oczekiwanie
Fanka BB :)
O ktorej wyjazd?? Wogole to ktoey ty masz dc??A ja już nie mogę się doczekać aż będę na działce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ktorej wyjazd?? Wogole to ktoey ty masz dc??A ja już nie mogę się doczekać aż będę na działce
Kurczę nie mam z rosmana ze wczoraj bo myślałam że te małe są okMi sie wydaje, ze prawie pozytyw. Pokaz z wczoraj ten z rosmana.
Hej. Czyli pozytywny? Czyli owu będzie czy jest? Ten gorny z rossmana A ten dolny allegro.
Ja też od 6 nie moge spać [emoji34]
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób testaWitam z rana
Jesteśmy właśnie w drodze do Ikei do Wrocławia dzisiaj mam kiepski poranek...odkąd wstalam okropnie mnie muli. Zrobiłam dzisiaj jajecznice, zjadłam 3 gryzy i wyrzuciłam, bo mi nie smakowało. Kupiłam bułkę zwykła i zjadłam z serem żółtym, bo nic innego mi nie weszło :/ temperatura jeszcze nie spadła specjalnie, od jutra powinna zacząć, ale jutro raczej nie zmierze, bo wieczorem wychodzę z dziewczynami. Piersi bolą...
Macie się z tymi psami....[emoji23] [emoji23] mój kot tez się do nas wbija, ale na szczęście śpi w nogach [emoji2]
@oczekiwanie, jeny kleszcz... Nigdy nie miałam, ale byłabym się...ja się każdego pajączka małego, każdego owada boję, a co dopiero kleszcza...
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez jestem za. Lanvin zrób testa . Nie bądź sknera, wydaj 10zlZrób testa
Ja uwazam, ze nie. To powinna byc tylko i wyłącznie wasza decyzja. Skąd masz wiedzieć jak się będziesz czuła? A poza tym przecież nie czas na to zeby się przejmować tym co ludzie powiedzą . Porozmawiajcie z treściami.Cześć kobietki! Witam w ten piękny słoneczny dzień.
@Lanvin taak, zrób test, nie bądź taka [emoji16]
A ja mam do was pytanie. Uwaga, będzie długo. Chciałabym, żebyście mi doradziły. Otóż razem z narzeczonym planujemy ślub we wrześniu 2018. Wczoraj postanowiliśmy oznajmić jego rodzicom, że spodziewamy się małego cudu. I stało się to, co w sumie myślałam. Jego rodzice stwierdzili, że tu nie ma na co czekać, ślub trzeba brać w tym roku. We wrześniu najlepiej. Nie powiem, trochę się zdenerwowałam, bo to chyba powinna być nasza decyzja? Przyszły teść już ma zamiar sali szukać, terminy umawiać. Oczywiscie wesele ma być na około 200 osób. To mówię, że ja wolę skromny obiad. Teść, że nie ma takiej możliwości. I tu pytanie do was, co wy byście zrobiły na moim miejscu? Nie ukrywam, że nie uśmiecha mi się to, może też dlatego, że chciałabym tą ciążę przejść w spokoju, bez dodatkowych stresów. Co myślicie, jest sens ulegać i przekładać ślub tylko dlatego, że dziecko w drodze?
Tez mi się wydaje, że jutro może być ciemniejszy. Najlepiej robić go wieczorem.Te z Allegro są tragiczne co .... ten górny pozytywny. Ale wydaje mi sie,ze jeszcze może sciemniec .
Możesz działać
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Niee, czekam do wtorku będę twarda. Wole mieć jasność z temperatury, niż biel zobaczyć. Po bieli mi będzie przykro, a pi temperaturze nie aż takTez jestem za. Lanvin zrób testa . Nie bądź sknera, wydaj 10zl
Ja bym zrobiła tak, jak zaplanowałam. Nikt nie powinien Ci dyktować. Możecie za rok zrobić ślub i połączyć go ze chrzcinami np to jest Wasza decyzja i nie podejmujcie jej ze względu na to, co ktoś powie i czy wypada tak, czy tak, nie wartoCześć kobietki! Witam w ten piękny słoneczny dzień.
A ja mam do was pytanie. Uwaga, będzie długo. Chciałabym, żebyście mi doradziły. Otóż razem z narzeczonym planujemy ślub we wrześniu 2018. Wczoraj postanowiliśmy oznajmić jego rodzicom, że spodziewamy się małego cudu. I stało się to, co w sumie myślałam. Jego rodzice stwierdzili, że tu nie ma na co czekać, ślub trzeba brać w tym roku. We wrześniu najlepiej. Nie powiem, trochę się zdenerwowałam, bo to chyba powinna być nasza decyzja? Przyszły teść już ma zamiar sali szukać, terminy umawiać. Oczywiscie wesele ma być na około 200 osób. To mówię, że ja wolę skromny obiad. Teść, że nie ma takiej możliwości. I tu pytanie do was, co wy byście zrobiły na moim miejscu? Nie ukrywam, że nie uśmiecha mi się to, może też dlatego, że chciałabym tą ciążę przejść w spokoju, bez dodatkowych stresów. Co myślicie, jest sens ulegać i przekładać ślub tylko dlatego, że dziecko w drodze?
Dokładnie, na spokojnie poza tym po co wydawać kasę, skoro potrzebna będzie na wyprawkę. A tak do ślubu spokojnie odłożycie cośJa uwazam, ze nie. To powinna byc tylko i wyłącznie wasza decyzja. Skąd masz wiedzieć jak się będziesz czuła? A poza tym przecież nie czas na to zeby się przejmować tym co ludzie powiedzą . Porozmawiajcie z treściami.
Cześć kobietki! Witam w ten piękny słoneczny dzień.