reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam nadzieje że nie zaszkodzi ale ich wzięłam w sumie więcej niż jedną :( chyba 4 :( jak w czwartek miałam owulację ( według oviu ) to wzięłam jeszcze w piatek jedną w niedziele jedną i wczoraj dwie :( no nic gdzieś czytałam że dong pomaga również w ewentualnej implantacji :)
Ja też tak czytałam, że można go do 8 dpo brać. I tak robię w tym cyklu eksperymentalnie[emoji5] .

@Lanvin ty kupuj test a nie o spadkach temp. myślisz[emoji35] [emoji110] [emoji110]

@marc [emoji110] [emoji110] [emoji110] zdolna bestia z Ciebie. Działa stary termometr?

My ruszyliśmy w drogę powrotną[emoji20] . Śnieg/ deszcz pada, wypadki... a my już na letnich oponach....to będzie długa droga.

Mój wykres[emoji2]
1492502754-aaaaaa.jpeg

reklama
Witam dziewczynki po świętach :)
nie pisałam bo miałam pełną chate gości wczoraj juz większość odjechała wiec podziałaliśmy
chociaż gin mówił żeby od dziś zacząc (15dc), bo twierdzi ze owu będzie jutro.
biore leki które mi przepisał i nie spinam się, najwyżej będę musiała brac clo.

Witam wszystkich :)

U mnie bardzo ładnie słonecznie ale tylko jeden stopień temperatury

Lanvin to kiedy planujesz testować? :-)

StorAnia fajnie ze wróciłaś i nie chcemy nawet słyszeć o poddawaniu!

Marc trzymam kciuki żeby ten cykl z przerwami w mierzeniu okazał się trafiony :-D

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
W poniedziałek lub wtorek w przyszłym tygodniu, o ile temperatura się utrzyma :) a Ty? W weekend?

Ja też tak czytałam, że można go do 8 dpo brać. I tak robię w tym cyklu eksperymentalnie[emoji5] .

@Lanvin ty kupuj test a nie o spadkach temp. myślisz[emoji35] [emoji110] [emoji110]

@marc [emoji110] [emoji110] [emoji110] zdolna bestia z Ciebie. Działa stary termometr?

My ruszyliśmy w drogę powrotną[emoji20] . Śnieg/ deszcz pada, wypadki... a my już na letnich oponach....to będzie długa droga.

Mój wykres[emoji2]
1492502754-aaaaaa.jpeg
Ja na szczęście jeszcze nie zmieniłam opon. A co do testu, to nie kupuje. Jak do niedzieli temp się utrzyma, to wtedy kupię, a jeśli nie, to po co? :) jakoś ciężko mi uwierzyć, że może się uda, sama nie wiem...

Witam dziewczynki po świętach :)
nie pisałam bo miałam pełną chate gości wczoraj juz większość odjechała wiec podziałaliśmy
chociaż gin mówił żeby od dziś zacząc (15dc), bo twierdzi ze owu będzie jutro.
biore leki które mi przepisał i nie spinam się, najwyżej będę musiała brac clo.
I tak się dziwię, że tak długo kazał czekać, nie rozumiem trochę tego. A jakbyście się nie wstrzelili? Dlaczego taką przerwę kazał zrobić??

qdkkj44j6bi2vbec.png

W poniedziałek lub wtorek w przyszłym tygodniu, o ile temperatura się utrzyma :) a Ty? W weekend?

Ja na szczęście jeszcze nie zmieniłam opon. A co do testu, to nie kupuje. Jak do niedzieli temp się utrzyma, to wtedy kupię, a jeśli nie, to po co? :) jakoś ciężko mi uwierzyć, że może się uda, sama nie wiem...

