reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1490882316-aaaaaa.jpeg

Dzis startuje z 19 tygodniem[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ale cudny brzuch

@cheebay tak zaczynamy. Zlecialo jakoś;) aktualnie jestem przed@powinna być na dniach

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

No to powodzenia Słońce!!! Od razu z clo i monitoringiem tak?

Dzieki dziewczyny, wy mi lepiej z imieniem pomóżcie bo tak juz bym chciała zwracać sie do niej personalnie a nic nam nie pasuje[emoji30] i nie mam takiego bond jak mialam z pierwsza córcia która od poczęcia wiedziałam jak nazwę..
Troche typów jest ale żaden z nich nie jest taki wiecie... wow, tak to jest to![emoji15]

1490882316-aaaaaa.jpeg

Dzis startuje z 19 tygodniem[emoji5]

[emoji7][emoji7][emoji7]

@Spark, gratuluję!! [emoji8]

@oczekiwanie, podobnie czyli 122/128, zależy w jakim sklepie :) no my właśnie też kupimy z kołami 20, upatrzyl sobie dzisiaj jeden w sklepie :)

Dzieki dziewczyny, wy mi lepiej z imieniem pomóżcie bo tak juz bym chciała zwracać sie do niej personalnie a nic nam nie pasuje[emoji30] i nie mam takiego bond jak mialam z pierwsza córcia która od poczęcia wiedziałam jak nazwę..
Troche typów jest ale żaden z nich nie jest taki wiecie... wow, tak to jest to![emoji15]

Jakie typy masz?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Sparky, xbum, gratuluje synkow!!!
Marc, bardzo mocno trzymam kciuki. Wykres jest piekny poki co. Jutro, pojutrze temperatury kluczowe[emoji1364]pochwalam decyzje testowania najwczesniej w niedziele!!

Windy, padne ze szczescia jesli twoja maupica nie przyjdzie, naprawde[emoji1364][emoji4][emoji8]

Kotek, docia i wszystkie czekające... musi być dobrze, po ostatnim wysypie coś cisza wiec myśle, ze szykuje sie kolejny[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Ja muszę dzis zamówić ta poduszkę do spania dla ciężarnych bo nasze nocki ostatnio naprawdę stają sie do zniesienia[emoji849]ja nie moge sobie znaleźć pozycji, wszystko mnie boli, jestem obłożona poduszkami z kazdej strony a i tak M smęci ze go ciagle budzę bo tak sie wierce[emoji53]serio, ostatnie trzy noce mało co spałam bo tego sie nawet snem nie da nazwac[emoji35]

Tak wyglada nasze łóżko z rana
1490881783-aaaaaa.jpeg

Dorcia, tez tak kiedyś mialam, cykl 20 dni z tym ze u mnie krótsza lutealna wiec owu ok 8dc.
Moze pomierzysz tempke? Zobaczymy na czym stoisz[emoji848]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Idę rybka teraz na monitoring :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Clo? Nie wiem co to takiego? Monitoring zaraz jak sobie pójdzie@

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sparky, xbum, gratuluje synkow!!!
Marc, bardzo mocno trzymam kciuki. Wykres jest piekny poki co. Jutro, pojutrze temperatury kluczowe[emoji1364]pochwalam decyzje testowania najwczesniej w niedziele!!

Windy, padne ze szczescia jesli twoja maupica nie przyjdzie, naprawde[emoji1364][emoji4][emoji8]

Kotek, docia i wszystkie czekające... musi być dobrze, po ostatnim wysypie coś cisza wiec myśle, ze szykuje sie kolejny[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Ja muszę dzis zamówić ta poduszkę do spania dla ciężarnych bo nasze nocki ostatnio naprawdę stają sie do zniesienia[emoji849]ja nie moge sobie znaleźć pozycji, wszystko mnie boli, jestem obłożona poduszkami z kazdej strony a i tak M smęci ze go ciagle budzę bo tak sie wierce[emoji53]serio, ostatnie trzy noce mało co spałam bo tego sie nawet snem nie da nazwac[emoji35]

Tak wyglada nasze łóżko z rana
1490881783-aaaaaa.jpeg

Dorcia, tez tak kiedyś mialam, cykl 20 dni z tym ze u mnie krótsza lutealna wiec owu ok 8dc.
Moze pomierzysz tempke? Zobaczymy na czym stoisz[emoji848]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Dziękuję kochana :)śmieję się z twojego zdjęcia ja też tak śpię bez ciąży,buziaki dla was dwojga

Do góry