reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam poradnie

@marc jak się czujesz? Ja dalej kiepsko ale dzisiaj jestem przewodnicząca komisji egz więc muszę iść do pracy

@Lanvin może rzeczywiście w końcu się udało :) ja dzisiaj w nocy spać nie mogłam bo budził mnie ból brzucha, czasami tak się dziwnie spinal ale pewnie @ dostanę jutro

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I -55% z apka klubu rossmann [emoji7] [emoji7] Ale ja się nie dopchalam, normalnie prawie jak w lidlu z crocsami [emoji23]

A ja zrobiłam zamowienie przez aplikacje rano wczoraj o 7 i popołudniu na luzie odebrałam zamowienie [emoji16]

1492708306-aaaaaa.jpeg

Chyba musze dalej serduszkowac bo ten test chyba pozytywny no nie?
17 dc
Moze przez przeziebienie sie przesunela

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak ! Jest pozytyw! Działajcie !! [emoji6]
To pomału zbieramy ekipę na styczeń .

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Chętnie bym się zapisała ale jakoś pesymistycznie jestem nastawiona w tym cyklu.. ale walczyć trzeba! U mnie termin wypadłby na 20 stycznia [emoji6]
Póki co jest spoko, ważyłam się w poniedziałek to rano miałam 60, a po południu 61,4 a nie jadłam dużo, za to dzisiaj wieczorem się ważyłam i miałam 60,3 więc ciekawa jestem ile będzie rano, mam nadzieję, że od poniedziałku jest jakiś spadek, bo spodnie mam już luzniejsze :)

Tak trzymać! Kciuki zaciśniete!

Mi też :)

Mnie przez ostatnie pół godziny mega bolało podbrzusze i promieniowało do lewej pachwiny, myślałam, że @ idzie, ale przeszło, teraz delikatnie ćmi.

M powiedział mi przed chwilą, że jego koleżanka z poprzedniej pracy zaszła w ciąże "bo chciała", za pierwszym razem, zaszła bo miała dość pracy. A ja zamiast coś powiedzieć, to zamknęłam się w łazience i się popłakałam, już nawet nie wiem co dalej do mnie mówił, bo nie mogłam się skupić :(

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kochana też tak mam.. wszędzie ciąże, porody, zdjecia dzieci a mnie się płakać chce jak słucham [emoji27]
:-( trzymaj sie mała :-* ja tez leżę i tera mnie na rzyganko bierze :-( kurna co w tym powietrzu jest ?!?

U nas w pracy panuje Szkarlatyna :-(
U nas tez panuje szkarlatyna! Zdrówka ! [emoji6]
Jeju, tak mnie teraz rozbolało to podbrzusze, dziwny ten ból, trochę jakby jajnik, ale boli ogólnie cała lewa strona, taki tępy ból, ale nie tak charakterystycznie jak na @, ehhh...idę spać, może przejdzie. Dobranoc misiaki [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kochana może to już dzidzia rozrabia i hormony ! Nie stresuj się [emoji8] kiedy testujesz??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj obczajałam sobie telefon. I była funkcja "lustro"... Jak wrzasnelam na pół sklepu widząc swoje odbicie, to Bartek nie widział co sie dzieje [emoji23] jeszcze jakiś koleś koło mnie stał to aż przez ramię mi spojrzał [emoji23]

[emoji7] [emoji7] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji214]

Nie mów takich rzeczy głosno bo cię zlinczują [emoji23] ja to juz się nastawiam że bede wyglądać jak wołajacy o pomoc wieloryb [emoji23]
Hahahha, Ty to dobra jesteś [emoji3] mój telefon odmawia mi korzystania z funkcji selfie - pewnie ma ku temu swoje powody [emoji3]

Boże jakie Wy szczuplutkie... Witam Was z rana, nadal w postaci gabarytów krowy milki ;)
A jak Twoja dieta?? Pamiętam, że w grudniu schudlas chyba 5 kg :)

Witajcie rano:) w nocy myślałam że zawału dostanę. Poszłam na siusiu a tam na papierze brązowa plama- ciśnienie miałam chyba z 300. Myślałam że przyszła @. Położyłam się spać. Teraz patrzę i już nic nie ma. Czy ja nie mogę mieć życia spokojnego? Bez stresu?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Implantacja? [emoji3][emoji110]

Witam poradnie

@marc jak się czujesz? Ja dalej kiepsko ale dzisiaj jestem przewodnicząca komisji egz więc muszę iść do pracy

@Lanvin może rzeczywiście w końcu się udało :) ja dzisiaj w nocy spać nie mogłam bo budził mnie ból brzucha, czasami tak się dziwnie spinal ale pewnie @ dostanę jutro

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochanie, kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] tak bym chciała, ale to pewnie nierealne.

