reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dokladnie, laser jest skuteczniejszy z 10 razy. i laser troche jednak boli, a IPL w zasadzie niewiele.

O, lipoliza ud :) tez robilam kiedys :) bedziesz spuchnieta okropnie :D W sumie nie wiem czy to mi cos pomoglo, bo nadal mam zbedne kilogramy ktore u mnie gromadza sie wlasnie na udach i tylku, no ale np poduszeczki miedzy piersiami a pachami mi sie znaczaco zmniejszyly!
Mi dr mowila, ze lipoliza najlepiej dziala w miejscach gdzie jest taki miekki tłuszczyk, a nie zbity. wiec dlatego tez na udach u mnie ciezko bylo o super efekty, bo takiego luzniego, miekkiego tluszczyku niewiele, raczej taki zbity własnie.
Trzymam kciuki za fajne efekty! :)

Wiem o tym spuchnieciu [emoji33] dlatego biore kilka kiecek do Polszy bo raczej w spodnie sie nie wcisne bo tym zabiegu.
Hehe no lipolize nie traktuje jako chudniecie a modelowanie :) mam okropny problem z tzw. bryczesami i wnetrzem ud. Jak bys mnie zobaczyla to widac, ze gorna polowe ud mm nieproporcjonalnie gruba w stosunku do reszty ciala :(
Wyglada to tak jak po lewej. A mam nadzieje, ze po zabiegu bedzie troche bardziej w strone prawego zdjecia :)
1492505724-aaaaaa.jpeg

Wkurza mnie to, bo przez te bryczesy wygladam jakbym miala wielka dupe, 4 biodra, nosze 1-2 rozmiary wieksze spodnie bo mniejsze nie przecisna mi sie przez gorna czesc ud :(
O obcislej malej czarnej moge pomarzyc bo wyglada to obrzydliwie.
Przecierpie te kilka dni z opuchlizna jesli tylko cos to pomoze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na ten moment wyglada ze byla w wielkanoc 16go[emoji195][emoji195][emoji195]moze bedzie z tego jakis kroliczek[emoji1364][emoji2]fajnie obstawiona[emoji106]

U mnie tez polnoc dochodzi, jutro mam wizyte I pustke w głowie o co zapytać, chyba juz nie myśle o takiej godzinie[emoji849]

Miłego dnia Kobitki[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za wizytę daj koniecznie znać jak się maleństwo czuje;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też tak czytałam, że można go do 8 dpo brać. I tak robię w tym cyklu eksperymentalnie
emoji5.png
.

@Lanvin ty kupuj test a nie o spadkach temp. myślisz
emoji35.png
emoji110.png
emoji110.png

@marc
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
zdolna bestia z Ciebie. Działa stary termometr?

My ruszyliśmy w drogę powrotną
emoji20.png
. Śnieg/ deszcz pada, wypadki... a my już na letnich oponach....to będzie długa droga.

Mój wykres
emoji2.png

1492502754-aaaaaa.jpeg
Wykres tak jak u Lanvin obiecujący.

No i doopa, plodne idealnie w tygodniu kiedy nie bedziemy sie widziec. Przynajmniej pociagne leki miesiac dluzej bo mi chorobsko probowali zaatakowac twarz [emoji36][emoji35] ale sie nie dalam i jest lepiej, za to skora glowy swiruje,swedzi i naskorek platami odchodzi na czubku [emoji36][emoji31][emoji45][emoji20][emoji24][emoji29][emoji27][emoji22]jutro ide po kolejne leki [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziękuję[emoji8] ale u mnie to stanowczo za wcześnie na jakiekolwiek domysły.
Teraz najgorszy czas przede mną[emoji21] .

A jak u Ciebie? Temp bardzo spadła? Nie ma nadziei?
Nadziei brak właśnie zaczynam plamić. Rano zmarnowalam test :p.

Proszę mi ustawić 9cs, kolejna @ chyba dam na 18.05 jak teraz mi się na 33dni cykl przesunął.

Lanvin ja staram nie nastawiac bo my tylko połowę cyklu się staraliśmy bo potem ta infekcja :(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Może jakimś cudem będziemy razem na styczniowkach? [emoji8]

No i doopa, plodne idealnie w tygodniu kiedy nie bedziemy sie widziec. Przynajmniej pociagne leki miesiac dluzej bo mi chorobsko probowali zaatakowac twarz [emoji36][emoji35] ale sie nie dalam i jest lepiej, za to skora glowy swiruje,swedzi i naskorek platami odchodzi na czubku [emoji36][emoji31][emoji45][emoji20][emoji24][emoji29][emoji27][emoji22]jutro ide po kolejne leki [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Łeee, ile dni przed owu będziecie się widzieć??

Dostałam jadłospis na jutro :) dużo tego, nie jestem pewna, czy zjem wszystko [emoji12] moja lista zakupow jest długa, zwłaszcza, że po świętach lodówka świeci pustkami...

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
@Paraplu a na czym polega ten zabieg?
@Lanvin piekny wykres trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
@StorAnia piękne kwiaty też mi się marzy taki ogródek [emoji173][emoji173][emoji173]

Witam się i ja[emoji16] chyba pospieszylam się z tym okresem nic się nie rozkrecilo jak dziś się nie powiększy to chyba nici z wymazu [emoji58]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry