@cheebay tak zaczynamy. Zlecialo jakoś aktualnie jestem przed@powinna być na dniach
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale cudny brzuch
gratulacje dziewczyny jest tylko jeden problem- synowaGratulacje ! [emoji2][emoji2]
U mnie tez siurek [emoji8][emoji8]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t2d [emoji210]
Cudny[emoji7] [emoji7] [emoji7]
@cheebay tak zaczynamy. Zlecialo jakoś aktualnie jestem przed@powinna być na dniach
[emoji7][emoji7][emoji7]
Jakie typy masz?No to powodzenia Słońce!!! Od razu z clo i monitoringiem tak?
Dzieki dziewczyny, wy mi lepiej z imieniem pomóżcie bo tak juz bym chciała zwracać sie do niej personalnie a nic nam nie pasuje[emoji30] i nie mam takiego bond jak mialam z pierwsza córcia która od poczęcia wiedziałam jak nazwę..
Troche typów jest ale żaden z nich nie jest taki wiecie... wow, tak to jest to![emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Idę rybka teraz na monitoringSparky, xbum, gratuluje synkow!!!
Marc, bardzo mocno trzymam kciuki. Wykres jest piekny poki co. Jutro, pojutrze temperatury kluczowe[emoji1364]pochwalam decyzje testowania najwczesniej w niedziele!!
Windy, padne ze szczescia jesli twoja maupica nie przyjdzie, naprawde[emoji1364][emoji4][emoji8]
Kotek, docia i wszystkie czekające... musi być dobrze, po ostatnim wysypie coś cisza wiec myśle, ze szykuje sie kolejny[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Ja muszę dzis zamówić ta poduszkę do spania dla ciężarnych bo nasze nocki ostatnio naprawdę stają sie do zniesienia[emoji849]ja nie moge sobie znaleźć pozycji, wszystko mnie boli, jestem obłożona poduszkami z kazdej strony a i tak M smęci ze go ciagle budzę bo tak sie wierce[emoji53]serio, ostatnie trzy noce mało co spałam bo tego sie nawet snem nie da nazwac[emoji35]
Tak wyglada nasze łóżko z rana
Dorcia, tez tak kiedyś mialam, cykl 20 dni z tym ze u mnie krótsza lutealna wiec owu ok 8dc.
Moze pomierzysz tempke? Zobaczymy na czym stoisz[emoji848]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Clo? Nie wiem co to takiego? Monitoring zaraz jak sobie pójdzie@No to powodzenia Słońce!!! Od razu z clo i monitoringiem tak?
Dzieki dziewczyny, wy mi lepiej z imieniem pomóżcie bo tak juz bym chciała zwracać sie do niej personalnie a nic nam nie pasuje[emoji30] i nie mam takiego bond jak mialam z pierwsza córcia która od poczęcia wiedziałam jak nazwę..
Troche typów jest ale żaden z nich nie jest taki wiecie... wow, tak to jest to![emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super będzie chłopczyk trzymam i całuje
Dziękuję kochana śmieję się z twojego zdjęcia ja też tak śpię bez ciąży,buziaki dla was dwojgaSparky, xbum, gratuluje synkow!!!
Marc, bardzo mocno trzymam kciuki. Wykres jest piekny poki co. Jutro, pojutrze temperatury kluczowe[emoji1364]pochwalam decyzje testowania najwczesniej w niedziele!!
Windy, padne ze szczescia jesli twoja maupica nie przyjdzie, naprawde[emoji1364][emoji4][emoji8]
Kotek, docia i wszystkie czekające... musi być dobrze, po ostatnim wysypie coś cisza wiec myśle, ze szykuje sie kolejny[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Ja muszę dzis zamówić ta poduszkę do spania dla ciężarnych bo nasze nocki ostatnio naprawdę stają sie do zniesienia[emoji849]ja nie moge sobie znaleźć pozycji, wszystko mnie boli, jestem obłożona poduszkami z kazdej strony a i tak M smęci ze go ciagle budzę bo tak sie wierce[emoji53]serio, ostatnie trzy noce mało co spałam bo tego sie nawet snem nie da nazwac[emoji35]
Tak wyglada nasze łóżko z rana
Dorcia, tez tak kiedyś mialam, cykl 20 dni z tym ze u mnie krótsza lutealna wiec owu ok 8dc.
Moze pomierzysz tempke? Zobaczymy na czym stoisz[emoji848]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom