reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
DorciaMamaOlka duzo udrowka dla syna.

Oczekiwanie to widze ze Ty tez problemy z serduszkiem jak i ja.Tyle ze ja od dziecinstwa no i z wiekiem troche sie pogorszylo.Juz dwa razy mialam kardiowersje.W pierwszej ciazy bardzo czesto mialam migotania i trzy razy ladowalam w szpitalu.Ale przez tyle lat jakos przywyklam i staram sie nie panikowac

DorciaMamaOlka duzo udrowka dla syna.

Oczekiwanie to widze ze Ty tez problemy z serduszkiem jak i ja.Tyle ze ja od dziecinstwa no i z wiekiem troche sie pogorszylo.Juz dwa razy mialam kardiowersje.W pierwszej ciazy bardzo czesto mialam migotania i trzy razy ladowalam w szpitalu.Ale przez tyle lat jakos przywyklam i staram sie nie panikowac
Nie to u mnie 《lajtowa》wersja, do tego mam blok 1wssego stopnia i wykryta rok temu arytmie, ja tylko kontroluje raz w roku. Jak będę w ciąży to w 32tygodniu mam zrobić Holtera i przy każdym gorszym samopoczuciu do kontroli do kardiologa.
Bierzesz jakieś leki na stałe??

Hej dziewczyny.ja wkoncu w domu.święta super:)objadlam się okropnie.jutro na aerobiku trzeba sobie wycisk dac;)
Jestem dziś taka zmęczona i już w piżamie leżę.
Przez te dni tyle pisalyscie ze nie nadrobie was.jak wam minęły swieta?która na dniach testuje?dziś mam 20 dc także jeszcze trochę czekania.nie nastawiam się bo bardzo mało było najbliższy to w 12 dc a tak to wcześniej i już dopiero później także wątpię że ten jeden raz coś zdziała.Przez ten remont to niema jak tego robic:( ale jak będzie sypialnia i nowe łóżko to będzie się dzialo:Dmiłego owocnego wieczoru jutro postaram się poczytać was więcej.buzki

Tak ja biore leki wyrownujace cisnienie bo bardzo czesto mam skoki jest niskie wrecz zanikowe i nagle skacze do 180 do tego leki ma ta arytmie dokladnie i jak nie pomagaja to odrazu mam wzywac pogotowie.Ja ostatnio mam chwile spokoju ale jak juz te napady sie przypaletaja to potem trzymaja jakis czas...to takie glupie uczucie przez momemt serce jakby chcialo wyskoczyc i jakby glupio to nie zabrzmialo przez moment czuje sie jakbym nie zyla.Wszystko dookola slysze ale od ale nie moge nic powiedziec,ruszyc sie a przed oczami ciemnosc i to paskudne uderzenie goraca

Ostatnia edycja:
Poradzcie coś Kochane! Jestem umówiona na 26 na USG, wg kalendarza to ma być 5dc, Pani doktor ma sprawdzić czy nie mam pco. Ale problem w tym że jak dostanę @ wcześniej to już będzie 6dc,wizytę mam w Wawie więc dość małe pole manewru, bo chce tę wizytę połączyć z wizytą u Pani profesor. Myślicie że 6dc też jest ok? Miałam być między 3-5dc

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Poradzcie coś Kochane! Jestem umówiona na 26 na USG, wg kalendarza to ma być 5dc, Pani doktor ma sprawdzić czy nie mam pco. Ale problem w tym że jak dostanę @ wcześniej to już będzie 6dc,wizytę mam w Wawie więc dość małe pole manewru, bo chce tę wizytę połączyć z wizytą u Pani profesor. Myślicie że 6dc też jest ok? Miałam być między 3-5dc

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że o 1 dzień nie chodzi[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też maszynka i żel pod prysznic lub ewentualnie żel do golenia męski od męża ukradne ale potem po męsku mi pachy lub nogi pachną [emoji1] a do psiochy żel intymny.
Właśnie dostałam okres. Doczekalam się ale jakoś mi i tak smutno się zrobiło.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.ja wkoncu w domu.święta super:)objadlam się okropnie.jutro na aerobiku trzeba sobie wycisk dac;)
Jestem dziś taka zmęczona i już w piżamie leżę.
Przez te dni tyle pisalyscie ze nie nadrobie was.jak wam minęły swieta?która na dniach testuje?dziś mam 20 dc także jeszcze trochę czekania.nie nastawiam się bo bardzo mało było najbliższy to w 12 dc a tak to wcześniej i już dopiero później także wątpię że ten jeden raz coś zdziała.Przez ten remont to niema jak tego robic:( ale jak będzie sypialnia i nowe łóżko to będzie się dzialo:Dmiłego owocnego wieczoru jutro postaram się poczytać was więcej.buzki

Moje łóżko juz jest rozwalone :p przez starania Hehehe :-) boje sie, ze jeszcze trochę, a wylądujemy na podłodze :-)

reklama
Mój gin zawsze mowil
Ja też maszynka i żel pod prysznic lub ewentualnie żel do golenia męski od męża ukradne ale potem po męsku mi pachy lub nogi pachną [emoji1] a do psiochy żel intymny.
Właśnie dostałam okres. Doczekalam się ale jakoś mi i tak smutno się zrobiło.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie smutaj malenka. Czy zgra ci się wszystko teraz???

Do góry