@Windy91, może kolejny test? Ale tym razem jutro rano? Zawsze robisz po południu, zrób dla odmiany tym razem rano i może będzie szczęśliwy
Ja dzisiaj jadę po pracy po młodego do przedszkola i skoczymy do Media Expert i do rowerowego luknąć na rowery, bo nie jestem pewna rozmiaru. Wydaje mi się, że koła powinny mieć 20', a rama 10' lub 11', ale wolę się upewnić. Wczoraj odwiedziliśmy ojca mojego ex, czyli dziadka Filipa, i jego żonę i tak z nią rozmawiałam o rowerze i pytała mnie o wyprawkę do szkoły itp, mówiłam jej, że jak sobie policzyłam ile musimy wydać przed szkołą, to muszę już zacząć odkładać. Tak mnie dopytywala jaki rower, jakie ceny itp, ale później zmieniłyśmy temat. Jak wróciłam do domu, to zadzwoniła do mnie jego żona, żebym im powiedziała który to rower małemu się podoba i oni go kupią. Mega prezent z ich strony, mi głupio było, bo to dużo pieniędzy, a ja zazwyczaj sama takie wydatki ponosze, jakoś nie lubię takich dużych prezentów, nie jestem przyzwyczajona do brania od kogoś kasy itp, zawsze jest mi głupio, ale z drugiej strony są dziadkami i jeśli chcą taki prezent zrobić, to bardzo miło...także mam upatrzony jeden model, Filipowi wczoraj spodobał się jeszcze jeden, ale nie wiem jaki, bo z M byli, więc jadę zobaczyć. Nic mu nawet nie mówię, że od dziadka dostanie, to będzie niespodzianka, bo umowę mamy, że sprzedamy jego rower, trochę ja dołożę, a trochę on ze skarbonki, także się dziecię nie spodziewa