reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja też maszynka i żel pod prysznic lub ewentualnie żel do golenia męski od męża ukradne ale potem po męsku mi pachy lub nogi pachną [emoji1] a do psiochy żel intymny.
Właśnie dostałam okres. Doczekalam się ale jakoś mi i tak smutno się zrobiło.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ten 1 dzień @ zawsze taki dobijający... bynajmniej u mnie .....
ale z 2 strony @ to ulga - bo nowy rozdział, nowe starania itd.

reklama
Mój gin zawsze mowil

Nie smutaj malenka. Czy zgra ci się wszystko teraz???
Zależy jak mi cykl będzie wyglądał. Hormonów raczej nie zrobię . Tak mi zależało na progesteronie i estrogenie. A tu albo będzie sam początek krwawki. Mam tylko nadzieję że u lekarza będę już po okresie to mi wymaz zrobi. Jak wróci do 28 - 29 dni to powinno być ok.
Czy w ogóle jest sens robić progesteron w pierwszej fazie cyklu? Przy podejrzeniu nierownowagi hormonalnej estrogen progesteron?

Ja też maszynka i żel pod prysznic lub ewentualnie żel do golenia męski od męża ukradne ale potem po męsku mi pachy lub nogi pachną [emoji1] a do psiochy żel intymny.
Właśnie dostałam okres. Doczekalam się ale jakoś mi i tak smutno się zrobiło.

Nie bądź smutna. To dobry znak kochana w tej sytuacji

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki mam pytanie - moze głupie... No, ale nie znam sie na szyjce.... czy przed owu i po owu jak zachowuje sie szyjka ?

Bo teraz przy kąpaniu sprawdziłam i mam taka jak przy @ nisko jakby, ale tez nie jestem tego pewna w 100% bo nie mam pojęcia jak jest np inaczej :-)

Do góry