reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie było w czwartek , sobotę i dzisiaj :-) co 2 dni teraz działam :-)

Czyli jeżeli owu była wczoraj to przed wczoraj sie kochaliśmy i dzisiaj :-)
No to idealnie :) owu obstawiona. :)
Dziewczyny a ja mam trochę inne pytanie, czego używacie do depilacji???
Laserowo robiłam pachy, łydki i bikini i teraz raz na ruski rok gole te resztki włosków po prostu golarka + żel pod prysznic.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja tez maszynka i żel .
Dziś odwiedziła mnie szwagierka z synkiem miedzy jej a moim jest jakieś 3 lata różnicy pomyslalam ze jak wszystko będzie ok to różnica będzie duża i kurcze no ale ważne żeby się szczęśliwie skonczylo.
A i podpatrzylam sobie kiedy mam termin to wypada 24 grudzień. Niedługo zadzwonie do gina by się umówić na wizytę jeszcze wcześnie dlatego może trochę się wstdzymam

Dziewczyny a ja mam trochę inne pytanie, czego używacie do depilacji???

Właśnie byłam w wc bo poleciało ze mnie, myślałam, że to @ a to znowu jakiś plodny śluz , może będzie potrójna owulacja hehe. Cycki bolą i brzuch się spina. Mój mówi, że jedzie kupić testa i ze mam sikać , ale nie sikam, jak jutro @ nie będzie to w środę sprawdzam. To będzie 13dpo.
Do miejsc intymnych maszynkę;) ja cały czas mam uczucie "mokrego w majtkach ". Skurcze. Nie wiem co się dzieje:/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

ja tez maszynka i żel .
Dziś odwiedziła mnie szwagierka z synkiem miedzy jej a moim jest jakieś 3 lata różnicy pomyslalam ze jak wszystko będzie ok to różnica będzie duża i kurcze no ale ważne żeby się szczęśliwie skonczylo.
A i podpatrzylam sobie kiedy mam termin to wypada 24 grudzień. Niedługo zadzwonie do gina by się umówić na wizytę jeszcze wcześnie dlatego może trochę się wstdzymam
Moj ma 3 lata starszego kuzyna i powiem Ci, że nie lubię jak się z nim spotyka. Tamten używa dużo komputera, youtube i takie tam. A mój chce robić to samo. Przychodzi od niego taki agresywny, że często dostaje karę na wszelkiego rodzaju multimedia. Póki małe dzieci to nie ma problemu bo klocki i puzzle są fajne, a teraz mój dalej bawi się w piasku i układa puzzle, ale chce robić to co starsi. I musze tłumaczyć godzinami.
@StorAnia wracaj że swojego raju

Dużo tez zależy od rodziców mojego ciągnie tez do komputera ale ma od czasu do czasu pozwolenie ale mój trochę dziecinny jak na swój wiek jego kuzyn z tego samego roku to gry zabawy w zabijanie wojnę agresja tylko mojego to nie kręci choć z tym młodszym ładnie się bawią

Dużo tez zależy od rodziców mojego ciągnie tez do komputera ale ma od czasu do czasu pozwolenie ale mój trochę dziecinny jak na swój wiek jego kuzyn z tego samego roku to gry zabawy w zabijanie wojnę agresja tylko mojego to nie kręci choć z tym młodszym ładnie się bawią
Moj może w tygodniu siedzieć 30min na tablecie, w weekend godzinkę. A tamten mu imponuje bo ma swój telefon, komputer. I gra ile chce :/, ale tak jak piszesz wszystko zależy od nas.

reklama
Do góry