Spark
Fanka BB :)
Zaraz znajdę to podesle ja płaciłam ok 30, zł, a mamm je 3 miesiącTeż trzymaj dla nas miejsce z Bulbaskiem i marc
Podeślesz skład? I jaka jest mniej więcej cena?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaraz znajdę to podesle ja płaciłam ok 30, zł, a mamm je 3 miesiącTeż trzymaj dla nas miejsce z Bulbaskiem i marc
Podeślesz skład? I jaka jest mniej więcej cena?
Ja kupowałam w aptece tylko to było kupę lat temuDziękuję :* Mam nadzieję, że w aptece dostanę
Kochana u mnie ma nie wyjść byłam na lekach i antybiotyku na bakterie spowodowaną zapaleniem organizmu, i lekarz powiedział, że przy tych tabletkach mam nie zachodzić w ciążę... jak zwykle mam owu 14-15 dc bo doonga i zioła brałam, tak teraz do 18dc ich nie brałam zeby owu nie mieć. Od 18dc wzięłam żeby @ przyszła normalnie a nie jak to w bezowulacyjnych miałam po 50 dniach i... okazalo się, że dong jeszcze owu wywołał w 20dc, a dzień później się przytulalissmy pewni, że owu nie bylo... pierwszy raz wolę żeby przyszla @ zamiast IITrzymam mocno musi wyjść
Brałam 3 cykle, śluzu brak... dopiero inne leki o których piszę cały czas pomogłyBosze...kiedy ta @ się skończy...strasznie mi się dłuży...dopiero/aż 6 albo 5 dzień okresu bo kurna nigdy nie wiem jak dokładnie liczyć...pierwsze krwawienie/plamienie było w piątek ok.23...czy liczyć piątek czy liczyć od soboty...grom wie. no już w piątek musiałam założyć podpaskę. Zawsze trwa 7 dni...więc już na szczęście końcówka choć po akcji ze skróceniem to cholera wie, czy krwawienie się nie wydłuży...Bierze któraś olej z wiesiołka? Jakieś efekty? ;-) ja tak żeby jeszcze zmaksymalizować ten śluz od tego cyklu biorę. Ciekawe czy mnie niagara zaleje ;-)
Nie załamuj się czasem trzeba antybiotyk w ciąży,będzie dobrzeKochana u mnie ma nie wyjść byłam na lekach i antybiotyku na bakterie spowodowaną zapaleniem organizmu, i lekarz powiedział, że przy tych tabletkach mam nie zachodzić w ciążę... jak zwykle mam owu 14-15 dc bo doonga i zioła brałam, tak teraz do 18dc ich nie brałam zeby owu nie mieć. Od 18dc wzięłam żeby @ przyszła normalnie a nie jak to w bezowulacyjnych miałam po 50 dniach i... okazalo się, że dong jeszcze owu wywołał w 20dc, a dzień później się przytulalissmy pewni, że owu nie bylo... pierwszy raz wolę żeby przyszla @ zamiast II
Dziękuję bardzo, zdenerwowanie teraz przez to, że nie mam już za dużo czasu na inne dolegliwości. 37 lat to już nie pierwsza młodość. Zadzwonię w piątek do gina i obgadamy co i jak. Narazie lecze chorobsko.oczekiwanie Twoje wyniki świadczą o niedoczynności i zaburzeniach konwersji T4 do T3. W takiej sytuacji Euthyrox nie jest dobrym rozwiązaniem bo zawiera T4, które jest nieaktywnym hormonem i musi zajść konwersja do T3, po co go zatem dostarczać jeszcze wiecej. Ponadto zawiera laktozę, co nie jest wskazane w chorobach tarczycy. Jeżeli już to Novothyral. Niestety lekarze mają znikomą wiedzę w tym temacie codziennie się o tym przekonuje.
oczekiwanie nic się nie denerwuj, wszystko jest do uregulowania
Mnie też będzie miło jak dodacie do tabelki. Jestem Agnieszka. Mam 26 lat, w maju będę mieć 27.koleżanka miała przyjść 22.01 więc czekam niecierpliwie bo jajniki mnie mega bolą a piersi nie mogę wcale dotknąć... Mam nadzieję że w dużym gronie spotkamy się w przyszłych mamach na październikZobacz załącznik 792907
Poprawione.