reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@sylwkaq90 Kochana co u Ciebie??? :*:*:* dawno się nie odzywalas :)
Kochana chyba mnie telepatycznie wywolalas, bo dzisiaj postanowiłam przebrnąć przez ponad 500 postów i napisać do was. Dzisiaj zaczynam 9tydzień i właśnie dzisiaj popoludniu się troche lepiej poczułam.
Ogolnie przez caly czas mdłości, poranne wymioty. Dlatego tez sie nie odzywalam. Czlowiek nie ma sily na nic przy tych dolegliwościach.
W poniedziałek byłam u lekarza i dzidzia ma prawie 14 mm :) wszystko oki i mam zwolnienie.
Tyle mialam napisać i zapomniałam co komu :(
Spark gratuluję synka, a Tobie Nessi dziewuszki. Mam nadzieję, że wszystko sie ułoży.
Mnie złapał katar, zatyka mi sie nos :(

Załączniki

• 20170327_122636-1.jpg
    20170327_122636-1.jpg
    431,8 KB · Wyświetleń: 86
Zobacz załącznik 800793

Przesyłam wyniki, nic nie rozumiem, ale chyba nie jest dobrze
Wyniki bardzo dobre :) i te i druga ich cześć :)

Ahh już po, wszystko ok, jesteśmy szczęśliwi, będzie syn... :) mój się mega cieszy

Gratulacje ! [emoji2][emoji2]
U mnie tez siurek [emoji8][emoji8]
1490877159-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t2d [emoji210]
Gratulacje chłopaków!! Spark i xbumx :):)

1490882316-aaaaaa.jpeg

Dzis startuje z 19 tygodniem[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki cudny!!! [emoji7]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Stor ja niee dodałam zdjęcia maluszka hehehe :p no wiem, że dziewczynke niby chciałam, ale od kilki tyg. Byłam pewna, że syn i przyzwyczajona do tej myśli :D

Kochana nie nastawiaj sie zbyt na chłopca :p
U mnie też na genetycznych wyszło, że chłoptaś a na kolejnej wizzycie jednak bardziej dziewczynka :) Czekam teraz z niecierpliwością do 18.04 bo wtedy raczej już powinno być widać na 100% :)
Oczywiście gratuluję, jak ten czas szybko zleciał :) Mi do porodu zostało 154 dni :p :)

reklama
Do góry