reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane ja dziś po usg prenatalnym, wszystko super ufff [emoji4] za 3 tygodnie wynik z krwi, musi być dobrze !

A oto moja prawdopodobnie Maja [emoji173]️
1493471597-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze wszystko dobrze :)
@mfifi04 przykro mi to niesprawiedliwe...

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mfifi04 bardzo mi przykro
trzymaj się .

Ostatnio rzadziej pisze bo mdłości mnie wykanczaja choć nie wymiotuje to ledwo żyje nie mogę patrzeć chwilami na jedzenie.
Co do czekania ja żałuje ze późno się zdecydowalam na drugie dziecko .na poczatku bylo tak ze m nie chciał a jak zaczął chcieć to były problemy bo nie udaje się i kłótnie obwiniano jedno drugie w końcu i mi i m zgasla nadzieja i odpuscilismy i wtedy się udało ale teraz myślę ze dużą różnica wieku czy damy rade ale najważniejsze żeby zdrowe było reszta się ułoży.

Ja tak czekałam. Najpierw nie chciałam wcale. Potem czekałam na umowę na czas nieokreślony i swoje mieszkanie. Swojego mieszkania nadal nie ma ale ciąży też. Za to są lata 37,slabe wyniki M i coraz mniej czasu...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie chyba nigdy nie wybaczę że czekałam tyle. Już nie wierze że mi się uda...

U mnie to wszystko moja wina ;(
Żadna wina! Nie obwiniaj się bo to nie jest zależne od Ciebie. Choroby nie wybierają.
U mnie M też przeżywał że mi kiedyś lekarz powiedział "Pani to tylko zachodzić w ciążę i rodzić" a on ma słabe wyniki. Ciągle tołkuje że ma się nie obwiniać bo to nie jego wina. On w tym temacie zrobił wszysytko co mógł!
Mi trochę łatwiej bo 1 dziecko mamy. Z brakiem dugiego trzeba się będzie chyba pogodzić...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mfifi cooo?????[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] jak to[emoji26][emoji26][emoji26] co mówią lekarze, który to był tydzień??

Emsi, ale piekna dama[emoji7] na jakie wyniki z krwi czekasz?? Genetyczne?
Gratki pozytywnych prenatalnych[emoji106][emoji106][emoji106]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Do góry