reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1490882316-aaaaaa.jpeg

Dzis startuje z 19 tygodniem[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ale cudny brzuch

@cheebay tak zaczynamy. Zlecialo jakoś;) aktualnie jestem przed@powinna być na dniach

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

No to powodzenia Słońce!!! Od razu z clo i monitoringiem tak?

Dzieki dziewczyny, wy mi lepiej z imieniem pomóżcie bo tak juz bym chciała zwracać sie do niej personalnie a nic nam nie pasuje[emoji30] i nie mam takiego bond jak mialam z pierwsza córcia która od poczęcia wiedziałam jak nazwę..
Troche typów jest ale żaden z nich nie jest taki wiecie... wow, tak to jest to![emoji15]

1490882316-aaaaaa.jpeg

Dzis startuje z 19 tygodniem[emoji5]

[emoji7][emoji7][emoji7]

@Spark, gratuluję!! [emoji8]

@oczekiwanie, podobnie czyli 122/128, zależy w jakim sklepie :) no my właśnie też kupimy z kołami 20, upatrzyl sobie dzisiaj jeden w sklepie :)

Dzieki dziewczyny, wy mi lepiej z imieniem pomóżcie bo tak juz bym chciała zwracać sie do niej personalnie a nic nam nie pasuje[emoji30] i nie mam takiego bond jak mialam z pierwsza córcia która od poczęcia wiedziałam jak nazwę..
Troche typów jest ale żaden z nich nie jest taki wiecie... wow, tak to jest to![emoji15]

Jakie typy masz?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Sparky, xbum, gratuluje synkow!!!
Marc, bardzo mocno trzymam kciuki. Wykres jest piekny poki co. Jutro, pojutrze temperatury kluczowe[emoji1364]pochwalam decyzje testowania najwczesniej w niedziele!!

Windy, padne ze szczescia jesli twoja maupica nie przyjdzie, naprawde[emoji1364][emoji4][emoji8]

Kotek, docia i wszystkie czekające... musi być dobrze, po ostatnim wysypie coś cisza wiec myśle, ze szykuje sie kolejny[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Ja muszę dzis zamówić ta poduszkę do spania dla ciężarnych bo nasze nocki ostatnio naprawdę stają sie do zniesienia[emoji849]ja nie moge sobie znaleźć pozycji, wszystko mnie boli, jestem obłożona poduszkami z kazdej strony a i tak M smęci ze go ciagle budzę bo tak sie wierce[emoji53]serio, ostatnie trzy noce mało co spałam bo tego sie nawet snem nie da nazwac[emoji35]

Tak wyglada nasze łóżko z rana
1490881783-aaaaaa.jpeg

Dorcia, tez tak kiedyś mialam, cykl 20 dni z tym ze u mnie krótsza lutealna wiec owu ok 8dc.
Moze pomierzysz tempke? Zobaczymy na czym stoisz[emoji848]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Idę rybka teraz na monitoring :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Clo? Nie wiem co to takiego? Monitoring zaraz jak sobie pójdzie@

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sparky, xbum, gratuluje synkow!!!
Marc, bardzo mocno trzymam kciuki. Wykres jest piekny poki co. Jutro, pojutrze temperatury kluczowe[emoji1364]pochwalam decyzje testowania najwczesniej w niedziele!!

Windy, padne ze szczescia jesli twoja maupica nie przyjdzie, naprawde[emoji1364][emoji4][emoji8]

Kotek, docia i wszystkie czekające... musi być dobrze, po ostatnim wysypie coś cisza wiec myśle, ze szykuje sie kolejny[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Ja muszę dzis zamówić ta poduszkę do spania dla ciężarnych bo nasze nocki ostatnio naprawdę stają sie do zniesienia[emoji849]ja nie moge sobie znaleźć pozycji, wszystko mnie boli, jestem obłożona poduszkami z kazdej strony a i tak M smęci ze go ciagle budzę bo tak sie wierce[emoji53]serio, ostatnie trzy noce mało co spałam bo tego sie nawet snem nie da nazwac[emoji35]

Tak wyglada nasze łóżko z rana
1490881783-aaaaaa.jpeg

Dorcia, tez tak kiedyś mialam, cykl 20 dni z tym ze u mnie krótsza lutealna wiec owu ok 8dc.
Moze pomierzysz tempke? Zobaczymy na czym stoisz[emoji848]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Dziękuję kochana :)śmieję się z twojego zdjęcia ja też tak śpię bez ciąży,buziaki dla was dwojga

Do góry