reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam poradnie

@marc jak się czujesz? Ja dalej kiepsko ale dzisiaj jestem przewodnicząca komisji egz więc muszę iść do pracy

@Lanvin może rzeczywiście w końcu się udało :) ja dzisiaj w nocy spać nie mogłam bo budził mnie ból brzucha, czasami tak się dziwnie spinal ale pewnie @ dostanę jutro

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Gardełko boli :-( w nocy juz o mało nie wymiotowałam :-(

reklama
18dc
@basia89 działamy!!!
staranka w 9,14,16,17 dc no i dziś i jeszcze jutro chcemy
jak nie było często to większa ochota teraz jest :)
temp. wygląda na poowulacyjna, przynajmniej w poprzednich cyklach tak było
upload_2017-4-21_8-56-15.png

zobaczę co dziś test owu pokaże
@Lanvin kiedy testujesz? temp. wygląda obiecująco :0
@marc zdrówka, tez gardło mnie bolało w tym tyg a teraz suchy męczący kaszel...

Załączniki

• upload_2017-4-21_8-56-15.png
    upload_2017-4-21_8-56-15.png
    111 KB · Wyświetleń: 196
Mam podobnie, nie przypomina to bólu jaki zazwyczaj mam przed @ w ogóle dziwnie sie czyje , ale myślę że na objawy potencjalnej ciąży jest jeszcze u mnie za wcześnie (jeszcze 8 dni do terminu @) nie moge sie na niczym skupić, mój M śmiał się wczoraj jak kładł sie obok, że trzeba uważać na brzuszek, bo jak wróciłam z pracy to zasnęłam jak nigdy i spałam prawie 2 godziny ( w pierwszej ciąży tak miałam do 3 miesiąca, spałam i spałam. Eh muszę sie uzbroić w cierpliwości jeszcze kilka dni.
Spoko, u mnie podobnie. Prawa pierś mnie dzisiaj boli trochę bardziej, niż wczoraj, co śmieszne - boli tylko prawa, lewa jest tylko lekko pełniejsza, jakby wody nabrała. Jest mi czasem niedobrze (że stresu, że temp spadnie), znowu mam żyły na dekolcie (jak co miesiąc), boli brzuch - to pisałam, miewam zawroty głowy itp. Ciąża murowana, ale w głowie [emoji3] co miesiąc to samo, tylko ten ból brzucha trochę inny, no i piersi zazwyczaj już mnie nie bolały, ale pewnie to jutro też się zmieni.

qdkkj44j6bi2vbec.png

1492757039-aaaaaa.jpeg

Moje dzisiejsze śniadanie na diecie [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png
No to piękne śniadanie [emoji1]

Powiem wam, że co do przybierania ma wadze w ciąży. Oglądałam niedawno filmik z mamaginekolog i mówiła, że np jak ktoś ma nadwagę jak ja to najlepiej żeby waga się utrzymała czyli żeby nie przytyć w ogóle. No zobaczymy jak to kiedyś u mnie będzie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj obczajałam sobie telefon. I była funkcja "lustro"... Jak wrzasnelam na pół sklepu widząc swoje odbicie, to Bartek nie widział co sie dzieje [emoji23] jeszcze jakiś koleś koło mnie stał to aż przez ramię mi spojrzał [emoji23]

[emoji7] [emoji7] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji214]

Nie mów takich rzeczy głosno bo cię zlinczują [emoji23] ja to juz się nastawiam że bede wyglądać jak wołajacy o pomoc wieloryb [emoji23]
Obawiam się ze ja w tej ciąży - oczywiście jeśli wgl się uda - tez ze sloniatka przemienie się w slonice [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Też się czuję jak wielkolud w świecie liliputow [emoji1]

Heh, ja widząc siebie w lustrze, widzę tylko tłuszcz, a ważę 59,6... Mam nadzieję, że jak dojdę od tych 56, to będzie idealnie. W liceum ważyłam 54 kg, ale wiem że to teraz nierealne, bo nie miałam wtedy jeszcze kobiecych kształtów, no i piersi trzy rozmiary mniejsze :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Heh, ja widząc siebie w lustrze, widzę tylko tłuszcz, a ważę 59,6... Mam nadzieję, że jak dojdę od tych 56, to będzie idealnie. W liceum ważyłam 54 kg, ale wiem że to teraz nierealne, bo nie miałam wtedy jeszcze kobiecych kształtów, no i piersi trzy rozmiary mniejsze :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja w liceum ważyłam 60 [emoji20] ale i tak odchudzalam się bo wcześniej ważyłam 70.

Do góry