reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@basia89, to może owu dziś! Musisz włożyć tak do wyświetlacza - wyświetlacz jest na zewnątrz i tak będzie ok :) Ja wolę jednak mierzyć, bo po co mam się dodatkowo stresować, a tutaj nagle @ przylezie niespodziewanie :) Tak jutro, czy w niedzielę będę wiedziała, czy przyjdzie, czy nie i tyle :)

Nie nie kochana wczoraj tez miałam 36,2 i pewnie przedwczoraj tez tylko źle mierzyłam.. teraz włożyłam aż do wyświetlacza i juz zmierzył dobrze [emoji16]
Ja mam dopiero 9dc także do owu jeszcze daleko tym bardziej ze wcześniejszy cykl miałam 26dniowy to ten się pewnie wydłuży [emoji6]
Ja już tak znam swój organizm, że wiem niestety jak @ się zbliża ale w twoim przypadku to faktycznie mierzenie dużo daje [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też tak uważam. Chcę też wprowadzić aktywność fizyczna bo to też nie zaszkodzi [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie, że nie :D Może większa aktywność przeniesie się też do sypialni :D:D

Ja wczoraj wieczorem leżałam jak zwłoka, mówię do mojego, że idę spać, bo tak mnie brzuch boli, to on do mnie, że wie jak mi pomóc...i zabrał mnie do sypialni :D Niestety, nie pomógł, bo ból się jeszcze bardziej nasilił :p

Nie nie kochana wczoraj tez miałam 36,2 i pewnie przedwczoraj tez tylko źle mierzyłam.. teraz włożyłam aż do wyświetlacza i juz zmierzył dobrze [emoji16]
Ja mam dopiero 9dc także do owu jeszcze daleko tym bardziej ze wcześniejszy cykl miałam 26dniowy to ten się pewnie wydłuży [emoji6]
Ja już tak znam swój organizm, że wiem niestety jak @ się zbliża ale w twoim przypadku to faktycznie mierzenie dużo daje [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa, no widzisz, coś mi się pomyliło, że Ty trochę dalej :) To widocznie masz tak niską tempkę bazową :) Ciekawe kiedy skoczy :)

Kciuki trzymam, ja uważam, że warto zrzucić kilka nadprogramowych kg przed ciążą, lepiej dla dziecka, a i później łatwiej dojść do siebie po ciąży :)

To może u Ciebie faktycznie owu dopiero teraz będzie :) A czy Ty testy jakieś robiłaś, bo nie pamiętam??

Nie nie robiłam ani testów ani nie mierzyłam temperatury, tak jak wspominałam w tym cyklu, poszło na spontanie :-) W planach miałam majowe staranie ale mój mą stwierdził ze po co czekać ,a,że była akurat połowa cyklu i przypuszczalne dni płodne ( wyliczone kalkulatorem internetowym :-) to próbowaliśmy. Dzisiaj u mnie 20 dc wypada.

Pewnie, że nie :D Może większa aktywność przeniesie się też do sypialni :D:D

Ja wczoraj wieczorem leżałam jak zwłoka, mówię do mojego, że idę spać, bo tak mnie brzuch boli, to on do mnie, że wie jak mi pomóc...i zabrał mnie do sypialni :D Niestety, nie pomógł, bo ból się jeszcze bardziej nasilił :p
Haha no na to też liczę bo teraz taka ociezala nie chce mi się. Mąż też już zaczyna narzekać że jestem raczej bierna [emoji1] co zrobić. Narazie w ogóle jakoś tak mam gorsze dni plus okres to od seksu z daleka się trzymam.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mififi04
Może te plamienia to dobry znak [emoji110].Czasami się zdarzają na początku ciazy ,byle @ nie przyszła.Limit nieszczęść wyczerpany teraz już będzie tylko dobrze[emoji110].

@StorAnia nie wszystkie ja to pulpet jestem 82 kg przy 170 staram się od grudnia pilnować ,żeby jeszcze bardziej się nie rozrosnać.Chciała bym kiedys dojść do wagi z 63 kg tak ,żeby cyc został [emoji23].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry