reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ah ja miałam pisac czy ktoś nie miał żadnych objawów ciążowych ... a był w ciazy... ja kompletnie nic nie czuje.. żadnych objawów na @... cyce dalej nie bola juz nie wiem co o tym myślec ... za cztery dni małpa ma przyjsc ... czasem mnie tylko jajniki na zmiane kłują

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
@renia200 ja przy pierwszej ciąży tak miałam objawów zero przed i po terminie @ która juz nie przyszla.
Za to teraz delikatne mdłości mnie meczyly juz parę dni przed @ a teraz tragedia zwłaszcza wieczór nie wyrabiam tak mnie mdli.

Niestety nie jestem specjalistka ale nie załamuj się, skup się lepiej na iui, na pewno się uda i zniknie ten zagadkowy wodniak. Jestem tego pewna!

[emoji64]

No właśnie teraz kwestia jest tego czy wodniak jest w jajowodzie czy gdzieś przyklejony do jajowodu czy jajnika czy to w ogóle nie wodniak. Jeśli wodniak i w jajowodzie to nawet inseminacja nie pomoże bo jajowód jest tym samym niedrożny - lewy akurat ten gdzie rośnie pęcherzyk.

@renia200 ja przy pierwszej ciąży tak miałam objawów zero przed i po terminie @ która juz nie przyszla.
Za to teraz delikatne mdłości mnie meczyly juz parę dni przed @ a teraz tragedia zwłaszcza wieczór nie wyrabiam tak mnie mdli.

Wlasnie nie chce sie nakręcać bo delikatne mdłości tez mam ... zobaczmy w srode .. dziekuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie teraz kwestia jest tego czy wodniak jest w jajowodzie czy gdzieś przyklejony do jajowodu czy jajnika czy to w ogóle nie wodniak. Jeśli wodniak i w jajowodzie to nawet inseminacja nie pomoże bo jajowód jest tym samym niedrożny - lewy akurat ten gdzie rośnie pęcherzyk.

To kiedy masz następną wizytę?

[emoji64]

W poniedziałek ale to niestety nie u tego lekarza bo to tylko USG. Dopiero 5 maja mam u tego właściwego, który coś mi może powie.

reklama
Już mogę pisać musiałam sobie wszystko poukładać w głowie. Zwolniłam się rano z pracy słabo mi było i plamienie. Poszliśmy z moim na IP zadał mnie gin powiedział że faktycznie jest krew i nic nie widzi na usg. Zrobił mi betę wynik 5 z groszem. Wcześniej pisałam do mojej gin co mam robić jak mam plamienia to suk* mi napisała że jest na urlopie nie mam jej przeszkadzać i kontaktować się po 4 maja. Pozbierałam myśli szukałam profesora w Poznaniu. Ginekolog - endokrynolog. Oczywiście prywatnie. Dziewczyny ja się nie poddam tak łatwo!!!! Jesteście mega kochane dajecie tyle wsparcia ze jest nie do opisania[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] za to Was wszystkie kocham[emoji177] [emoji177] [emoji177] jesteście wspaniałe i dajecie nadzieję. Więc podnieść się i działamy dalej. Bo płacz tu nie pomoże!!!! Dzięki[emoji178] [emoji178]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry