reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@cheebay [emoji8] Ale będziesz miała teraz babska armię w domu [emoji7]
@Paraplu ja też w maju malowalam ściany [emoji16] a dokładniej jedną, bo dałam sobie siana i ramiona mi nie wyrabialy... Skończyło się na malowaniu grzejnika, rur i karnisza na turkus [emoji23]

Oj, misiaki wy moje [emoji8] [emoji1] nie testuje bo i tak miewalam dłuższe cykle. Więc grzecznie poczekam sobie do piątku, chyba że zacznę rzygolić jak kot [emoji23] no ale jestem spokojna, nie korci mnie na szczęście i mam nadzieję że starczy mi cierpliwości do końca tygodnia [emoji1]
Ale może któraś mniej cierpliwa ode mnie, może jakiś teścik? [emoji16] [emoji64]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
@natka28 piekny kropusiek niech rośnie zdrowo pod serduszkiem mamusi :-)
@auslanderka na pewno bedzie wszystko dobrze myślę że jakby miala to byc ciąża pozamaciczna to raczej mialabys jakies negatywne skutki tego pewnie odczuwalabys jakies pobolewania i mialabys plamienia tak miala szwagierka mojej kolezanki a u ciebie przecież nic zlego soe nie dzieje trzymaj sie.kochana dobrej mysli ...tylko pozytywne myslenie.daje pozytywne skutki

U mnie w dzień owu test wciąż jest pozytywny [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja już nic nie wiem[emoji5]
Dziękuje Kochana :-)

Moj Mąż przecholowal z alkoholem na tym wyjeździe masakra :-(
A ja dzisiaj 20dc, i dalej chyba bez owu - niby śluz był jakiś w 16dc ale bardziej w środku niż na zewnątrz, ale nic mnie nie boli - nawet cycki co zawsze po owu i przed napitalaja teraz 0
Jest inaczej, oby to był dobry znak[emoji120]
U mnie 3 dni po owu tez ciagle pozytywny [emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym sikała ciążowego na Twoim miejscu. No chyba, że zawsze Ci tak długo pozytywne wychodza...
@natka28 piekny kropusiek niech rośnie zdrowo pod serduszkiem mamusi :-)
@auslanderka na pewno bedzie wszystko dobrze myślę że jakby miala to byc ciąża pozamaciczna to raczej mialabys jakies negatywne skutki tego pewnie odczuwalabys jakies pobolewania i mialabys plamienia tak miala szwagierka mojej kolezanki a u ciebie przecież nic zlego soe nie dzieje trzymaj sie.kochana dobrej mysli ...tylko pozytywne myslenie.daje pozytywne skutki
Tak trzymam[emoji5] . Jakies 2h temu zaczełam mieć dziwne bóle, już prawie biegłam do szpitala, a po wizycie w toalecie okazało się, że sprawcą zamieszania jest 2[emoji23]. Masakra
@Windy podziel się cierpliwością i luzem. Bo u mnie wielki niedobór.

Witam serdecznie [emoji4] mam już córkę, co znaczy że umiem zachodzić w ciążę tylko już zapomniałam jak to się robi! [emoji12]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Cholera, myślałam już ze dasz nam patent [emoji1] [emoji1]

@auslanderka , bo u mnie tyle seksow było ze ciężko na coś liczyć [emoji23] dlatego taki spokój wewnętrzny osiągnęłam [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziewczyny pomóżcie...
Staramy się z mężem o dziecko... Ja chyba już fiksuje... ale od początku...
Moje cykle są regularne co 32-33 dni.
Dwa tygodnie miałam jakieś krwawienie/plamienie - był to 21 dzień cyklu. Baaardzo skąpe, takie brunatne. Pierwszy raz w życiu mnie coś takiego spotkało. Trwało tylko jeden dzień. Zaczęłam czytać o tym i wyczytałam, że to może być zagnieżdżanie zarodka. I chyba niepotrzebnie czytałam bo zaczęłam się nakręcać jak głupia... :(
Ostatnią miesiączkę miałam 18 stycznia. Dzisiaj jest 34 dc. Okresu nie mam, tylko jakiś mleczny śluz. Robiłam 3 testy - każdy wyszedł negatywny. Mam świadomość, że z uwagi na stres okres może się przesunąć. Ale jednak cały czas mam nadzieje...
Miałyście tak, że pomimo ciąży testy były negatywne???

Cholera, myślałam już ze dasz nam patent [emoji1] [emoji1]

@auslanderka , bo u mnie tyle seksow było ze ciężko na coś liczyć [emoji23] dlatego taki spokój wewnętrzny osiągnęłam [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Jak tylko sobie przypomnę to wszystko Wam wytłumaczę! Obiecuję! [emoji8]
O! Może to jest sposób! Byłam już na sesji hipnozy teraz tylko muszę poprosić żeby mnie pani tam zaprowadziła [emoji23]

reklama
Powiedzcie Kochane jakie bierzecie suplementy? Lekarz zapisał mi kwas foliowy 5mg i Mama Dha, ale zalecają brać więcej d3 teraz...

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
5mg? Miałaś jakieś problemy w poprzedniej ciąży czy tak profilaktycznie? Ja brałam femibion, teraz biorę vitaminer prenatal bo femibionu nie było [emoji16] do tego d3 2000j. [emoji1]
Dziewczyny pomóżcie...
Staramy się z mężem o dziecko... Ja chyba już fiksuje... ale od początku...
Moje cykle są regularne co 32-33 dni.
Dwa tygodnie miałam jakieś krwawienie/plamienie - był to 21 dzień cyklu. Baaardzo skąpe, takie brunatne. Pierwszy raz w życiu mnie coś takiego spotkało. Trwało tylko jeden dzień. Zaczęłam czytać o tym i wyczytałam, że to może być zagnieżdżanie zarodka. I chyba niepotrzebnie czytałam bo zaczęłam się nakręcać jak głupia... :(
Ostatnią miesiączkę miałam 18 stycznia. Dzisiaj jest 34 dc. Okresu nie mam, tylko jakiś mleczny śluz. Robiłam 3 testy - każdy wyszedł negatywny. Mam świadomość, że z uwagi na stres okres może się przesunąć. Ale jednak cały czas mam nadzieje...
Miałyście tak, że pomimo ciąży testy były negatywne???
Wszystko jest możliwe, a okres aż tak strasznie ci się nie spóźnia, na betę idź, będziesz mieć czarno na białym.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry