reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ostatnio przerzucilam sie na same eko kosmetyki. Jak zaczelam czytac na srokao.pl czy innych kosmetycznych blogach co oni tam pakuja to mi sie slabo zrobilo.
Chemie domowa tez sukcesywnie zmieniam. Zostalo mi pare rzeczy do dokonczenia a nowe juz swiadomie wybieralam.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Czy ona ma tylko o polskich produktach? Ja kupuje wszystko dla małej z lini BABYGANICS, nie wiesz moze czy coś na ten temat ma?
1492793124-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha Wy macie z Rossmna nowe kosmetyki a ja mam nowy kosmetyk...z kuchni [emoji28]zakosilam olej kokosowy i sie calusienka wysmarowalam. Jestem mega zadowolona! Skora jak pupcia niemowlaczka, nawilzona (a na nogach mam z tym ogromny problem), nie czuje ze mi pory zatkalo i nie czuje, ze jestem cala tlusta jak przy innych olejkach.
Ciekawe czy na dluzsza mete bedzie sie sprawdzal :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja już od dawna do nawilżania używam tylko oleju kokosowego. Świetnie się sprawdza nie tylko w kuchni ale i w łazience. Teraz od 2 tygodni co rano biorę trochę oleju na szczoteczkę i szoruję zęby, język i dziąsła. Super działa i ponoć wybiela pięknie zęby. Ciekawa jestem kiedy zauważę zmianę u siebie[emoji5] . Powiem Wam, że jak poczytałam co codziennie na siebie nakładamy to przestałam kupować kosmetyki... używam tylko domowych. No antyperspirantu jeszcze sama nie zrobiłam. Narazie używam kupiony na iherb ale bez chemii i jest super[emoji5] .

@mfifi czekam z niecierpliwością na test.[emoji110]

@lui na Twój też, ale cień już widać, woęc po cichu gratulacje[emoji106] [emoji110]

@Lanvin nic nie piszę, poza [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Witam nowe staraczki. Dobrze, że nas więcej, będzie weselej. Życzę szybkich 2 kreseczek.

@marc dobry pomysł z podleczeniem się

@Bulbasek pięknie rośniecie[emoji7] oby tak dalej.

Haha Wy macie z Rossmna nowe kosmetyki a ja mam nowy kosmetyk...z kuchni [emoji28]zakosilam olej kokosowy i sie calusienka wysmarowalam. Jestem mega zadowolona! Skora jak pupcia niemowlaczka, nawilzona (a na nogach mam z tym ogromny problem), nie czuje ze mi pory zatkalo i nie czuje, ze jestem cala tlusta jak przy innych olejkach.
Ciekawe czy na dluzsza mete bedzie sie sprawdzal :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tez tak robie ;) a masz nierafinowany, tloczony na zimno?

reklama
Do góry