reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To ja już nic nie wiem[emoji5]

Jest inaczej, oby to był dobry znak[emoji120]

Ja bym sikała ciążowego na Twoim miejscu. No chyba, że zawsze Ci tak długo pozytywne wychodza...

Tak trzymam[emoji5] . Jakies 2h temu zaczełam mieć dziwne bóle, już prawie biegłam do szpitala, a po wizycie w toalecie okazało się, że sprawcą zamieszania jest 2[emoji23]. Masakra
@Windy podziel się cierpliwością i luzem. Bo u mnie wielki niedobór.
Po raz 1 robilam testy owulacyjne wiec nie wiem czy tak zawsze mam [emoji12] poczekam jeszcze 2 tyg kiedy powinna przyjsc @ i zobaczymy. Dzis robie ostatni test owulacyjny jaki mi zostal zobacze co wyjdzie [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale super :)
Marzę o drugiej córci ;)
Ja tez[emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

HEJ:)

@Zjarana Gratulacje :)

@cheebay Super gratulacje :)

@Bulbasek Piękny brzusio :) Rośnijcie zdrowo :)

@Windy91 Koś te krzaczory i rób test [emoji14]

@Karolka2106 Zdecydowanie pozytyw.

@Koraaa Witam i powodzenia w staraniach.

@Paraplu @Magda36 Pomyślcie, że te badania robicie aby dotrzeć do wymarzonego celu - posiadania malutkiej kochanej istotki :) Nigdy nie miałam i nie wiem nawet jak to badanie wygląda ale wierzę w Was - dacie radę:)

Co u mnie? Wczoraj rano tak jak piałam, miałam wodospad z płodnego śluzu i do tej pory brak i test owulacyjny z wczoraj popołudnia negatywny :( Już sama nie wiem czy jestem po owulacji czy dopiero przed :( temperatura nisko więc sądzę że ten śluz to chyba mnie zmylił i dalej czekam na owulację :( Ale na wszelki wypadek przytulanki co 2 dni :) Zwariuje przez te nieregularne cykle.
[emoji8] [emoji8] [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry