reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu, też czytam Srokę [emoji6] o siebie tak mi nie chodzi jak o syna bo jest alergikiem..
Odkąd zmieniłam mu kremy na linie Latopic to jest mega poprawa ! Odpukać plamy nie wychodzą !! Tak samo jak kupiłam do opalania Ziajka faktor 30 i widziałam, że mu się nic nie dzieje to nie zmieniam. Sroka kiedyś zrobiła opis Ziajki dla dzieci i aż sie przeraziłam ale na szczęście wlasnie ten jeden krem oceniła na plus [emoji23][emoji123]
Bulbasek, śliczny brzuszek! Rośnijcie zdrowo!
Marc, jasne! Trochę odpoczynku Ci się przyda [emoji6] ja wczoraj kupiłam w rossmanie tusz, 3 matowe błyszczyki i 3 lakiery do paznokci i zamiast 97zl zapłaciłam 44 [emoji7]
Mfifi, kurcze! A może tamte testy są słabsze? 10? Czy 25?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Paraplu, też czytam Srokę [emoji6] o siebie tak mi nie chodzi jak o syna bo jest alergikiem..
Odkąd zmieniłam mu kremy na linie Latopic to jest mega poprawa ! Odpukać plamy nie wychodzą !! Tak samo jak kupiłam do opalania Ziajka faktor 30 i widziałam, że mu się nic nie dzieje to nie zmieniam. Sroka kiedyś zrobiła opis Ziajki dla dzieci i aż sie przeraziłam ale na szczęście wlasnie ten jeden krem oceniła na plus [emoji23][emoji123]
Bulbasek, śliczny brzuszek! Rośnijcie zdrowo!
Marc, jasne! Trochę odpoczynku Ci się przyda [emoji6] ja wczoraj kupiłam w rossmanie tusz, 3 matowe błyszczyki i 3 lakiery do paznokci i zamiast 97zl zapłaciłam 44 [emoji7]
Mfifi, kurcze! A może tamte testy są słabsze? 10? Czy 25?

Te drugie były 25

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Te drugie były 25

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda ze ten drugi nie wyszedł bo znając siebie i tak bym była cała w skowronkach z nadzieja ze jednak jestem w ciazy .... mam nadzieje ze jutro wyjdzie juz poprawnie z dwoma krechami [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobijajcie mnie z tym rossmannem [emoji39] ja jak zwykle nic nie skorzystałam ... Eh tak to jest jak człowiek zarobiony i z opóźnieniem się dowiaduje ... pierdoła ze mnie [emoji39]

Dzięki [emoji8] radość, bo niespodziewany ale w pełni zasłużony [emoji6] a co najważniejsze status dyrektora z super bonusem jak auto służbowe [emoji39]

Fajnie tak awansować ja niestety puki szkoły nie skoncze to sama sie moge awansować na starszy specjalista od spraw sanitarnych i dezynfekcji [emoji23][emoji23]

@cheebay cudnie
emoji7.png
bardzo dobry wybór

@Bulbasek zgrabniutko
emoji6.png

@Lui :) widać ... śliczny bladzioszek

A ja dziś dostałam niespodziewany awans w pracy ... jestem mega szczęśliwa
emoji3.png
emoji3.png
emoji3.png

Gratulacje

Fajnie tak awansować ja niestety puki szkoły nie skoncze to sama sie moge awansować na starszy specjalista od spraw sanitarnych i dezynfekcji [emoji23][emoji23]

Renia ty sie nie śmiej bo ja przed studiami skończyłam policealna medyczna na kierunku instruktor higieny - sanepid [emoji2][emoji2][emoji2]

Emsi, wow Pani dyrektor fiu fiu!
Czym sie zajmuje firma w kt pracujesz?

reklama
Czy ona ma tylko o polskich produktach? Ja kupuje wszystko dla małej z lini BABYGANICS, nie wiesz moze czy coś na ten temat ma?
1492793124-aaaaaa.jpeg

Nie, nie tylko polskie. Opisuje te dostepne w Polsce. Jak nie ma tam konkretnego produktu to ma liste dobrych i zlych substancji. Mozes sobie sprawdzic sklad i porownac z jej lista.

Tez tak robie ;) a masz nierafinowany, tloczony na zimno?
Ten z kuchni akurat jest rafinowany, dostalam go od kogos, juz nawet nie pamietam od kogo. Jaka skleroza [emoji33]i pare razy na nim smazylam i tak sobie stal bidulek to go wzielam wczoraj do smarowania :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ostatnia edycja:
Do góry