reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1490882316-aaaaaa.jpeg

Dzis startuje z 19 tygodniem[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji7] [emoji7] 19 tydzień, kiedy to zlecialo [emoji15] pamiętam jak niedawno test robiłaś, no bez jaj, gdzie ten czas?!
Ty padniesz ze sZczęścia a ja pewnie na zawał [emoji23]
gratulacje dziewczyny :) jest tylko jeden problem- synowa
Hahaha [emoji23] Ale jak to mówi mój teść - lepiej mieć syna i pilnować jednego siurka niż córkę i odganiac cale stado [emoji23]

reklama
@Martaldz wszystko w normie :) ale nie ma drugiej połowy wyników :)

Ahh już po, wszystko ok, jesteśmy szczęśliwi, będzie syn... :) mój się mega cieszy
Gratulacje ! [emoji2][emoji2]
U mnie tez siurek [emoji8][emoji8]
1490877159-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t2d [emoji210]
Moje gratulacje kochane ❤❤❤ piękne siurki ❤❤❤

@Spark no nie kobieto! Miała być dziewczyna ;) Super wiadomości, ważne jest że wszystko ok :D Piękne zdjęcie maluszka :)
@Martaldz gdzie robiłaś badania? Dobrze pamiętam, że jesteś z Łodzi?
@Bulbasek kciuki zaciśnięte!!! ❤
@mfifi04 super wieści :D
Dziewczyny super macie wykresy. Ja w tym cyklu pierwszy raz się bawię z tempką. Nie rozumiem nic, ale może się nauczę.
Jak to jest jeżeli mierzę temp o różnych porach? Zawsze po przebudzeniu.
Stor ja niee dodałam zdjęcia maluszka hehehe :p no wiem, że dziewczynke niby chciałam, ale od kilki tyg. Byłam pewna, że syn i przyzwyczajona do tej myśli :D

reklama
Do góry