reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Auslanderka,Lanvin i Bertha dam Wam jeszcze jedna bardzo kontrowersyjna ksiazke.Moja znajoma zaczela sie do niej stosowac jednak u niektorych takie zastosowanie wody utlenionej wywoluje szok i burzliwe dyskusje

Auslanderka pewnie juz cos o tym slyszala bo w Dojczlandii o tym dosc glosno.Ja jestem w trakcie jej czytania wczoraj do niej zasiadlam.

1430136545.4145.jpg

Załączniki

• 1430136545.4145.jpg
    1430136545.4145.jpg
    84,9 KB · Wyświetleń: 227
reklama
Mogła byc owu wczoraj. A śluz ci sie dzisiaj zmienił na kremowy nierozciagliwy?
Jak jutro bedzie temp rosła to znaczy ze owu była wczoraj. :)

Ja mam taki alkohol do dezynfekcji co tez psikaja nim w laboratoriach na jakies narzędzia czy skore. Zamówiłam gdzieś na internecie dawno temu.

Ja tez poproszę o tytuły tych i ryjących beret :):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe myślisz że ta dezynfekcja jest konieczna? Mój mąż sięga nieco głębiej niż ten termometr a jemu siusiaka nie dezynfekuje... [emoji23]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe myślisz że ta dezynfekcja jest konieczna? Mój mąż sięga nieco głębiej niż ten termometr a jemu siusiaka nie dezynfekuje... [emoji23]

Ale maz sie regularnie myje [emoji23][emoji23], ja tez mam specjaln spray na takie rzeczy co sie wkłada [emoji23][emoji23]

Auslanderka,Lanvin i Bertha dam Wam jeszcze jedna bardzo kontrowersyjna ksiazke.Moja znajoma zaczela sie do niej stosowac jednak u niektorych takie zastosowanie wody utlenionej wywoluje szok i burzliwe dyskusje

Auslanderka pewnie juz cos o tym slyszala bo w Dojczlandii o tym dosc glosno.Ja jestem w trakcie jej czytania wczoraj do niej zasiadlam.

Zobacz załącznik 803011
Czytałam. Nieumywakin niesamowity człowiek[emoji2] ale poza uchem to nie stosowałam. Do ucha działa świetnie, często bakterie chorobowe chowają się w uchu i można je łatwo wybić. 1 efekt uboczny to pozbycie się miodku[emoji5] [emoji106]
Próbujemy z m oddychać według jego teorii.

Ale m pewnie się myje[emoji5] . Ja też myję mydłem, suszę papierem i do etui.

To ja też poproszę[emoji2]
Jest dużo dokumentów na yt o żywności i jej produkcji. Szczególnie z programu planete. Polecam dokument

Ale ostrzegam przed oglądaniem. Nie znam nikogo kto obejrzał i dalej jadł łososia...

@ciufcieibibi gratulacje. Śliczne krechy[emoji7]

Ja w tv widzialam program o pryszczatych lososiach.. Od tamtej pory nie mam patrzenia na nie i z rezerwa podchodze do innych ryb... Ale ten filmik boje sie zobaczyc :p

Nie wiem czy to niezbędne ale ja czuje sie z tym lepiej :) chociaz ja nie dezynfekuje tym codziennie tylko co dugi, trzeci dzien.
Miałam to w domu to korzystam :)
hospisept sie nazywa.

A szampony? Pomyśl o takich, które nie zawierają soli, silikonów i parabenu :) ja używam Lisse Design Alfaparf, naprawdę polecam, włosy są świetne, nawilzone, nie przesuszaja się :)

Czyli będzie chłopiec [emoji3] ja tak marzyłam o dziewczynce, ale kochalismy się kilkanaście godzin lub dzień przed owu, więc bardziej obstawiam chłopca, jeśli już [emoji12]

Mój 8zl kosztował + przesyłka :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Jak ja bym chciała dziewczynkę :-) ale najważniejsze, żeby zdrowe było ;-) :-)

reklama
Do góry