reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin Lawinko kochana nie smuc się. Takie życie jest niesprawiedliwe. Niektórzy nie chcą i zachodzą a niektórzy chcą tak bardzo i się nie udaje

Wykupiłam dietę na Vitalii [emoji16][emoji16] zobaczymy czy kasa nie wyrzucona w błoto [emoji16] i ćwiczenia mam zamiar robić po okresie bo teraz się źle czuje i do tego jajnik nakurza [emoji58]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, uważajcie z tymi ćwiczeniami w domu na własną rękę! Ku przestrodze, ja sobie z panią CH tak kręgosłup załatwiłam, że pół roku nawet siedzieć normalnie nie mogłam. Fizjoterapie i różne takie. Już minął prawie rok a jeszcze nie jest do końca Ok! Także tego... ostrożnie!

[emoji64]

reklama
Witajcie rano:) w nocy myślałam że zawału dostanę. Poszłam na siusiu a tam na papierze brązowa plama- ciśnienie miałam chyba z 300. Myślałam że przyszła @. Położyłam się spać. Teraz patrzę i już nic nie ma. Czy ja nie mogę mieć życia spokojnego? Bez stresu?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Znam ten stres, mam to co miesiąc! Kur*** kiedyś od @ do @ mijało w 5 sekund. Odkąd się staram to trwa całą wieczność. [emoji13]

[emoji64]

Magda36 to mnie uspokoiłaś trochę, choć mój lekarz już krecił nosem na ten spadek, ale, że 15tc ro wybaczyl... (wie, że nie wymiotuje ani mdłości nie mam stąd też to niezadowolenie, phi), no, ale boję się, że jak poszybuje w górę to się za przeproszeniem zesram z "wrażenia"

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry moje wirtualne przyjaciółki! Używacie nieraz testów ovu jako ciążowych? Myślicie, że są wiarygodne?

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Dzień dobry moje wirtualne przyjaciółki! Używacie nieraz testów ovu jako ciążowych? Myślicie, że są wiarygodne?

U mnie nie były... w dniu spodziewanej @ mega pozytyw, ja nakręcona, moje kochane staraczki też, potem ciążowy negatyw i na drugi dzień @

Magda36 to mnie uspokoiłaś trochę, choć mój lekarz już krecił nosem na ten spadek, ale, że 15tc ro wybaczyl... (wie, że nie wymiotuje ani mdłości nie mam stąd też to niezadowolenie, phi), no, ale boję się, że jak poszybuje w górę to się za przeproszeniem zesram z "wrażenia"

Ja tez mialam spadek wagi, przez brak apetytu chyba glownie.. Teraz jak mi w miesiac 5,5 kg przybylo to za glowe sie zlapalam ;-) :-D ;-)

Hej dziewczyny.U mnie remontow ciąg dalszy.już kładziemy panele więc już bliżej niż dalej:)okres za ok 3 albo 4 dni.cycki mnie bolą a raczej kluja. @Lanvin a ty kiedy testujesz?już 12 dni po powinno coś wyjść?trzymam kciuki
@Koraaa :(
Ja nie liczę na nic bo musiałoby mi się udać za jednym razem a wiadomo ja aż w takie cuda nie wierzę :(
Dziewczyny trzymam za was kciuki mam mało czasu na pisanie.kciukasy za was!!!:)
Wrzuć jakieś fotki, chętnie zobaczę jak Wam idzie :) Wy mieszkacie w domu jednorodzinnym??

Ja nie testuje póki co, szkoda mi kasy na test, obstawiam że jutro temp znowu spadnie, tak jak w poprzednim cyklu...

Dziewczyny, uważajcie z tymi ćwiczeniami w domu na własną rękę! Ku przestrodze, ja sobie z panią CH tak kręgosłup załatwiłam, że pół roku nawet siedzieć normalnie nie mogłam. Fizjoterapie i różne takie. Już minął prawie rok a jeszcze nie jest do końca Ok! Także tego... ostrożnie!

[emoji64]
Ćwiczenia trzeba robić przede wszystkim poprawnie, bo czasem stojąc lub wykonując ćwiczenie w złej pozycji można sobie zrobić dużą krzywdę. Ja chodzę akurat na fitness, w tym tygodniu nie byłam :( ale w poniedziałek znowu idę :)

Nie są :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Jeju, tak mnie teraz rozbolało to podbrzusze, dziwny ten ból, trochę jakby jajnik, ale boli ogólnie cała lewa strona, taki tępy ból, ale nie tak charakterystycznie jak na @, ehhh...idę spać, może przejdzie. Dobranoc misiaki [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Mam podobnie, nie przypomina to bólu jaki zazwyczaj mam przed @ w ogóle dziwnie sie czyje , ale myślę że na objawy potencjalnej ciąży jest jeszcze u mnie za wcześnie (jeszcze 8 dni do terminu @) nie moge sie na niczym skupić, mój M śmiał się wczoraj jak kładł sie obok, że trzeba uważać na brzuszek, bo jak wróciłam z pracy to zasnęłam jak nigdy i spałam prawie 2 godziny ( w pierwszej ciąży tak miałam do 3 miesiąca, spałam i spałam. Eh muszę sie uzbroić w cierpliwości jeszcze kilka dni.

Do góry