reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu, też czytam Srokę [emoji6] o siebie tak mi nie chodzi jak o syna bo jest alergikiem..
Odkąd zmieniłam mu kremy na linie Latopic to jest mega poprawa ! Odpukać plamy nie wychodzą !! Tak samo jak kupiłam do opalania Ziajka faktor 30 i widziałam, że mu się nic nie dzieje to nie zmieniam. Sroka kiedyś zrobiła opis Ziajki dla dzieci i aż sie przeraziłam ale na szczęście wlasnie ten jeden krem oceniła na plus [emoji23][emoji123]
Bulbasek, śliczny brzuszek! Rośnijcie zdrowo!
Marc, jasne! Trochę odpoczynku Ci się przyda [emoji6] ja wczoraj kupiłam w rossmanie tusz, 3 matowe błyszczyki i 3 lakiery do paznokci i zamiast 97zl zapłaciłam 44 [emoji7]
Mfifi, kurcze! A może tamte testy są słabsze? 10? Czy 25?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Paraplu, też czytam Srokę [emoji6] o siebie tak mi nie chodzi jak o syna bo jest alergikiem..
Odkąd zmieniłam mu kremy na linie Latopic to jest mega poprawa ! Odpukać plamy nie wychodzą !! Tak samo jak kupiłam do opalania Ziajka faktor 30 i widziałam, że mu się nic nie dzieje to nie zmieniam. Sroka kiedyś zrobiła opis Ziajki dla dzieci i aż sie przeraziłam ale na szczęście wlasnie ten jeden krem oceniła na plus [emoji23][emoji123]
Bulbasek, śliczny brzuszek! Rośnijcie zdrowo!
Marc, jasne! Trochę odpoczynku Ci się przyda [emoji6] ja wczoraj kupiłam w rossmanie tusz, 3 matowe błyszczyki i 3 lakiery do paznokci i zamiast 97zl zapłaciłam 44 [emoji7]
Mfifi, kurcze! A może tamte testy są słabsze? 10? Czy 25?

Te drugie były 25

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Te drugie były 25

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda ze ten drugi nie wyszedł bo znając siebie i tak bym była cała w skowronkach z nadzieja ze jednak jestem w ciazy .... mam nadzieje ze jutro wyjdzie juz poprawnie z dwoma krechami [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobijajcie mnie z tym rossmannem [emoji39] ja jak zwykle nic nie skorzystałam ... Eh tak to jest jak człowiek zarobiony i z opóźnieniem się dowiaduje ... pierdoła ze mnie [emoji39]

Dzięki [emoji8] radość, bo niespodziewany ale w pełni zasłużony [emoji6] a co najważniejsze status dyrektora z super bonusem jak auto służbowe [emoji39]

Fajnie tak awansować ja niestety puki szkoły nie skoncze to sama sie moge awansować na starszy specjalista od spraw sanitarnych i dezynfekcji [emoji23][emoji23]

@cheebay cudnie
emoji7.png
bardzo dobry wybór

@Bulbasek zgrabniutko
emoji6.png

@Lui :) widać ... śliczny bladzioszek

A ja dziś dostałam niespodziewany awans w pracy ... jestem mega szczęśliwa
emoji3.png
emoji3.png
emoji3.png

Gratulacje

Fajnie tak awansować ja niestety puki szkoły nie skoncze to sama sie moge awansować na starszy specjalista od spraw sanitarnych i dezynfekcji [emoji23][emoji23]

Renia ty sie nie śmiej bo ja przed studiami skończyłam policealna medyczna na kierunku instruktor higieny - sanepid [emoji2][emoji2][emoji2]

Emsi, wow Pani dyrektor fiu fiu!
Czym sie zajmuje firma w kt pracujesz?

reklama
Czy ona ma tylko o polskich produktach? Ja kupuje wszystko dla małej z lini BABYGANICS, nie wiesz moze czy coś na ten temat ma?
1492793124-aaaaaa.jpeg

Nie, nie tylko polskie. Opisuje te dostepne w Polsce. Jak nie ma tam konkretnego produktu to ma liste dobrych i zlych substancji. Mozes sobie sprawdzic sklad i porownac z jej lista.

Tez tak robie ;) a masz nierafinowany, tloczony na zimno?
Ten z kuchni akurat jest rafinowany, dostalam go od kogos, juz nawet nie pamietam od kogo. Jaka skleroza [emoji33]i pare razy na nim smazylam i tak sobie stal bidulek to go wzielam wczoraj do smarowania :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ostatnia edycja:
Do góry