reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny, wpadłam przesłać wam ciążowe fluidki i zameldować siė po połówkowym.
Dzidziuch zdrowy, wszystko w normie i jest siusiak więc będzie drugi synio :)

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Gratulacje synka[emoji8]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję za odpowiedzi! U gina byłam w czerwcu, zlecił cytologię, badanie na wykrycie toksoplazmozy i różyczki. Wszystko wyszło ok. Ale może faktycznie warto zbadać owulacje i hormony. Czy orientujecie się może jakie hormony należy zbadać? Wiem na pewno, że prolaktynę.

Pozdrawiam:)
Prolaktyne. Estradiol i tarczyca

Mnie też będzie miło jak dodacie do tabelki. Jestem Agnieszka. Mam 26 lat, w maju będę mieć 27.koleżanka miała przyjść 22.01 więc czekam niecierpliwie bo jajniki mnie mega bolą a piersi nie mogę wcale dotknąć... Mam nadzieję że w dużym gronie spotkamy się w przyszłych mamach na październik :biggrin2:
A test gdzie?

A test gdzie?

Robiłam wczoraj, niestety wyszedł negatywny dlatego czekam, czyli najgorsza z opcji. Albo dostanę na dniach spóźniona koleżankę albo za wcześnie na test. Nie wiem co myśleć....A chciałabym żeby się udało bo między dzieciaczkami będzie najmniej 7 lat różnicy.

Farishta ja mam jeszcze co najmniej tydzień czekania, żeby zrobić test, we wtorek będzie 28 dzień cyklu. Najgorsze, że teraz w tym tygodniu mam urlop i w tej sytuacji nie jest to wcale dobry pomysł, bo tak to bym zajęła się robotą i nie myślała o tym :)

Robiłam wczoraj, niestety wyszedł negatywny dlatego czekam, czyli najgorsza z opcji. Albo dostanę na dniach spóźniona koleżankę albo za wcześnie na test. Nie wiem co myśleć....A chciałabym żeby się udało bo między dzieciaczkami będzie najmniej 7 lat różnicy.
Będę trzymać kciuki za Ciebie[emoji110] [emoji110]

Lanvin ja siebie nie widzę w tabelce :)
Bo nie podawałaś danych :-) podaj, to Cię wpiszemy :-)

Mnie też będzie miło jak dodacie do tabelki. Jestem Agnieszka. Mam 26 lat, w maju będę mieć 27.koleżanka miała przyjść 22.01 więc czekam niecierpliwie bo jajniki mnie mega bolą a piersi nie mogę wcale dotknąć... Mam nadzieję że w dużym gronie spotkamy się w przyszłych mamach na październik :biggrin2:
Jeszcze termin @ i o które bobo się starasz :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Wydajność 94,9%, a od 95% nie mieli by prawa obniżyć mi oceny... oczywiście nikt nie bierze pod uwagę tego, że w styczniu pracowałam z nowym pracownikami... Szkoda gadać. Nie lubią mnie i znalazła się dobra okazja to ją wykorzystali... Jestem rozgoryczona... bardzo... :( :( :(
Ale to jakoś weryfikuja, mogli to sami tak zrobić ze było poniżej 95?? Bo dziwnie to wygląda:///

Do góry