reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ah ja miałam pisac czy ktoś nie miał żadnych objawów ciążowych ... a był w ciazy... ja kompletnie nic nie czuje.. żadnych objawów na @... cyce dalej nie bola juz nie wiem co o tym myślec ... za cztery dni małpa ma przyjsc ... czasem mnie tylko jajniki na zmiane kłują

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
@renia200 ja przy pierwszej ciąży tak miałam objawów zero przed i po terminie @ która juz nie przyszla.
Za to teraz delikatne mdłości mnie meczyly juz parę dni przed @ a teraz tragedia zwłaszcza wieczór nie wyrabiam tak mnie mdli.

Niestety nie jestem specjalistka ale nie załamuj się, skup się lepiej na iui, na pewno się uda i zniknie ten zagadkowy wodniak. Jestem tego pewna!

[emoji64]

No właśnie teraz kwestia jest tego czy wodniak jest w jajowodzie czy gdzieś przyklejony do jajowodu czy jajnika czy to w ogóle nie wodniak. Jeśli wodniak i w jajowodzie to nawet inseminacja nie pomoże bo jajowód jest tym samym niedrożny - lewy akurat ten gdzie rośnie pęcherzyk.

@renia200 ja przy pierwszej ciąży tak miałam objawów zero przed i po terminie @ która juz nie przyszla.
Za to teraz delikatne mdłości mnie meczyly juz parę dni przed @ a teraz tragedia zwłaszcza wieczór nie wyrabiam tak mnie mdli.

Wlasnie nie chce sie nakręcać bo delikatne mdłości tez mam ... zobaczmy w srode .. dziekuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie teraz kwestia jest tego czy wodniak jest w jajowodzie czy gdzieś przyklejony do jajowodu czy jajnika czy to w ogóle nie wodniak. Jeśli wodniak i w jajowodzie to nawet inseminacja nie pomoże bo jajowód jest tym samym niedrożny - lewy akurat ten gdzie rośnie pęcherzyk.

To kiedy masz następną wizytę?

[emoji64]

W poniedziałek ale to niestety nie u tego lekarza bo to tylko USG. Dopiero 5 maja mam u tego właściwego, który coś mi może powie.

reklama
Już mogę pisać musiałam sobie wszystko poukładać w głowie. Zwolniłam się rano z pracy słabo mi było i plamienie. Poszliśmy z moim na IP zadał mnie gin powiedział że faktycznie jest krew i nic nie widzi na usg. Zrobił mi betę wynik 5 z groszem. Wcześniej pisałam do mojej gin co mam robić jak mam plamienia to suk* mi napisała że jest na urlopie nie mam jej przeszkadzać i kontaktować się po 4 maja. Pozbierałam myśli szukałam profesora w Poznaniu. Ginekolog - endokrynolog. Oczywiście prywatnie. Dziewczyny ja się nie poddam tak łatwo!!!! Jesteście mega kochane dajecie tyle wsparcia ze jest nie do opisania[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] za to Was wszystkie kocham[emoji177] [emoji177] [emoji177] jesteście wspaniałe i dajecie nadzieję. Więc podnieść się i działamy dalej. Bo płacz tu nie pomoże!!!! Dzięki[emoji178] [emoji178]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry