reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@mama_zuzanki mi @ spóźnia się już czwarty dzień :/

@mififi to już naprawdę przeginka żeby tyle czekać na wyniki

@Lanvin podziwiam że w pierwszy dzień @ poszłaś na ćwiczenia, ja zazwyczaj nie jestem w stanie funkcjonować

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Testy nadal negatywne? Kurcze, może faktycznie owu się przesunęła... :/

Zanim poszłam na zajęcia, to było ok, gorzej jak wróciłam [emoji12] wieczorem tak mnie bolał brzuch, plecy, miednica, jak nigdy. Chyba faktycznie trochę przegięłam, ale nie chciałam odpuścić kolejnego dnia, bo w zeszłym tygodniu nie byłam.

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Dziewczyny od wczoraj mam taki katar ze szok, i tak wgl to w wydzielinie z nosa zauważyłam wczoraj kres i dziś mam tak samo ... myślicie ze acard może na to wpływać?
jak nie urok to sraczka w zeszłym tygodniu walczyłam z bolącym gardłem a teraz z katarem...

[emoji173] Beta 40.2[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratulacje !!! [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

@leeleeth kochana nie wierzę jak tak mogli was oszukać! To jest zabawa z uczuciami! Straszne! Ale nie przejmuj się jesteś fantastycznym czlowiekem!!! [emoji8]
@Lanvin w okres spokojnie z silka [emoji6]
@StorAnia o nieee [emoji20] jestem z Tobą kochana mam cicha nadzieję że jednak jeszcze się nie poddasz [emoji110] [emoji110] [emoji110] domek będzie cudny!!! [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark jak samopoczucie? Już nic się nie działo??

@gabrika jesteś tu z nami? [emoji8]

Dzwoniłam wczoraj do dewelopera, bo z kobietą z biura już nie mam zamiaru rozmawiać, jest tak tępą dzidą... Sorry za określenie, ale jakbyście z nią porozmawialy, to byście zrozumiały. W każdym razie, potwierdził mi, że w ostatnim tygodniu maja mają wstawiać drzwi w bloku i jak tylko wstawią, to dostanę klucze! Mam do niego przedzwonić za 3 tygodnie to mi dokładnie powie, bo wszystko zależy od której klatki zaczną je wstawiać, jeśli od mojej, to klucze będą pod koniec maja, a jeśli od drugiej to w 1 lub 2 tygodniu czerwca. Już się nie mogę doczekać, w weekend jedziemy szukać płytek do kuchni i łazienki i paneli :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Super już mieszkanko będzie niedługo [emoji173] [emoji173] ja już się nie mogę doczekać kiedy zaczniemy działać z budową domu [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry