reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja miałam termin na wczoraj, ale owulacja się przesunęła i okres teraz powinnam dostać w okolicach 1-2 marca.

U mnie ciąża w tym cyklu niemożliwa.
Ostatni stosunek 14.02, a owulacja 17.02

Trzymam za Was kciuki!!! [emoji110]️[emoji110]️

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

U mnie w cyklu gdzie zaskoczyło ostatni stosunek 17 a owu 21/22 była [emoji41]
Także ten, żebyś się zdziwiła jak ja [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
U mnie w cyklu gdzie zaskoczyło ostatni stosunek 17 a owu 21/22 była [emoji41]
Także ten, żebyś się zdziwiła jak ja [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

Och jak chciałabym się zdziwić :) dzięki za info! ;)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Ku*wa a jutro mam kolposkopie! Musze po pracy zadzwonic do szpitala bo nie wiem czy majac infekcje moge miec to badanie [emoji24][emoji31][emoji36]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark wiec ogólnie mówiąc to moja teściowa dowiedziała się (nie wiem skąd ) ze wysyłam rodzica co miesiąc jakaś sumę pieniędzy. Oni mnie wykształcili zapłacili za studia wesele i wiele nam pomagają wiec doszliśmy z M do wniosku Żr jak tylko będziemy mogli, zwłaszcza teraz gdy mój ttata tez zachorował na raka (mama choruje od 9lat) to jakoś ich wspomożemy. Wiaodmo dla nas suma nie duża a razy 5 to w pl daje ładna kasę. W każdym razie. Teściowa myślała ze wysyłam te poniadze za plecami mojego M. Ze on nic nie wie i dała mu wyklad ze on ciężko pracuje a ja wysyłam rodzica pieniądze. Jak mi to M powiedział to myślałam ze pójdę i ja walne. Już pominę to ze od niej żadnego wsparcia w niczym wręcz ciagle zazdrość tylko jak ona coś chce to musi buc już. Ale kurde ja tez ciężko pracuje i to nasza sprawa co robimy z kasa nie jej do do cholery. To nawet nie jej pieniądze wiec się pytam co jej do tego ?! [emoji48] Ehh także to tak w wielki skrócie. Można byłoby tak godzinami. Dlatego mój M mimo ze mieszka rzut mokrym beretem od mamy mógłby wcale tam nie chodzić. Po prostu zna swoją cała rodzinie. Najlepiej to robić wszystko po kryjomu i nic nikomu nie mówić. Szok po prostu. Nie ogarniam tego bo u mnie w rodzinie jest inaczej ...

Cześć dziewczyny [emoji3]
Tyle pozytywnych wieści tutaj na reszcie ! [emoji6] a ile testów bedzie ! Super!
Ja ten cykl obstawiam na luzie bez pilnowania płodnych itd listopad średnio mi się podoba więc bez spiny, co będzie to będzie [emoji6]
Paraplu, biedactwo.. co to się przyplątało.. eh.. co do słodyczy to ja planuje cały post nie jeść ale czy dotrwam to nie wiem [emoji23] takie moje postanowienie [emoji12]

Cześć dziewczyny [emoji3]
Tyle pozytywnych wieści tutaj na reszcie ! [emoji6] a ile testów bedzie ! Super!
Ja ten cykl obstawiam na luzie bez pilnowania płodnych itd listopad średnio mi się podoba więc bez spiny, co będzie to będzie [emoji6]
Paraplu, biedactwo.. co to się przyplątało.. eh.. co do słodyczy to ja planuje cały post nie jeść ale czy dotrwam to nie wiem [emoji23] takie moje postanowienie [emoji12]

No ja tez listopada nie lubie, ale i tak bede skakać ze szczescia jesli nam sie teraz uda :):):):) ale byloby cudnie.. ale to takie nierealne.. mi sie nigdy nie udaje, dlaczego mialoby sie udac teraz. A szkoda, bo dwa piekne pecherzyki byly.. Bylaby Julka i Julek ;) Ale milo sobie pomarzyc :)

reklama
Do góry