reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale u mnie dopiero 18 dc.
@StorAnia właśnie wracaj!!
@DorciaMamaOlka co tak milczysz?
@Paraplu chowasz się w krzakach?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie coś milczą te nasze Panie . U mnie to już 32 dc .

Olka mam chorego :( ma angine,od trzech dni nic nie je,tylko pije i gorączka nawet 40 stopni :( święta takie fajne...Leży plackiem :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Na antybiotyku? Czy wirusowe???

No to idealnie :) owu obstawiona. :)

Laserowo robiłam pachy, łydki i bikini i teraz raz na ruski rok gole te resztki włosków po prostu golarka + żel pod prysznic.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie chyba ta 2 faza ma 15 dni .... to by sie zgadzało.... jakby był cykl 28 -31 dniowy.... a teraz ostatnio mam 30..
No nic .... zobaczymy co tam bedzie dalej :-)

Dzięki kochana :) kiedy testujesz? Ja dziś mam 8dpo :) i zero objawów [emoji14] także pewnie znowu doopa...

Oj jeszcze trochę. Ja jestem 2 dni przed Tobą. Mam takie dziwne skurcze podbrzusza. A bierzesz może luteine? Czy coś podobnego?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Antybiotyk Augmentin przyjol już 8 dawek i zero poprawy...jutro do lekarza trzeba koniecznie znowu...

Jak nie ma poprawy niech zrobią wymaz. Ja po anginie mam niedomykalnosc zastawki i szmery. Bo lekarz źle dobral antybiotyk. Miałam też wtedy ostre zapalenie nerek. Jak słyszę angina to aż mi ciarki przechodzą. Jestem przeczulona jeżeli o tą chorobę chodzi.

reklama
Jak nie ma poprawy niech zrobią wymaz. Ja po anginie mam niedomykalnosc zastawki i szmery. Bo lekarz źle dobral antybiotyk. Miałam też wtedy ostre zapalenie nerek. Jak słyszę angina to aż mi ciarki przechodzą. Jestem przeczulona jeżeli o tą chorobę chodzi.
Dobrze wiedzieć :) dziękuję za radę :)

Do góry