A ja zrobiłam zamowienie przez aplikacje rano wczoraj o 7 i popołudniu na luzie odebrałam zamowienie [emoji16]

Oj tak ! Jest pozytyw! Działajcie !! [emoji6]

Chętnie bym się zapisała ale jakoś pesymistycznie jestem nastawiona w tym cyklu.. ale walczyć trzeba! U mnie termin wypadłby na 20 stycznia [emoji6]

Kochana też tak mam.. wszędzie ciąże, porody, zdjecia dzieci a mnie się płakać chce jak słucham [emoji27]

U nas tez panuje szkarlatyna! Zdrówka ! [emoji6]

Kochana może to już dzidzia rozrabia i hormony ! Nie stresuj się [emoji8] kiedy testujesz??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W poniedziałek lub wtorek o ile przez weekend temp nie spadnie, taki mam stres przed jutrzejszym mierzeniem jak nigdy...brzuch mnie właśnie znowu zaczyna boleć :/ mam nadzieję, że jakieś torbiele się nie robią, albo to jakieś gazy po jelitach krążą [emoji12]

A temperatura dzisiaj delikatnie wzrosła, 12 dpo:

1492753541-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

@zgryźliwabasia a na jakim efekcie Ci zalezy w kwestii depilatora?

Bo np. ja ze wzgledu na geste, czarne jak smola, mocne, z okropna sklonnascia do wrastania i stanow zapalnych do tradycyjnym depilatorze i rosnace jak po najlepszym dostepnym nawozie wlosy zdecydowalam, ze w zadne polsrodki sie nie bawie. Prawdziwy laser i nic innego. Ale to dopiero na jesien bo opalac sie na miesiac przed zabiegiem nie mozna ale ja wlasnie zaliczylam 2 wizyty solarium (uratowalo mi teraz skore bo ŁZS zaczelo mi atakowac twarz [emoji36]).

Najlepiej poczytac o wlasciwosciach danej metody epilacji, o tym kiedy sie sprawdza najlepiej, jakich efektow mozna sie spodziewac i porownac ze swoimi oczekiwaniami i cechami skory i wlosow jakie chcesz usunac.
U mnie dzieki temu wyszlo, ze jedyna sensowna medoda to laser. Przynajmniej kasy nie wyrzuce w bloto na inne polsrodki. Zawsze to jakas oszczednosc :)

A no i jesli chcialabys kiedys prawdziwy laser to stosowanie wczesniej IPL jest odradzane. IPL powoduje zmiany przez ktore po prawdziwym laserze efekty moga byc duzo slabsze w stosunku do wlosow u ktorych nie byl wczesniej stosowany IPL.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź [emoji8]
Ja nie idę na laser bo szkoda przepłacać, mam 3 włosy na krzyż, machnę maszynką tu i ówdzie dwa razy w miesiącu i jest Ok. Pokusiło mnie o ten depilator ale chyba dam se spokój, odłożę lepiej i kupię fajniejszy wózek [emoji28]

[emoji64]

reklama
Hej dziewczyny.U mnie remontow ciąg dalszy.już kładziemy panele więc już bliżej niż dalej:)okres za ok 3 albo 4 dni.cycki mnie bolą a raczej kluja. @Lanvin a ty kiedy testujesz?już 12 dni po powinno coś wyjść?trzymam kciuki
@Koraaa :(
Ja nie liczę na nic bo musiałoby mi się udać za jednym razem a wiadomo ja aż w takie cuda nie wierzę :(
Dziewczyny trzymam za was kciuki mam mało czasu na pisanie.kciukasy za was!!!:)

Do góry