I tak się dziwię, że tak długo kazał czekać, nie rozumiem trochę tego. A jakbyście się nie wstrzelili? Dlaczego taką przerwę kazał zrobić??

qdkkj44j6bi2vbec.png

wiesz on widząc mój pęcherzyk dominujący tak miej więcej sobie pewnie wyliczył kiedy będzie owu .
wiec jak pęcherzyk rośnie miej więcej 2 mm na dobę a w czwartek miał 12 mm to dziś ma 22 mm wiec dziś lub jutro pęknie.
a po drugie pewnie chodziło o lepsza jakość nasienia
dziewczyny które chodzą do niego piszą ze im tez kazał działać tuz przed owu.

coś mnie rozkłada, gardło boli... musze się podkurować żeby mieć siłe na staranka.

qdkkj44j6bi2vbec.png
@Lanvin a tak poza tym i tak mieliśmy gości wiec nie było jak, bo spaliśmy po pare osób w pokojach...

Hej dziewczynki :*
Mialam ujowe swieta ;( niedziele i poniedzialek sponsorowala migrena, dopiero dzisiaj czuje sie lepiej ale nadal uwazam by nie wywolac wilka z lasu :( nic nie robilismy bo ja cale 2 dni z okladami na glowie lezalam :(
@mfifi04 no i dlatego nie bylam na forum.

@ciufciaibibi o borze szumiacy o malo z krzesla nie spadlam jak zobaczylam Twoj test [emoji33][emoji23][emoji7] Jaka mocna testowa kreska [emoji33][emoji7][emoji173]
Gratuluje! [emoji8][emoji8][emoji8] zycze spokojnej ciazy

Dziewczynki jak rozwazacie laser to poczytajcie czym sie rozni prawdziwy laser od IPL (nie jest laserem). Niestety, wiele kosmetyczek mowi, ze IPL jest laserem. A roznice sa dosc znaczace miedzy laserem a IPL i warto swiadomie wybrac co sie chce.

Ja sie na nastepny piatek umowilam na lipolize ud [emoji1377] a laser na lydki (moja najwieksza zmora) planuje na jesien-zime jesli nie uda mi sie z dzidziusiem.
Ciezki tydzien bede miala w PL bo mam juz mase wizyt zaplanowane [emoji33]

Pisalyscie o szamponach. W kwestii kosmetykow to swietna strona jest srokao . pl :) dzieki tej stronie zmienilam prawie wszystkie kosmetyki i wiekszosc chemii domowej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki jak rozwazacie laser to poczytajcie czym sie rozni prawdziwy laser od IPL (nie jest laserem). Niestety, wiele kosmetyczek mowi, ze IPL jest laserem. A roznice sa dosc znaczace miedzy laserem a IPL i warto swiadomie wybrac co sie chce.

Ja sie na nastepny piatek umowilam na lipolize ud [emoji1377] a laser na lydki (moja najwieksza zmora) planuje na jesien-zime jesli nie uda mi sie z dzidziusiem.
Ciezki tydzien bede miala w PL bo mam juz mase wizyt zaplanowane [emoji33]

Pisalyscie o szamponach. W kwestii kosmetykow to swietna strona jest srokao . pl :) dzieki tej stronie zmienilam prawie wszystkie kosmetyki i wiekszosc chemii domowej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dokladnie, laser jest skuteczniejszy z 10 razy. i laser troche jednak boli, a IPL w zasadzie niewiele.

O, lipoliza ud :) tez robilam kiedys :) bedziesz spuchnieta okropnie :D W sumie nie wiem czy to mi cos pomoglo, bo nadal mam zbedne kilogramy ktore u mnie gromadza sie wlasnie na udach i tylku, no ale np poduszeczki miedzy piersiami a pachami mi sie znaczaco zmniejszyly!
Mi dr mowila, ze lipoliza najlepiej dziala w miejscach gdzie jest taki miekki tłuszczyk, a nie zbity. wiec dlatego tez na udach u mnie ciezko bylo o super efekty, bo takiego luzniego, miekkiego tluszczyku niewiele, raczej taki zbity własnie.
Trzymam kciuki za fajne efekty! :)

Do góry