reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Auslanderka,Lanvin i Bertha dam Wam jeszcze jedna bardzo kontrowersyjna ksiazke.Moja znajoma zaczela sie do niej stosowac jednak u niektorych takie zastosowanie wody utlenionej wywoluje szok i burzliwe dyskusje

Auslanderka pewnie juz cos o tym slyszala bo w Dojczlandii o tym dosc glosno.Ja jestem w trakcie jej czytania wczoraj do niej zasiadlam.

1430136545.4145.jpg

Załączniki

• 1430136545.4145.jpg
    1430136545.4145.jpg
    84,9 KB · Wyświetleń: 223
reklama
Mogła byc owu wczoraj. A śluz ci sie dzisiaj zmienił na kremowy nierozciagliwy?
Jak jutro bedzie temp rosła to znaczy ze owu była wczoraj. :)

Ja mam taki alkohol do dezynfekcji co tez psikaja nim w laboratoriach na jakies narzędzia czy skore. Zamówiłam gdzieś na internecie dawno temu.

Ja tez poproszę o tytuły tych i ryjących beret :):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe myślisz że ta dezynfekcja jest konieczna? Mój mąż sięga nieco głębiej niż ten termometr a jemu siusiaka nie dezynfekuje... [emoji23]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe myślisz że ta dezynfekcja jest konieczna? Mój mąż sięga nieco głębiej niż ten termometr a jemu siusiaka nie dezynfekuje... [emoji23]

Ale maz sie regularnie myje [emoji23][emoji23], ja tez mam specjaln spray na takie rzeczy co sie wkłada [emoji23][emoji23]

Auslanderka,Lanvin i Bertha dam Wam jeszcze jedna bardzo kontrowersyjna ksiazke.Moja znajoma zaczela sie do niej stosowac jednak u niektorych takie zastosowanie wody utlenionej wywoluje szok i burzliwe dyskusje

Auslanderka pewnie juz cos o tym slyszala bo w Dojczlandii o tym dosc glosno.Ja jestem w trakcie jej czytania wczoraj do niej zasiadlam.

Zobacz załącznik 803011
Czytałam. Nieumywakin niesamowity człowiek[emoji2] ale poza uchem to nie stosowałam. Do ucha działa świetnie, często bakterie chorobowe chowają się w uchu i można je łatwo wybić. 1 efekt uboczny to pozbycie się miodku[emoji5] [emoji106]
Próbujemy z m oddychać według jego teorii.

Ale m pewnie się myje[emoji5] . Ja też myję mydłem, suszę papierem i do etui.

To ja też poproszę[emoji2]
Jest dużo dokumentów na yt o żywności i jej produkcji. Szczególnie z programu planete. Polecam dokument

Ale ostrzegam przed oglądaniem. Nie znam nikogo kto obejrzał i dalej jadł łososia...

@ciufcieibibi gratulacje. Śliczne krechy[emoji7]

Ja w tv widzialam program o pryszczatych lososiach.. Od tamtej pory nie mam patrzenia na nie i z rezerwa podchodze do innych ryb... Ale ten filmik boje sie zobaczyc :p

Nie wiem czy to niezbędne ale ja czuje sie z tym lepiej :) chociaz ja nie dezynfekuje tym codziennie tylko co dugi, trzeci dzien.
Miałam to w domu to korzystam :)
hospisept sie nazywa.

A szampony? Pomyśl o takich, które nie zawierają soli, silikonów i parabenu :) ja używam Lisse Design Alfaparf, naprawdę polecam, włosy są świetne, nawilzone, nie przesuszaja się :)

Czyli będzie chłopiec [emoji3] ja tak marzyłam o dziewczynce, ale kochalismy się kilkanaście godzin lub dzień przed owu, więc bardziej obstawiam chłopca, jeśli już [emoji12]

Mój 8zl kosztował + przesyłka :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Jak ja bym chciała dziewczynkę :-) ale najważniejsze, żeby zdrowe było ;-) :-)

reklama
Do góry