reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@cheebay [emoji8] Ale będziesz miała teraz babska armię w domu [emoji7]
@Paraplu ja też w maju malowalam ściany [emoji16] a dokładniej jedną, bo dałam sobie siana i ramiona mi nie wyrabialy... Skończyło się na malowaniu grzejnika, rur i karnisza na turkus [emoji23]

Oj, misiaki wy moje [emoji8] [emoji1] nie testuje bo i tak miewalam dłuższe cykle. Więc grzecznie poczekam sobie do piątku, chyba że zacznę rzygolić jak kot [emoji23] no ale jestem spokojna, nie korci mnie na szczęście i mam nadzieję że starczy mi cierpliwości do końca tygodnia [emoji1]
Ale może któraś mniej cierpliwa ode mnie, może jakiś teścik? [emoji16] [emoji64]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
@natka28 piekny kropusiek niech rośnie zdrowo pod serduszkiem mamusi :-)
@auslanderka na pewno bedzie wszystko dobrze myślę że jakby miala to byc ciąża pozamaciczna to raczej mialabys jakies negatywne skutki tego pewnie odczuwalabys jakies pobolewania i mialabys plamienia tak miala szwagierka mojej kolezanki a u ciebie przecież nic zlego soe nie dzieje trzymaj sie.kochana dobrej mysli ...tylko pozytywne myslenie.daje pozytywne skutki

U mnie w dzień owu test wciąż jest pozytywny [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja już nic nie wiem[emoji5]
Dziękuje Kochana :-)

Moj Mąż przecholowal z alkoholem na tym wyjeździe masakra :-(
A ja dzisiaj 20dc, i dalej chyba bez owu - niby śluz był jakiś w 16dc ale bardziej w środku niż na zewnątrz, ale nic mnie nie boli - nawet cycki co zawsze po owu i przed napitalaja teraz 0
Jest inaczej, oby to był dobry znak[emoji120]
U mnie 3 dni po owu tez ciagle pozytywny [emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym sikała ciążowego na Twoim miejscu. No chyba, że zawsze Ci tak długo pozytywne wychodza...
@natka28 piekny kropusiek niech rośnie zdrowo pod serduszkiem mamusi :-)
@auslanderka na pewno bedzie wszystko dobrze myślę że jakby miala to byc ciąża pozamaciczna to raczej mialabys jakies negatywne skutki tego pewnie odczuwalabys jakies pobolewania i mialabys plamienia tak miala szwagierka mojej kolezanki a u ciebie przecież nic zlego soe nie dzieje trzymaj sie.kochana dobrej mysli ...tylko pozytywne myslenie.daje pozytywne skutki
Tak trzymam[emoji5] . Jakies 2h temu zaczełam mieć dziwne bóle, już prawie biegłam do szpitala, a po wizycie w toalecie okazało się, że sprawcą zamieszania jest 2[emoji23]. Masakra
@Windy podziel się cierpliwością i luzem. Bo u mnie wielki niedobór.

Witam serdecznie [emoji4] mam już córkę, co znaczy że umiem zachodzić w ciążę tylko już zapomniałam jak to się robi! [emoji12]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Cholera, myślałam już ze dasz nam patent [emoji1] [emoji1]

@auslanderka , bo u mnie tyle seksow było ze ciężko na coś liczyć [emoji23] dlatego taki spokój wewnętrzny osiągnęłam [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziewczyny pomóżcie...
Staramy się z mężem o dziecko... Ja chyba już fiksuje... ale od początku...
Moje cykle są regularne co 32-33 dni.
Dwa tygodnie miałam jakieś krwawienie/plamienie - był to 21 dzień cyklu. Baaardzo skąpe, takie brunatne. Pierwszy raz w życiu mnie coś takiego spotkało. Trwało tylko jeden dzień. Zaczęłam czytać o tym i wyczytałam, że to może być zagnieżdżanie zarodka. I chyba niepotrzebnie czytałam bo zaczęłam się nakręcać jak głupia... :(
Ostatnią miesiączkę miałam 18 stycznia. Dzisiaj jest 34 dc. Okresu nie mam, tylko jakiś mleczny śluz. Robiłam 3 testy - każdy wyszedł negatywny. Mam świadomość, że z uwagi na stres okres może się przesunąć. Ale jednak cały czas mam nadzieje...
Miałyście tak, że pomimo ciąży testy były negatywne???

Cholera, myślałam już ze dasz nam patent [emoji1] [emoji1]

@auslanderka , bo u mnie tyle seksow było ze ciężko na coś liczyć [emoji23] dlatego taki spokój wewnętrzny osiągnęłam [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Jak tylko sobie przypomnę to wszystko Wam wytłumaczę! Obiecuję! [emoji8]
O! Może to jest sposób! Byłam już na sesji hipnozy teraz tylko muszę poprosić żeby mnie pani tam zaprowadziła [emoji23]

reklama
Powiedzcie Kochane jakie bierzecie suplementy? Lekarz zapisał mi kwas foliowy 5mg i Mama Dha, ale zalecają brać więcej d3 teraz...

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
5mg? Miałaś jakieś problemy w poprzedniej ciąży czy tak profilaktycznie? Ja brałam femibion, teraz biorę vitaminer prenatal bo femibionu nie było [emoji16] do tego d3 2000j. [emoji1]
Dziewczyny pomóżcie...
Staramy się z mężem o dziecko... Ja chyba już fiksuje... ale od początku...
Moje cykle są regularne co 32-33 dni.
Dwa tygodnie miałam jakieś krwawienie/plamienie - był to 21 dzień cyklu. Baaardzo skąpe, takie brunatne. Pierwszy raz w życiu mnie coś takiego spotkało. Trwało tylko jeden dzień. Zaczęłam czytać o tym i wyczytałam, że to może być zagnieżdżanie zarodka. I chyba niepotrzebnie czytałam bo zaczęłam się nakręcać jak głupia... :(
Ostatnią miesiączkę miałam 18 stycznia. Dzisiaj jest 34 dc. Okresu nie mam, tylko jakiś mleczny śluz. Robiłam 3 testy - każdy wyszedł negatywny. Mam świadomość, że z uwagi na stres okres może się przesunąć. Ale jednak cały czas mam nadzieje...
Miałyście tak, że pomimo ciąży testy były negatywne???
Wszystko jest możliwe, a okres aż tak strasznie ci się nie spóźnia, na betę idź, będziesz mieć czarno na białym.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry