reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja też maszynka i żel pod prysznic lub ewentualnie żel do golenia męski od męża ukradne ale potem po męsku mi pachy lub nogi pachną [emoji1] a do psiochy żel intymny.
Właśnie dostałam okres. Doczekalam się ale jakoś mi i tak smutno się zrobiło.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ten 1 dzień @ zawsze taki dobijający... bynajmniej u mnie .....
ale z 2 strony @ to ulga - bo nowy rozdział, nowe starania itd.

reklama
Mój gin zawsze mowil

Nie smutaj malenka. Czy zgra ci się wszystko teraz???
Zależy jak mi cykl będzie wyglądał. Hormonów raczej nie zrobię . Tak mi zależało na progesteronie i estrogenie. A tu albo będzie sam początek krwawki. Mam tylko nadzieję że u lekarza będę już po okresie to mi wymaz zrobi. Jak wróci do 28 - 29 dni to powinno być ok.
Czy w ogóle jest sens robić progesteron w pierwszej fazie cyklu? Przy podejrzeniu nierownowagi hormonalnej estrogen progesteron?

Ja też maszynka i żel pod prysznic lub ewentualnie żel do golenia męski od męża ukradne ale potem po męsku mi pachy lub nogi pachną [emoji1] a do psiochy żel intymny.
Właśnie dostałam okres. Doczekalam się ale jakoś mi i tak smutno się zrobiło.

Nie bądź smutna. To dobry znak kochana w tej sytuacji

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki mam pytanie - moze głupie... No, ale nie znam sie na szyjce.... czy przed owu i po owu jak zachowuje sie szyjka ?

Bo teraz przy kąpaniu sprawdziłam i mam taka jak przy @ nisko jakby, ale tez nie jestem tego pewna w 100% bo nie mam pojęcia jak jest np inaczej :-)

Do góry