reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@basia89, to może owu dziś! Musisz włożyć tak do wyświetlacza - wyświetlacz jest na zewnątrz i tak będzie ok :) Ja wolę jednak mierzyć, bo po co mam się dodatkowo stresować, a tutaj nagle @ przylezie niespodziewanie :) Tak jutro, czy w niedzielę będę wiedziała, czy przyjdzie, czy nie i tyle :)

Nie nie kochana wczoraj tez miałam 36,2 i pewnie przedwczoraj tez tylko źle mierzyłam.. teraz włożyłam aż do wyświetlacza i juz zmierzył dobrze [emoji16]
Ja mam dopiero 9dc także do owu jeszcze daleko tym bardziej ze wcześniejszy cykl miałam 26dniowy to ten się pewnie wydłuży [emoji6]
Ja już tak znam swój organizm, że wiem niestety jak @ się zbliża ale w twoim przypadku to faktycznie mierzenie dużo daje [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też tak uważam. Chcę też wprowadzić aktywność fizyczna bo to też nie zaszkodzi [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie, że nie :D Może większa aktywność przeniesie się też do sypialni :D:D

Ja wczoraj wieczorem leżałam jak zwłoka, mówię do mojego, że idę spać, bo tak mnie brzuch boli, to on do mnie, że wie jak mi pomóc...i zabrał mnie do sypialni :D Niestety, nie pomógł, bo ból się jeszcze bardziej nasilił :p

Nie nie kochana wczoraj tez miałam 36,2 i pewnie przedwczoraj tez tylko źle mierzyłam.. teraz włożyłam aż do wyświetlacza i juz zmierzył dobrze [emoji16]
Ja mam dopiero 9dc także do owu jeszcze daleko tym bardziej ze wcześniejszy cykl miałam 26dniowy to ten się pewnie wydłuży [emoji6]
Ja już tak znam swój organizm, że wiem niestety jak @ się zbliża ale w twoim przypadku to faktycznie mierzenie dużo daje [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa, no widzisz, coś mi się pomyliło, że Ty trochę dalej :) To widocznie masz tak niską tempkę bazową :) Ciekawe kiedy skoczy :)

Kciuki trzymam, ja uważam, że warto zrzucić kilka nadprogramowych kg przed ciążą, lepiej dla dziecka, a i później łatwiej dojść do siebie po ciąży :)

To może u Ciebie faktycznie owu dopiero teraz będzie :) A czy Ty testy jakieś robiłaś, bo nie pamiętam??

Nie nie robiłam ani testów ani nie mierzyłam temperatury, tak jak wspominałam w tym cyklu, poszło na spontanie :-) W planach miałam majowe staranie ale mój mą stwierdził ze po co czekać ,a,że była akurat połowa cyklu i przypuszczalne dni płodne ( wyliczone kalkulatorem internetowym :-) to próbowaliśmy. Dzisiaj u mnie 20 dc wypada.

Pewnie, że nie :D Może większa aktywność przeniesie się też do sypialni :D:D

Ja wczoraj wieczorem leżałam jak zwłoka, mówię do mojego, że idę spać, bo tak mnie brzuch boli, to on do mnie, że wie jak mi pomóc...i zabrał mnie do sypialni :D Niestety, nie pomógł, bo ból się jeszcze bardziej nasilił :p
Haha no na to też liczę bo teraz taka ociezala nie chce mi się. Mąż też już zaczyna narzekać że jestem raczej bierna [emoji1] co zrobić. Narazie w ogóle jakoś tak mam gorsze dni plus okres to od seksu z daleka się trzymam.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mififi04
Może te plamienia to dobry znak [emoji110].Czasami się zdarzają na początku ciazy ,byle @ nie przyszła.Limit nieszczęść wyczerpany teraz już będzie tylko dobrze[emoji110].

@StorAnia nie wszystkie ja to pulpet jestem 82 kg przy 170 staram się od grudnia pilnować ,żeby jeszcze bardziej się nie rozrosnać.Chciała bym kiedys dojść do wagi z 63 kg tak ,żeby cyc został [emoji23].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry