reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dokladnie, laser jest skuteczniejszy z 10 razy. i laser troche jednak boli, a IPL w zasadzie niewiele.

O, lipoliza ud :) tez robilam kiedys :) bedziesz spuchnieta okropnie :D W sumie nie wiem czy to mi cos pomoglo, bo nadal mam zbedne kilogramy ktore u mnie gromadza sie wlasnie na udach i tylku, no ale np poduszeczki miedzy piersiami a pachami mi sie znaczaco zmniejszyly!
Mi dr mowila, ze lipoliza najlepiej dziala w miejscach gdzie jest taki miekki tłuszczyk, a nie zbity. wiec dlatego tez na udach u mnie ciezko bylo o super efekty, bo takiego luzniego, miekkiego tluszczyku niewiele, raczej taki zbity własnie.
Trzymam kciuki za fajne efekty! :)

Wiem o tym spuchnieciu [emoji33] dlatego biore kilka kiecek do Polszy bo raczej w spodnie sie nie wcisne bo tym zabiegu.
Hehe no lipolize nie traktuje jako chudniecie a modelowanie :) mam okropny problem z tzw. bryczesami i wnetrzem ud. Jak bys mnie zobaczyla to widac, ze gorna polowe ud mm nieproporcjonalnie gruba w stosunku do reszty ciala :(
Wyglada to tak jak po lewej. A mam nadzieje, ze po zabiegu bedzie troche bardziej w strone prawego zdjecia :)
1492505724-aaaaaa.jpeg

Wkurza mnie to, bo przez te bryczesy wygladam jakbym miala wielka dupe, 4 biodra, nosze 1-2 rozmiary wieksze spodnie bo mniejsze nie przecisna mi sie przez gorna czesc ud :(
O obcislej malej czarnej moge pomarzyc bo wyglada to obrzydliwie.
Przecierpie te kilka dni z opuchlizna jesli tylko cos to pomoze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na ten moment wyglada ze byla w wielkanoc 16go[emoji195][emoji195][emoji195]moze bedzie z tego jakis kroliczek[emoji1364][emoji2]fajnie obstawiona[emoji106]

U mnie tez polnoc dochodzi, jutro mam wizyte I pustke w głowie o co zapytać, chyba juz nie myśle o takiej godzinie[emoji849]

Miłego dnia Kobitki[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za wizytę daj koniecznie znać jak się maleństwo czuje;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też tak czytałam, że można go do 8 dpo brać. I tak robię w tym cyklu eksperymentalnie
emoji5.png
.

@Lanvin ty kupuj test a nie o spadkach temp. myślisz
emoji35.png
emoji110.png
emoji110.png

@marc
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
zdolna bestia z Ciebie. Działa stary termometr?

My ruszyliśmy w drogę powrotną
emoji20.png
. Śnieg/ deszcz pada, wypadki... a my już na letnich oponach....to będzie długa droga.

Mój wykres
emoji2.png

1492502754-aaaaaa.jpeg
Wykres tak jak u Lanvin obiecujący.

No i doopa, plodne idealnie w tygodniu kiedy nie bedziemy sie widziec. Przynajmniej pociagne leki miesiac dluzej bo mi chorobsko probowali zaatakowac twarz [emoji36][emoji35] ale sie nie dalam i jest lepiej, za to skora glowy swiruje,swedzi i naskorek platami odchodzi na czubku [emoji36][emoji31][emoji45][emoji20][emoji24][emoji29][emoji27][emoji22]jutro ide po kolejne leki [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziękuję[emoji8] ale u mnie to stanowczo za wcześnie na jakiekolwiek domysły.
Teraz najgorszy czas przede mną[emoji21] .

A jak u Ciebie? Temp bardzo spadła? Nie ma nadziei?
Nadziei brak właśnie zaczynam plamić. Rano zmarnowalam test :p.

Proszę mi ustawić 9cs, kolejna @ chyba dam na 18.05 jak teraz mi się na 33dni cykl przesunął.

Lanvin ja staram nie nastawiac bo my tylko połowę cyklu się staraliśmy bo potem ta infekcja :(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Może jakimś cudem będziemy razem na styczniowkach? [emoji8]

No i doopa, plodne idealnie w tygodniu kiedy nie bedziemy sie widziec. Przynajmniej pociagne leki miesiac dluzej bo mi chorobsko probowali zaatakowac twarz [emoji36][emoji35] ale sie nie dalam i jest lepiej, za to skora glowy swiruje,swedzi i naskorek platami odchodzi na czubku [emoji36][emoji31][emoji45][emoji20][emoji24][emoji29][emoji27][emoji22]jutro ide po kolejne leki [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Łeee, ile dni przed owu będziecie się widzieć??

Dostałam jadłospis na jutro :) dużo tego, nie jestem pewna, czy zjem wszystko [emoji12] moja lista zakupow jest długa, zwłaszcza, że po świętach lodówka świeci pustkami...

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
@Paraplu a na czym polega ten zabieg?
@Lanvin piekny wykres trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
@StorAnia piękne kwiaty też mi się marzy taki ogródek [emoji173][emoji173][emoji173]

Witam się i ja[emoji16] chyba pospieszylam się z tym okresem nic się nie rozkrecilo jak dziś się nie powiększy to chyba nici z wymazu [emoji58]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry