Oj tak, czekanie wykancza. Powodzenia!
Buuu
nie podobuje mi sie to!
(((((
6 dni przed owulka przy 29 dniowym cyklu. Nawet sie nie nastawiam bo to bez sensu, biore dalej leki. Jedyna szansa to jesli cykl mi sie wydluzy z powodu podrozy i owulka bedzie w pierwszym tygodniu maja. Wezme ze soba testy owulacyjne, bede wiedziala na czym stoje.
O masz obrazek. Widzimy sie ostatni raz w niedziele rano (23 kwietnia), owulka 29 kwietnia przy 29dc.
Zobaczymy sie tuz po owulce
jak juz napisalam, jedyna szansa to jak owulka bedzie 1 maja lub pozniej.
Wstrzykuje sie w wybrana partie ciala substancje rozpuszczajaca komorki tluszczowe. Tluszcz trafia do krwioobiegu, nastepnie to watroby i jest naturalnie wydalany z organizmu. Bez porownania bezpieczniejsza opcja w stosunku to liposukcji. Lipoliza to zabieg i jest bardziej do modelowania sylwetki, np. w kwestii bryczesow na udach. Liposukcja to juz gruba sprawa no i to juz operacja.
Licze na zadowalajace efekty
Juz sobie zmierzylam obwod, zdjecie tez zrobie. Fajnie jak mozna soie porownac na zdjeciach to na zywo to czesto ciezko zobaczyc faktyczna roznice. Wiem, ze moge potrzebowac kilku zabiegow aby osiagnac zadowalajacy mnie efekt. Nie oczekuke cudow, chce tylko any mi sie uda nie obcieraly latem i zebym mogla zalozyc spodnie rozm. 38 bo przez bryczesy skazana jestem glownie na 42!
Gdzie cialo ma rozmiar 38 to o glupie beyczesy nosze spodnie 42 [emoji36] musze zawsze skracac nogawki i zwezac w biodrach bo sa 2 rozmiary za duze w tych rejonach.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom