściła do matury przez wf? - masakra jakaś, porąbana ta dyrektorka

Hej[emoji6]wreszcie mamy[emoji274] i aż żyć się chce!
Nie nadrobie Was chyba...miałam młyn w pracy i w domu-oddaliśmy córce sypialnię i robimy jej pokój. W pewnym momencie miałam na stanie 4 łóżka[emoji1]
Komuś miałam pogratulować 2 kresek...i umknęło...

A przedwczoraj była koleżanka z 4 tyg córką. Bosze jakie te dzieci małe[emoji1]córka ma taką lalkę...jak kupowałam ubranko to wzięłam na 68 na 4-6 mcy i patrzę patrzę i takie małe że aż niemożliwe że niemowlaki są takie[emoji1]zapomniałam jak to jest...ale pieluchy nie zapomniałam jak się zmienia[emoji6]
Ogólnie to fajnie było. Bałam się trochę bo to jej 3,wszystkie dzieci za pierwszym razem i to bez starań tylko z niechęci do antykoncepcji...i wiecie tak trochę złości i zazdrości było-że niektórzy tylko nogi rozłożą i bach...a tu człowiek po lekarzach,leki i inne historie. No ale cóż-życie[emoji6]
My zaraz zmykamy na basen. Wieczorkiem sushi i może bara bara[emoji1]a jutro randka z mężem. Miłego i owocnego weekendu kochane!

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym zrobiła tak jak ja z narzeczonym chcemy. Jeśli do teściów nie dociera to wyślij narzeczonego, niech sam im powie twardo ze nie i koniec tematu. Jeszcze kurde sale by mi ktoś za mnie wybierał.. w życiu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ehh...ślub jest dla Was i rób tak jak chcecie. Koleżanka teraz ma doła bo jej matka na ślub nie przyjechała bo nie akceptuje narzeczonego ale po wszystkim zadzwoniła z pretensjami że jak ona mogła tak zrobić że cywilny i że bez rodziny i że w ogóle...a ja jej mówię że jakkolwiek by nie zrobiła to by było źle dla matki. A to ona bierze ślub i ma być jej i mężowi dobrze!

Wiesz co, moja córka od lat była zwolniona ze względu na padaczkę z którą się urodziła. Niby ataków nie ma, ale ta cholera lubi wracać... :(
A co do szyjki to nie wiem jak się ją bada... Tym bardziej, że ja mam problem z opuszczeniem szyjki :( lata dżwigania i częste zaparcia odbiły swoje piętno .
Znowu testa robić??? Zbankrutuje ;)
Dawaj nie bądź chytrus jak @Lanvin hehe

Witam z rana :)

Jesteśmy właśnie w drodze do Ikei do Wrocławia :) dzisiaj mam kiepski poranek...odkąd wstalam okropnie mnie muli. Zrobiłam dzisiaj jajecznice, zjadłam 3 gryzy i wyrzuciłam, bo mi nie smakowało. Kupiłam bułkę zwykła i zjadłam z serem żółtym, bo nic innego mi nie weszło :/ temperatura jeszcze nie spadła specjalnie, od jutra powinna zacząć, ale jutro raczej nie zmierze, bo wieczorem wychodzę z dziewczynami. Piersi bolą...

1495264741-aaaaaa.png

Macie się z tymi psami....[emoji23] [emoji23] mój kot tez się do nas wbija, ale na szczęście śpi w nogach [emoji2]

@oczekiwanie, jeny kleszcz... Nigdy nie miałam, ale byłabym się...ja się każdego pajączka małego, każdego owada boję, a co dopiero kleszcza...

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
A mój sierściuch zawsze spał z nami w sypialni w nogach. Od kilku dni śpimy w salonie bo córce w sypialni zrobiliśmy pokój. I kot śpi z nią w sypialni...czyli chyba wniosek taki że mu bardziej chodzi o miejsce niż człowieka konkretnego[emoji6]

Dzisiaj mam 31dc. Po negatywnym teście we wtorek 27 dc odstawiłam luteinę i czekam.... wczoraj pełno śluzu kurzego, dzisiaj pełno białego... cholera wie co jest grane ;) sutki bolą jak szalone, broń boże dotykać. Chyba mój organizm szaleje...

A na działkę jedziemy jak Młoda wróci z rajdu :( jest zwolniona z ćwiczeń na wfie i rajdy to jedyna możliwość dostania ocen... Masakra, strasznie porąbali tym przymusem ćwiczeń na w-fie... W tym roku 9 osób dyra nie dopuściła do matury przez w-f!
witam nie bardzo wiem jak się tu odnaleźć żeby mnie było widać

reklama
Do góry