reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć misiaki! Wychylam sie delikatnie z mojego tataraku [emoji16] przepraszam że nie piszę, ale słabo się czuje... Zgaga, ledwo dycham i nudności, jakiegoś złodupca zlapalam pewnie [emoji23] do tego mamy problemy z psem, martwię się o nią i generalnie tyłek... Czytam was cały czas, ale sił brak do odpowiedzi [emoji17] także tego... Nadal was kocham i mam nadzieję że nadal nie zostałam wyklęta [emoji1]
Witam się z nowymi staraczkami, samych szybkich pozytywów życzę! [emoji11]
Tulę wszystkie co mają problemy i straciły Bąbelki, dzieciaczki do was wrócą, kto by nie chciał takich cudownych, walecznych mam? [emoji11]

Widzę też ze nam się trochę wątek kruszy [emoji20] dziewczyny, nadal tu jesteśmy, wracajcie do nas jak będziecie gotowe!

A u mnie już 30dc bo już po 00:00 [emoji1] Ale na testowanie nawet się nie nastawiam [emoji13]
I obiecuje poprawę! Zaczynam kosic krzaki (dosłownie i w przenośni[emoji23] [emoji23] ) [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

:-D :-D coś to podejrzane :p

reklama
Lanvin jestem na l4.
Współczuję kataru :( biedny synek.

A mnie właśnie olśniło, że mój mąż powinien mieć szlaban na sunę, bo to przecież niekorzystnie wpływa na jakość nasienia...

Cheebay super gratuluje coreczki .
Paraplu tez Ci zazdroszcze my narazie wynajmujemy póki co mamy dostać dom po babci a tam sporo takich prac.
U mnie po @ jeden dzień juz mnie bola jajniki nie wiem czy cos się dzieje nie tak czy owu się zbliża. Na nieszczęście jeszcze miałam taki atak bólu głowy i mdłości ze tylko leki przeciw zapalne mi pomagają a niestety te zaburzają owulację ale musialam wziasc bo z takim bólem nie dało rady :frown:

alkihisa, współczuje z całego serca[emoji17]

Zjarana, gratki! Jest cien, widac jak byk[emoji106]

Nessi, ja nie mam niestety kontaktu z lunka[emoji17] pisalam na priv ale tez nie odpisała.

Emsi, No wlasnie, wynik jest 100%, poszłam dzis do gabinetu i mowię w recepcji ze poprosiłabym o kopertę, a babka mi na to o! Super, chcesz wiedzieć? Bo my tu juz wszyscy wiemy[emoji15] [emoji23] No dobra[emoji85]

Windy my tez cie kochamy i tesknimy[emoji8]
Wytep krzaczory i siedź tu[emoji48]
A przepraszam 30dc to nie czas jakby na coś siknac? [emoji848] jaka masz średnia długość cyklu?

Aha, zapomnialabym[emoji23][emoji23][emoji23]
cd32eaecae19ba904dde577f57d233c4.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super !!!!!! Gratuluje :)

A robiłaś wcześniej testy owu? Czy ten wczorajszy był 1?
Bo testy owu wychodzą pozytywne prrzed owu ~24-36 godzin. A w dzień owu są już negatywne. A z tego co mówisz to wczoraj /dzisiaj może być owu[emoji106]

Testy owulacyjne robiłam od 17 dc ( dziś jest 30 dc) i ciągle negatywne. Skończyły mi się testy w 26 dc i przez trzy dni nie robiłam, więc może wtedy był pik LH. Już sama nie wiem. I do tego brzuch mnie tak dziwnie ćmi raz z jednej strony raz z drugiej. Stawiam że jestem przed owulacją :p Kolejny długi cykl się szykuje :p Pożyjemy zobaczymy :)

A Ty @auslanderka jutro jeszcze raz na bete idziesz? Trzymam kciuki

reklama
Testy owulacyjne robiłam od 17 dc ( dziś jest 30 dc) i ciągle negatywne. Skończyły mi się testy w 26 dc i przez trzy dni nie robiłam, więc może wtedy był pik LH. Już sama nie wiem. I do tego brzuch mnie tak dziwnie ćmi raz z jednej strony raz z drugiej. Stawiam że jestem przed owulacją [emoji14] Kolejny długi cykl się szykuje [emoji14] Pożyjemy zobaczymy :)

A Ty @auslanderka jutro jeszcze raz na bete idziesz? Trzymam kciuki
Dzięki. Trzymam się ciągle dobrej myśli, ale stres i tak jest olbrzymi

Do góry