reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@mama_zuzanki mi @ spóźnia się już czwarty dzień :/

@mififi to już naprawdę przeginka żeby tyle czekać na wyniki

@Lanvin podziwiam że w pierwszy dzień @ poszłaś na ćwiczenia, ja zazwyczaj nie jestem w stanie funkcjonować

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Testy nadal negatywne? Kurcze, może faktycznie owu się przesunęła... :/

Zanim poszłam na zajęcia, to było ok, gorzej jak wróciłam [emoji12] wieczorem tak mnie bolał brzuch, plecy, miednica, jak nigdy. Chyba faktycznie trochę przegięłam, ale nie chciałam odpuścić kolejnego dnia, bo w zeszłym tygodniu nie byłam.

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Dziewczyny od wczoraj mam taki katar ze szok, i tak wgl to w wydzielinie z nosa zauważyłam wczoraj kres i dziś mam tak samo ... myślicie ze acard może na to wpływać?
jak nie urok to sraczka w zeszłym tygodniu walczyłam z bolącym gardłem a teraz z katarem...

[emoji173] Beta 40.2[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratulacje !!! [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

@leeleeth kochana nie wierzę jak tak mogli was oszukać! To jest zabawa z uczuciami! Straszne! Ale nie przejmuj się jesteś fantastycznym czlowiekem!!! [emoji8]
@Lanvin w okres spokojnie z silka [emoji6]
@StorAnia o nieee [emoji20] jestem z Tobą kochana mam cicha nadzieję że jednak jeszcze się nie poddasz [emoji110] [emoji110] [emoji110] domek będzie cudny!!! [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark jak samopoczucie? Już nic się nie działo??

@gabrika jesteś tu z nami? [emoji8]

Dzwoniłam wczoraj do dewelopera, bo z kobietą z biura już nie mam zamiaru rozmawiać, jest tak tępą dzidą... Sorry za określenie, ale jakbyście z nią porozmawialy, to byście zrozumiały. W każdym razie, potwierdził mi, że w ostatnim tygodniu maja mają wstawiać drzwi w bloku i jak tylko wstawią, to dostanę klucze! Mam do niego przedzwonić za 3 tygodnie to mi dokładnie powie, bo wszystko zależy od której klatki zaczną je wstawiać, jeśli od mojej, to klucze będą pod koniec maja, a jeśli od drugiej to w 1 lub 2 tygodniu czerwca. Już się nie mogę doczekać, w weekend jedziemy szukać płytek do kuchni i łazienki i paneli :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Super już mieszkanko będzie niedługo [emoji173] [emoji173] ja już się nie mogę doczekać kiedy zaczniemy działać z budową domu [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry