reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ja nie mam pojęcia ale może 09.03 zatestuje będzie wtedy 12 dpo
jak liczycie dpo? dzień owu liczycie jako 1?
Kolejny dzień po owu to 1 dpo :)

Ja miałam termin na wczoraj, ale owulacja się przesunęła i okres teraz powinnam dostać w okolicach 1-2 marca.

U mnie ciąża w tym cyklu niemożliwa.
Ostatni stosunek 14.02, a owulacja 17.02

Trzymam za Was kciuki!!! [emoji110]️[emoji110]️

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Jak najbardziej możliwa, kochana, to tylko 3 dni. Plemniki mogły przeżyć :)

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Ja chyba spróbuje się uszczęśliwić albo zdolowac w dzień kobiet. To będzie moj 26 dc

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja początkowo chciałam też testować w dzień kobiet ale myślałam ze owu będzie szybiej
a chciałam testowac tez bo moja bratowa ma cesarkę na ten dzień zaplanowaną
btw to w marcu bym rodziła gdybym w lipcu nie poroniła....
to może ja też 8 zatestuje to będzie 28 dc, zobaczę jeszcze jak będzie wyglądała temp
mam 3 testy :)

Jak najbardziej możliwa, kochana, to tylko 3 dni. Plemniki mogły przeżyć :)

relgx1hpw702se3x.png

Ech, tak mało i tak dużo zarazem :D :D

Będzie co ma być :)

Ale tak sobie nieśmiało myśle, ze jak w marcu nie zaskoczę to chyba zawieszę starania na jakiś czas i zmienię prace. W obecnej jestem nieszczęśliwa :( wypalilam się

Trzymam dziewczyny kciuki za testy, mam nadzieję że w marcu pobijemy rekord :) u mnie dziś temp nie wzrosła, 36,47 więc może dziś będzie owu? Mam nadzieję, wykorzystam mojego na koniec dnia :)

Ogólnie to dzisiaj taki piękny dzień, ciepło, słoneczko... Mam masę energii :) już się nie mogę doczekać 17, bo idę na body ball w końcu. Mam nadzieję, że tym razem wytrwam i będę chodziła regularnie, do tego ćwiczenia w domu i wykupie to be diet Chodakowskiej. @Paraplu mnie zmotywowała swoimi wynikami. Poczytałam trochę o tej diecie i faktycznie mnóstwo osób z niej korzysta i są zadowole, cena tutaj odgrywa dużą rolę :) Poczytałam też o tym trądziku i dobrze jest odstawić słodycze. W zupełności nie jestem w stanie odstawić od razu, bo kawę muszę poslodzic, ale małymi krokami do celu...słodze już nie 1,5 łyżeczki, a 1 i nadal wydaje mi się słodka, także będę zmniejszać aż się oducze :) Wczoraj np. nie zjadłam nic słodkiego, nie miałam ochoty, także mam nadzieję, że wiosna szybko przyjdzie i zapał mi nie minie [emoji3]

relgx1hpw702se3x.png

Ech, tak mało i tak dużo zarazem :D :D

Będzie co ma być :)

Ale tak sobie nieśmiało myśle, ze jak w marcu nie zaskoczę to chyba zawieszę starania na jakiś czas i zmienię prace. W obecnej jestem nieszczęśliwa :( wypalilam się

A gdzie kochana pracujesz? Co tam robisz?

Ja Ci powiem, że moja praca, prócz tego, że godziny są super (mam cały etat, a i tak mało kiedy siedzę więcej niż 7 godzin) i to, że specjalnie się nie narobie, a poza tym pracuję u znajomego, więc jak muszę wcześniej wyjść, albo coś w międzyczasie załatwić, to nie mam problemu i odrabiać nie muszę, tak zupełnie nie jest to coś, co chciałabym robić w życiu. Nie rozwijam się w żaden sposób. Ale uznałam, że zmiana pracy w tej chwili to nie jest dobre rozwiązanie, bo mam umowę na czas nieokreślony, więc jak zajdę w ciążę, to problemu nie będzie, a jakbym pracę zmieniła, to minimum półtora roku w plecy, bo jakbym zaszła w ciąże, to już na pewno nikt mnie nie przyjmie po macierzyńskim i musiałabym szukać kolejnej. Także przemyśl sobie, czy się opłaca w tej chwili zmieniać, bo później może być problem z powrotem. Może uda się w najbliższym czasie zajść :)

relgx1hpw702se3x.png

Trzymam dziewczyny kciuki za testy, mam nadzieję że w marcu pobijemy rekord :) u mnie dziś temp nie wzrosła, 36,47 więc może dziś będzie owu? Mam nadzieję, wykorzystam mojego na koniec dnia :)

Ogólnie to dzisiaj taki piękny dzień, ciepło, słoneczko... Mam masę energii :) już się nie mogę doczekać 17, bo idę na body ball w końcu. Mam nadzieję, że tym razem wytrwam i będę chodziła regularnie, do tego ćwiczenia w domu i wykupie to be diet Chodakowskiej. @Paraplu mnie zmotywowała swoimi wynikami. Poczytałam trochę o tej diecie i faktycznie mnóstwo osób z niej korzysta i są zadowole, cena tutaj odgrywa dużą rolę :) Poczytałam też o tym trądziku i dobrze jest odstawić słodycze. W zupełności nie jestem w stanie odstawić od razu, bo kawę muszę poslodzic, ale małymi krokami do celu...słodze już nie 1,5 łyżeczki, a 1 i nadal wydaje mi się słodka, także będę zmniejszać aż się oducze :) Wczoraj np. nie zjadłam nic słodkiego, nie miałam ochoty, także mam nadzieję, że wiosna szybko przyjdzie i zapał mi nie minie [emoji3]

relgx1hpw702se3x.png

Ojej ale milo czytac, ze kogos sie zmotywowalo [emoji7]
A co do slodyczy to mimo, ze je kocham to jest to ZUO. Ostatnio pofolgowalam sobie i w ruch poszly Krowki, Grzeski, Jezyki. W ciagu pol roku nie zjadlam tyle slodyczy co tego z kilka dni...a ze swiat jest wredny to mnie pokaral za te slodkie przyjemnosci...grzybica pochwy [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] cholesteo tak swedzi, ze malo co spalam w nocy [emoji30]

Takze uwazajcie dziewczynki z cukrem bo wlasnie jestem zywym przykladem jak duuuuza ilosc cukru odbija sie na kuciambie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale bedzie testowania na dniach:)super!!Mam nadzieje ze marzec bedzie szczesliwy dla Wszystkich!!:*

U mnie 9dc i dalej brązowe plamienie..czy to moze byc normalne w 1 miesiaczce po poronieniu samoistnym?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

ja początkowo chciałam też testować w dzień kobiet ale myślałam ze owu będzie szybiej
a chciałam testowac tez bo moja bratowa ma cesarkę na ten dzień zaplanowaną
btw to w marcu bym rodziła gdybym w lipcu nie poroniła....
to może ja też 8 zatestuje to będzie 28 dc, zobaczę jeszcze jak będzie wyglądała temp
mam 3 testy :)
To wstępnie jesteśmy umówione :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry