Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
65 to marzenie ale jak będzie 70 to będę już szczesliwsza [emoji1]
Ja pamiętam jak się czułam ważąc te 60kg w liceum. Super energii miałam tyle. Moze tez wiek. Ale teraz stara nie jestem jakas [emoji1] Teraz takie flaki z olejem ze mnie. Męża mi szkoda bo on taki aktywny a że mną tylko zdziadzial jak to sam mówi [emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
ja mierze 183 cm a waze 68, przytyć nie mogę a jem sporo. Taka przemiana materii i geny.
No właśnie ja wiem ze w takim tempie to ja za 5 lat będę babusia i gdzie tu dziecko wtedy? [emoji20] może zrzuce kilka kilo może jakieś leczenie i odzyskam energii trochę [emoji1]Nic mi nie mów...ja jeszcze 7-8 lat temu to mogłam szaleć całą noc, kolejnej nocy to samo, więcej mi się chciało, a teraz? Jak stara babcia, wtedy śmiałam się z mojej mamy, że śpi po pracy, a teraz sama najchętniej bym się położyła, ale przy młodym nie ma opcji... Dlatego chciałabym teraz kolejne dziecko, póki jeszcze mam jakiekolwiek siły, bo jak tak dalej pójdzie, to ja za 10 lat się ruszać nie będę, bo opadnę z energii [emoji23][emoji23]
To nieźle wysoka jesteś! [emoji33]
@Lanvin
Nie pomyslalyscie ze to moga byc bole owulacyjne ? Ja tak mialam w tamtym miesiacu I przypuszam ze owu wlasnie.musialam miec 10 dni przed @ nie wiem bo sie nie zaglebiam nigdy w tym temacie ale jak zapewne pamietacie w tamtym miesiacu tez pisalam wam o tych dziwnych bolach ...
@Lanvin zapraszam do mnie do domu chetnie jadlabym z toba takie sniadania :-)
@Lanvin
Nie pomyslalyscie ze to moga byc bole owulacyjne ? Ja tak mialam w tamtym miesiacu I przypuszam ze owu wlasnie.musialam miec 10 dni przed @ nie wiem bo sie nie zaglebiam nigdy w tym temacie ale jak zapewne pamietacie w tamtym miesiacu tez pisalam wam o tych dziwnych bolach ...
@Lanvin zapraszam do mnie do domu chetnie jadlabym z toba takie sniadania :-)
niestety tak żadnych obcasów nie mogę założyć...Nic mi nie mów...ja jeszcze 7-8 lat temu to mogłam szaleć całą noc, kolejnej nocy to samo, więcej mi się chciało, a teraz? Jak stara babcia, wtedy śmiałam się z mojej mamy, że śpi po pracy, a teraz sama najchętniej bym się położyła, ale przy młodym nie ma opcji... Dlatego chciałabym teraz kolejne dziecko, póki jeszcze mam jakiekolwiek siły, bo jak tak dalej pójdzie, to ja za 10 lat się ruszać nie będę, bo opadnę z energii [emoji23][emoji23]
To nieźle wysoka jesteś! [emoji33]
Ja mam 174 i też nie noszę obcasow ale to z własnego wyboru bo nienawidzę [emoji1]niestety tak żadnych obcasów nie mogę założyć...
No właśnie ja wiem ze w takim tempie to ja za 5 lat będę babusia i gdzie tu dziecko wtedy? [emoji20] może zrzuce kilka kilo może jakieś leczenie i odzyskam energii trochę [emoji1]
Przeszło mi to przez myśl, tym bardziej ze ja nie mierze temperatury ani nie używam testów owulacyjnych, wiec tak naprawdę nie wiem czy owulacja była czy nie, niby czułam leki ból jajnika w wielką sobotę czyli dokładnie 14 dnia cyklu, ale taki chwilowy tylko. Dzisiaj ból jest mocniejszy bardzo odczuwalny, jeśli nie uda mi sie teraz od przyszłego cyklu zacznę mierzyć temperaturę.
niestety tak żadnych obcasów nie mogę założyć...
Ja mam 174 i też nie noszę obcasow ale to z własnego wyboru bo nienawidzę [emoji1]
Też tak uważam. Chcę też wprowadzić aktywność fizyczna bo to też nie zaszkodzi [emoji1]Kciuki trzymam, ja uważam, że warto zrzucić kilka nadprogramowych kg przed ciążą, lepiej dla dziecka, a i później łatwiej dojść do siebie po ciąży
To może u Ciebie faktycznie owu dopiero teraz będzie A czy Ty testy jakieś robiłaś, bo nie pamiętam??