reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam Was dziewczynki wieczorowa pora. Znowu naskrobalyscie tyle postów ze szok !
Nir pamietam nicka ale gratuluje dwóch kreseczek !

@bertha a mu znowu idziemy z cyklem łeb w łeb [emoji23] byle do maja kochana !!

Ja dzisiaj znowu poszłam do GP żeby ich pogonić z tym skierowaniem. Bo tydzień minął i cisza. Wiec dopiero dzisiaj lenie śmierdzące przefaksowali skierowanie do kliniki. I kazali czekać na telefon od nich kiedy wizyta. Ale dla pewności jutro zadzwonię i sprawdzę to!

@zgryźliwabasia witaj na forum !! Te dziewczyny i ich wsparcie naprawdę działa cuda ![emoji173]️ ja tez tak fiksowalam ! Znam ten ból! Imigracji również ! Do tej pory ciężko odpuścić w głowie mimo iż czekamy już na ivf. Tez walczymy o pierwszego maluszka.

A ja dzisiaj znowu nie mogłam się powstrzymać [emoji85][emoji85][emoji87][emoji87] kupiłam sterylizator za £2 ! (10zl) !! [emoji87][emoji87] dziecka jeszcze nie ma a już się zaczęło [emoji23][emoji23]
1492629283-aaaaaa.jpeg

Pamiętacie kiedyś miałyśmy temat wózków dla naszych maluszków. Już mi się odwidziało Mima Xari [emoji23][emoji23][emoji87] teraz jestem zakochana w Stokke Trailz [emoji7][emoji7][emoji173]️[emoji85] oj mój M będzie miał przekichane jak wszystko pójdzie dobrze !! A do tego łóżek stokke ... ahh[emoji85][emoji85][emoji7][emoji7][emoji7]

1492629439-aaaaaa.jpeg
1492629445-aaaaaa.jpeg

No tak mnie naszło na podzielenie się z Wami tym [emoji23][emoji23][emoji87]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O, super!! :D to razem czekamy na niepojawienie sie @, takie mały cud przed in vitro ;)
Mecz ich tam telefonami! Niech cie nie zwodzą! :)

Znowu super oferta!!! :)
Łóżeczko mega!!! Tez takie chce!!!!!

Ja jutro ide pobrać wymaz... juz mam stresu ze coś wyjdzie i miesiąc w plecy...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

O, super!! :D to razem czekamy na niepojawienie sie @, takie mały cud przed in vitro ;)
Mecz ich tam telefonami! Niech cie nie zwodzą! :)

Znowu super oferta!!! :)
Łóżeczko mega!!! Tez takie chce!!!!!

Ja jutro ide pobrać wymaz... juz mam stresu ze coś wyjdzie i miesiąc w plecy...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nie wyjdzie ! Będzie dobrze ! Nie stresuj się !!
W ogole te łóżeczka w pl nawet używane są tak mega drogie ze szok !! Koło 3tys podczas gdy w uk używane kupisz już za 100£!
Ja czekam na @ bo jakoś sexu nie było wtedy kiedy trzeba [emoji23]

@Spark No jak to nic nie masz ?! To Ty jesteś już w ciąży ! [emoji23][emoji23] u mnie ciąży brak a patrz co się dzieje ! Aż strach pomyśleć co będzie jak ciąża będzie ! Razem z @bertha będziemy szaleć jak się w końcu uda ! [emoji23][emoji51]

Nic nie wyjdzie ! Będzie dobrze ! Nie stresuj się !!
W ogole te łóżeczka w pl nawet używane są tak mega drogie ze szok !! Koło 3tys podczas gdy w uk używane kupisz już za 100£!
Ja czekam na @ bo jakoś sexu nie było wtedy kiedy trzeba [emoji23]

@Spark No jak to nic nie masz ?! To Ty jesteś już w ciąży ! [emoji23][emoji23] u mnie ciąży brak a patrz co się dzieje ! Aż strach pomyśleć co będzie jak ciąża będzie ! Razem z @bertha będziemy szaleć jak się w końcu uda ! [emoji23][emoji51]

Haha ja kupiłam aż sweterek i skarpetki póki co [emoji23] mój kocyk a teściowa pieluchy tetrowe i nożyczki haha [emoji14] ja póki co się powstrzymuję ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Podaj imię, cykl starań, datę kolejnej @, wiek i o które dziecko się starasz.

Kamila- 5cs-23.04.-31l. - 2 dziecko

Jak mogły Ci grzebać w telefonie?? To chore!

Dziewczyny, zrobiłam takie pyszne ciastka...rozplywaja się w ustach! Mocno czekoladowe owsiane z otrębami, mniam! Jakbym mogła, to wszystkie na raz bym zjadła, a tak dieta...[emoji3] dam kilka M do pracy, kilka Filipowi jutro na wycieczkę i zaraz się skończą :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
witam i zycze powodzenia, po za tym ja tez jestem Marta i tez o drugie sie straram dziecko a moj potworek ma juz tez 5 lat :)

Styczen musi byc Twoj :) ja sie tez nie chce nakrecac ale dzis przy okazji zakupow w rossmanie nie omieszkalam i kupilam test na weekend :laugh2:

slaba moze i jest ale intensywnosc nie swiadczy o braku ciazy tylko o etapie na ktorym jestes wiec powoli gratulacje :tak:

hahahaha Marc w ten sposob to dziecka nie bedzie :-p:-p:laugh2::laugh2::-p:-p:laugh2::laugh2:

no zes w morde! jakie babska wscibskie! tel dzis jest tak osobista rzecza ze ja (chociaz bardzo spokona :wink:) opieprzylabym!!!! No az sie zdenerwowalam! :growl::growl::growl:

@StorAnia nie powiem zebys tak nie myslala bo wiem ze sie nie da tak wylaczyc glowy! Ale tak jak dziewczyny pisza to nie tylko kobietom dojrzalym rodza sie chore dzieci. Moja kolezanka pierwsze dziecko ur w wieku 27 lat i niestety porazenie mozgowe, teraz ma juz 35 lat i zdecydowali sie na drugie, jak ja ja podziwialam! Ja sie chyba bardzej od niej stresowalam cala ciaze a moze ona nie dawala po sobie tego poznac, ale ma zdrowego dzidziusia! wiec naprawde to roznie bywa!

Nie chce zebyscie myslaly ze jakas nawiedzona jestem i kogos chce tu nawracac, ja mam z wiara tak roznie raz blizej raz dalej ale wiem ze napewno On tam gdzies jest wiec dla tych wierzacych moge polecic do przeczytania info o Pasie Św Dominika. Ja po pierwszej ciazy i poronieniu kiedy nie potrafilam sobie tego wszystkiego wytlumaczyc a potem przelamac strachu przy drugiej ciazy napisalam do sióstr i przyslaly mi ten pas z modlitwa (oczywiscie to jest bezplatne) nie mowi ze owiazywalam sie tym ale w czasie starania i w ciaze raczej zawsze mialam go w torebce , z modlitwa szczerze to bywlao roznie :zawstydzona/y:. Wiem ze tu macie rozny stosunek to tego wiec niekogo na sile nie namawiam ale czasami kiedy brakuje nam juz sil i nadziei to szukamy jej gdzie sie da wiec moze komus ta info sie przyda.
http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html
Ja niby nie Marta ale też o drugie się staramy mam już 4 letnia kochaną corcie witam

Do góry