reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Aschlee25 @M2b jesteście kochane i tak na prawdę tylko Wy plus wszystkie Staraczki rozumiecie co się tworzy w chorej od rozczarowań głowie... Jak wiele łez kosztuje każdy negatywny test... Jak wiele bólu przeplatanego ze szczęściem czujemy, gdy pojawiają się na bb dwie kreski, czy też gdy dowiadujemy się o ciążach naszych koleżanek czy znajomych... I to cholerne pytanie "czemu nie ja????" :(
Przepraszam za smęty, ale jest mi dzisiaj bardzo źle... Wizyta u ginekologa też nie nastroiła optymistycznie... :(

Aniu, przepraszam za pytanie ale ośmielę się... in vitro? Nowa jestem, nie znam twojej historii ale bardzo chcę poznać.

[emoji64]

reklama
Podaj imię, cykl starań, datę kolejnej @, wiek i o które dziecko się starasz.

Jak mogły Ci grzebać w telefonie?? To chore!

Dziewczyny, zrobiłam takie pyszne ciastka...rozplywaja się w ustach! Mocno czekoladowe owsiane z otrębami, mniam! Jakbym mogła, to wszystkie na raz bym zjadła, a tak dieta...[emoji3] dam kilka M do pracy, kilka Filipowi jutro na wycieczkę i zaraz się skończą :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

Zeżarłabym wszystkie, tak na poczet ciąży. Zawsze mam ochotę na ciastka. Jeden z objawów comiesięcznych ;)

[emoji64]

Normalnie w
Szoku jestem, od rana Was nadrabiam a jak nadrobiłam to nie pamietam
Komu co odpisać [emoji23][emoji23]
Pamietam ze jakies dziewczyny w telefonie chyba Natalce grzebały w pracy ... ja bym chyba taka jazdę im zrobiła ze by mnie do końca zycia zapamiętały... uważaj na nie , bo one cos knują zdzir...
@StorAnia trzymam
Za
Ciebie kochana kciuki i
Wysyłam pozytywne fluidy [emoji173]...
mnie dzis brzuch na owulacje zaczął bolec , ale walczę systematycznie co
Drugi dzień , także zobaczymy jak to wyjdzie bo ani temperatury nie mierze ani testów na owulacje nie robie. Corcia ma komunie w niedziele i na wszystko mi czasu brak

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Normalnie w
Pamietam ze jakies dziewczyny w telefonie chyba Natalce grzebały w pracy ... ja bym chyba taka jazdę im zrobiła ze by mnie do końca zycia zapamiętały... uważaj na nie , bo one cos knują zdzir...
@StorAnia trzymam
Za
Ciebie kochana kciuki i
Drugi dzień , także zobaczymy jak to wyjdzie bo ani temperatury nie mierze ani testów na owulacje nie robie. Corcia ma komunie w niedziele i na wszystko mi czasu brak

Renia, ja mialam dzis do nadrobienia over 300 postow[emoji33]zaszalaly kobity[emoji85]
Ja juz czuje stresik komunijny, a co dopiero Ty! Robisz w domu?duzo gości?

Gratuluje kreseczek, nie pamietam nicku;)

StorAnia, widzę jak bardzo sie miotasz... rozumiem, ze ciezko patrzeć na to wszystko z pozytywnym nastawieniem.. mimo wszystko wierze, ze ten płomyk nadziei który wciąż sie w Tobie tli pozwoli Ci na dalsza walkę i pozostanie z nami.

Natalaa, chyba bym wzięła za kudły jedna z druga za grzebanie w telefonie, co za prostaczki[emoji35][emoji35][emoji35]

Mialam wizytę wczoraj, nic specjalnego, taki check up ogólny, tylko siki wzięli.
Pani doktor stwierdziła ze jestem bardzo anxious mom i muszę wyluzować zamiast sie wszystkim martwić. Ale prawda jest taka, ze na ten moment kiedy juz o mała jestem w miarę spokojna, przeszłam wszelkie możliwe badania, scany i czuje jej ruchy to teraz przyszłość zasnuwa mi ciemna chmura wizja porodu[emoji51][emoji51][emoji51] ale usłyszałam ze zrobi wszystko, aby było to najlepsze doświadczenie w moim zyciu, które bede mogła mile wspominać i żebym mogła nareszcie zapomnieć o piekle które przeszłam 10lat temu. Ufam jej w 100% [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Renia, ja mialam dzis do nadrobienia over 300 postow[emoji33]zaszalaly kobity[emoji85]

StorAnia, widzę jak bardzo sie miotasz... rozumiem, ze ciezko patrzeć na to wszystko z pozytywnym nastawieniem.. mimo wszystko wierze, ze ten płomyk nadziei który wciąż sie w Tobie tli pozwoli Ci na dalsza walkę i pozostanie z nami.

