reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny! Pamiętacie ten wątek o tym pasku świetego Dominika? Tez napisałam maila do tych sióstr i odpisały, że mi wyślą! A myślałam, ze odmówią za granicę a tu proszę.
Nieraz wiara czyni cuda więc może i tym razem :) zaszkodzić w każdym razie nie zaszkodzi. Może podziała jak placebo ;)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Mfififi gratuluję :*
Lanvin czuję się lepiej, dziś obudził mnie mocny ból brzucha, ale trochę jak na 2 (fakt faktem nie byłam nic robić) ale po niedlugiej chwili przeszło, więc się nie przejmuję ;)
Właśnie do pracy jadę bo szefowa powiedziała, żebym była 2h później i się wyspała :D
Super, że dostaniecie już klucze i będzie można działać :)
Flower faktycznie, jak @ ma przyjść to niech nie zwleka...:)
Bertha jak test? Gratuluję sukcesu w pracy hehe :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Flower najgorsze jest to czekanie.ja dostałam dwa dni wczesnej niby fajnie ale też człowiek się nastawia że może to implantacja a tu dupa;)
@mfifi04 gratuluję super bety!cieszę się razem z Tobą:)
@StorAnia będzie wszystko dobrze.trzeba wierzyć że się wszystko uda!!
@Spark to dobrze że ból przeszedł.
powiem wam że jak w końcu mi się uda zajść w tą upragnioną ciążę to ja chyba ze strachu o nią zwariuję.będę się bała każdego bólu brzucha.będę większą panikarą niż jak byłam młodsza, mniej doświadczona ale to chyba każda z nas tak ma co?

Do góry