reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam sie i ja u mnie z rana ... znowu temperatura nie zmierzona i zapomniałam zrobic
Test na owulacje :( ten miesiac bedzie na chybił trafił ..... według obliczeń owulacja ma byc w srode , ale ostatnio miałam w 18 dniu także bedziemy walczyć co drugi dzien do końca ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
:-* jak np jutro bedzie w gorze to juz raczej po owu prawda?
A jeżeli nie? To jeszcze nie owu ? Ja ciemna z tego jestem jak talib :-D
Mogła byc owu wczoraj. A śluz ci sie dzisiaj zmienił na kremowy nierozciagliwy?
Jak jutro bedzie temp rosła to znaczy ze owu była wczoraj. :)
Ja to mam chyba najdalej [emoji6] ale McDonald's burger king i te inne hambugerownie to dla mnie najgorszy syf przepraszam.
Ja właśnie w drodze do pracy. Wczoraj zamówiłam sobie termometr i będę próbować mierzyć temperaturę. Mam pytanie jak dbacie o czystość takiego termometra? Myjecie go? Czy raczej bardziej przecieracie chusteczkami antybakteryjnymi?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam taki alkohol do dezynfekcji co tez psikaja nim w laboratoriach na jakies narzędzia czy skore. Zamówiłam gdzieś na internecie dawno temu.
Lanvin poszlo PW jak chcesz takie inne nieco ryjace glowe to tez moge wyslac [emoji23][emoji23][emoji23]

Mfifi no ja to mam jazde na puncie onkologii przedewszystkim,teraz jak moj Lobuziak nie daje mi czytac w dzien to czytam po nocach a potem chodze jak zombie.Moj chlop sie smieje ze moj znak rozpoznawczy to bryle,ksiazka i kubek z kawa a w ciagu dnia wiszaca na mnie Vivien [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja tez poproszę o tytuły tych i ryjących beret :):)

Z dzis rana... krecha gruba. Dzis sniadan8e ja 13 osob bylo u nas i juz czuje ze mnie brzuch boli...

Pobolewal ostatnio ale myslalam ze to od dupka...

Załączniki

• 20170417_144205.jpg
    20170417_144205.jpg
    91 KB · Wyświetleń: 107
Nie czytaj :) ile kobiet zachodzi w ciążę nie dbając przy tym o siebie, bo nie wiedzą, że mogą być w ciąży. Ja miałam tak samo, dowiedziałam się w 7 tygodniu...

Na telefonie często tekst sam się poprawia [emoji3] czego używasz??

Nieźle, trochę kalorii po świętach spaliłaś [emoji3] ja dzisiaj jestem kanapowcem, rano dzieciaki latały z pistoletami na wodę, więc wszyscy mokrzy, teraz poszli z psami na dłuższy spacer, a ja szykuje obiad :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Teraz używam balsamu z biovax z mango - jest cudny :-)
I maskę mleczna :)

reklama
Mogła byc owu wczoraj. A śluz ci sie dzisiaj zmienił na kremowy nierozciagliwy?
Jak jutro bedzie temp rosła to znaczy ze owu była wczoraj. :)

Ja mam taki alkohol do dezynfekcji co tez psikaja nim w laboratoriach na jakies narzędzia czy skore. Zamówiłam gdzieś na internecie dawno temu.

Ja tez poproszę o tytuły tych i ryjących beret :):)

Tak coś czuje..... a seksy były dopiero dzisiaj w nocy o 1.... wiesz co śluz jest suchy juz jakby.... rozciągliwy miałam w piątek, a teraz juz szybko zasychajacy ...

Do góry