Natalaa, chyba bym wzięła za kudły jedna z druga za grzebanie w telefonie, co za prostaczki[emoji35][emoji35][emoji35]

Mialam wizytę wczoraj, nic specjalnego, taki check up ogólny, tylko siki wzięli.
Pani doktor stwierdziła ze jestem bardzo anxious mom i muszę wyluzować zamiast sie wszystkim martwić. Ale prawda jest taka, ze na ten moment kiedy juz o mała jestem w miarę spokojna, przeszłam wszelkie możliwe badania, scany i czuje jej ruchy to teraz przyszłość zasnuwa mi ciemna chmura wizja porodu[emoji51][emoji51][emoji51] ale usłyszałam ze zrobi wszystko, aby było to najlepsze doświadczenie w moim zyciu, które bede mogła mile wspominać i żebym mogła nareszcie zapomnieć o piekle które przeszłam 10lat temu. Ufam jej w 100% [emoji5]

Nie robie w domu , ale bieganina na maxa ... bedzie tylko 12 osób , tyle ze gości bede miec przez cały weekend

Cześć dziewczyny :)
Mogę dołączyć:)
Właśnie rozpoczęliśmy starania o drugiego maluszka :) nasza córcia w czerwcu skończy 3 latka. Ja jestem po odstawieniu tabletek i mam nadzieję że szybko pójdzie. Trochę się obawiam bo mam endometrioze, ale skoro z pierwszym dość szybko poszło (3 cykl staran) to może i teraz pójdzie:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy na forum. Jakiego stopnia masz endo? Ja mam pierwszego.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj dziewczyny dziękuje za dobre słowa ale u mnie w pracy jest specyficzna atmosfera w sumie tyle osób się przewinęło albo nie wytrzymały ale zostały zwolnione były sytuację o których wstyd pisać ja do tej pory nie miałam źle ale jakiś miesiac temu słabo mi było poszlam do łazienki ale wrocilam i uslyszalam rozmowę co ona w ciąży i potem jedna się nie odzwywala do mnie jak je uswiadomilam ze jednak nie jestem to juz normalnie się zachowywała teraz jak prawdopodobnie jestem w ciąży nie chce żeby wiedziały a reszta się nie przejmuje jakos dziwnie spokojna jestem nawet w domu sama siebie nie poznaje

reklama
Zeżarłabym wszystkie, tak na poczet ciąży. Zawsze mam ochotę na ciastka. Jeden z objawów comiesięcznych ;)

[emoji64]
Ja teraz na diecie jestem, więc nie mogę, ale 2-3 podgryze, bo bym umarła [emoji12]

Ja tez chciałabym być na liście, jakie są wymogi? :)

[emoji64]
Imię, wiek, cykl starań, termin kolejnej @, o które bobo się starasz

Normalnie w
@StorAnia trzymam
Za
Ciebie kochana kciuki i

Jak przygotowania do komunii? Jak to wygląda w Stanach??

Tak to jest, najpierw stresujesz się, żeby wejść w drugi trymestr, a później z kolei bo poród się zbliża. Najważniejsze, że wszystko ok :) na kiedy Ty masz dokładnie termin?? Rodzisz naturalnie, tak??

Cześć :-*

Coś nie mogłam spać dzisiaj i co chwila kurde budziłam sie - na chwilkę dosłownie i znowu....

To moj wykres.... temperatura taka jaj wczoraj... nie wiem czy to dobrze
A czemu miałoby być źle? Znowu panikujesz!! Zobacz jak u mnie wygląda, 11 dpo, jutro może trochę skoczy, a w sobotę pewnie już spadnie...

1492669130-aaaaaa.png

Oj dziewczyny dziękuje za dobre słowa ale u mnie w pracy jest specyficzna atmosfera w sumie tyle osób się przewinęło albo nie wytrzymały ale zostały zwolnione były sytuację o których wstyd pisać ja do tej pory nie miałam źle ale jakiś miesiac temu słabo mi było poszlam do łazienki ale wrocilam i uslyszalam rozmowę co ona w ciąży i potem jedna się nie odzwywala do mnie jak je uswiadomilam ze jednak nie jestem to juz normalnie się zachowywała teraz jak prawdopodobnie jestem w ciąży nie chce żeby wiedziały a reszta się nie przejmuje jakos dziwnie spokojna jestem nawet w domu sama siebie nie poznaje
A gdzie pracujesz??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry