reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@oczekiwanie o mamo! Kleszcza!! Kleszcze to moja najwieksza fobiam nigdy zadnego nie mialam, ale jakbym zlapala to chyba bym umarla na miejscu.
Wszyscy w rodzinie juz sie ze mnie smieja. A tu z kleszczami nie ma zartow. Obserwuj sie czy rumien nie wychodzi.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To juz nie pierwszy raz. W ciąży dwa razy mialam. Ale była panika wtedy, ale nic nie wyszło na szczęście. Koleżanka w pracy miała rumień na pół pleców :o.
@ketsurui za tydzień moc musi być z nami. Ja od jutra donga wcinam :).

reklama
Witajcie o poranku, boszzzz wolna sobota a ja nie śpię od 6:00. Zawsze tak mam, że jak nie muszę iść do pracy to wstaję o świcie w jakbym miała iść do roboty to bym mogła do 10:00 spać.
Poza tym nie mam gdzie spać ;) Wstałam rano siku i z zamiarem, że kładę się dalej spać wchodzę do sypialni a tu....
WP_20170520_06_17_18_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20170520_06_17_18_Pro.jpg
    WP_20170520_06_17_18_Pro.jpg
    267,2 KB · Wyświetleń: 536
Witajcie o poranku, boszzzz wolna sobota a ja nie śpię od 6:00. Zawsze tak mam, że jak nie muszę iść do pracy to wstaję o świcie w jakbym miała iść do roboty to bym mogła do 10:00 spać.
Poza tym nie mam gdzie spać ;) Wstałam rano siku i z zamiarem, że kładę się dalej spać wchodzę do sypialni a tu....Zobacz załącznik 807261
Hej.ktoś zajął twoje miejsce[emoji23][emoji23][emoji23]fajnie to wygląda[emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

1495257609-aaaaaa.jpeg

Hej. Czyli pozytywny? Czyli owu będzie czy jest? Ten gorny z rossmana A ten dolny allegro.
Ja też od 6 nie moge spać [emoji34]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Poza tym nie mam gdzie spać ;) Wstałam rano siku i z zamiarem, że kładę się dalej spać wchodzę do sypialni a tu....Zobacz załącznik 807261

Witam w klubie ! U mnie dokładnie to samo ! Pierwsza wolna sobota myśle sobie pospie dłużej. Akurat. O 4;50 się obudziłam. Ale zmusiłem się zasnąć jeszcze i całe 1,5h dłużej spałam. Potrzeba mnie wywaliła. I zastałam dokładnie taki sam widok po powrocie ! [emoji23][emoji23]
1495262143-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bylo ciepłe to pilnuje żeby nie wystyglo
,dobrze ze jestes i ze wszystko ok. Pokazuj foty swoich arów. Ja mialam planować i nic z roslin nie wymyśliłam. Może dzisiaj mi się cos uda.

reklama
Do góry