Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak. Emerytura przede mną, menopauza40 lat to dopiero wszystko przed Tobą
To fajnie, ze ferie też będziesz miałaDziewczyny tyle produkujecie, że muszę nadrobić później. Zostało mi jeszcze 170 postów, ale muszę jechać zrobić paznokcie znajomej, więc odezwę się później.
Witam nowe staraczki!
@campari0202 gratuluję pięknych dwóch kreseczek!
@Bulbasek cycki dobrze wróżą u mnie na razie cisza.. Jestem teraz na zastępstwie w pracy, pracuję od 7 do 15, więc tak o tym wszystkim nie myślę, a od poniedziałku FERIE! chociaż z dwa dni do pracy będę musiała iść, ale to pikuś A co do testowania, ja czekam na @, bo nic nie wskazuje na to, żeby miała nie przyjść.
Jola nie poddawaj się! Musi się w końcu udać!
A dlaczego nie wierzy? Była owu? To fajnie, ze zaproponował monitoring. Może nie będzie potrzebny.Minus 5 kilo
U ginekologa oki, chociaż on nie wierzy, że mogło nam się udać w tym cyklu
Zaproponował monitoring owulacji od przyszłego miesiąca gdzieś gdzie jeszcze pracuje. Fajnie, bo zna sprawę.
Nie kazał wykonywać tych dziwnych badań nasienia. Na razie tylko to zwykłe badanie.
I w razie gdyby kolejne badanie nasienia było tak samo złe inseminacja... Oby u mnie było dobrze... Teraz tylko czekać czy @ przyjdzie o czasie i dzwonić w 12 dc do niego. Ale niestety nie dostałam dupka ani luteiny i ciekawe kiedy dostanę... Może to być różnie
Bo nie wierzy w cuda... troszkę mnie tym zasmucił... Ja też nie wierzę, ale nie wiem czemu, w tym przypadku jest inaczejA dlaczego nie wierzy? Była owu? To fajnie, ze zaproponował monitoring. Może nie będzie potrzebny.
Powkręcajmy się ja już mam wszystkie objawy ból jajnika, ciągnięcie w macicy. Wszystkie!!! jaki człowiek jest głupi jak ma nadzieję... MasakraA ja wracam do domu autobusem i poczułam tam na dole ciepło tak jakoś dziwne uczucie Jehehe :-)
Rób jutro test 12 dc jak ma wyjść to wyjdzie i jutroA dlaczego nie wierzy? Była owu? To fajnie, ze zaproponował monitoring. Może nie będzie potrzebny.