reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny tyle produkujecie, że muszę nadrobić później. Zostało mi jeszcze 170 postów, ale muszę jechać zrobić paznokcie znajomej, więc odezwę się później.
Witam nowe staraczki!
@campari0202 gratuluję pięknych dwóch kreseczek! :)
@Bulbasek cycki dobrze wróżą :D u mnie na razie cisza.. Jestem teraz na zastępstwie w pracy, pracuję od 7 do 15, więc tak o tym wszystkim nie myślę, a od poniedziałku FERIE! :) chociaż z dwa dni do pracy będę musiała iść, ale to pikuś ;) A co do testowania, ja czekam na @, bo nic nie wskazuje na to, żeby miała nie przyjść.
Jola nie poddawaj się! Musi się w końcu udać!

Dziewczyny tyle produkujecie, że muszę nadrobić później. Zostało mi jeszcze 170 postów, ale muszę jechać zrobić paznokcie znajomej, więc odezwę się później.
Witam nowe staraczki!
@campari0202 gratuluję pięknych dwóch kreseczek! :)
@Bulbasek cycki dobrze wróżą :D u mnie na razie cisza.. Jestem teraz na zastępstwie w pracy, pracuję od 7 do 15, więc tak o tym wszystkim nie myślę, a od poniedziałku FERIE! :) chociaż z dwa dni do pracy będę musiała iść, ale to pikuś ;) A co do testowania, ja czekam na @, bo nic nie wskazuje na to, żeby miała nie przyjść.
Jola nie poddawaj się! Musi się w końcu udać!
To fajnie, ze ferie też będziesz miała :)
A może właśnie jak się nie spodziewasz to akurat będzie niespodzianka i dwie kreseczki :):):)

Muszę sie z Wami podzielić bo sama mało nie posikałam się ze śmiechu. Sytuacja: mój mąż wrócił z egzaminu, kładzie się na swojej ukochanej sofie, gdzie leży nasza córeczka z gorączką. Układa się w jedną stronę, w drugą, w końcu mówi do naszego syna (5 lat) - Idź, przynieś mi poduszkę z łóżka. A mały idąc do sypialni, ze złością - Zepsuty dzień! Świetnie!
Czyż dzieci nie są cudowne...

Minus 5 kilo ;)
U ginekologa oki, chociaż on nie wierzy, że mogło nam się udać w tym cyklu :(
Zaproponował monitoring owulacji od przyszłego miesiąca gdzieś gdzie jeszcze pracuje. Fajnie, bo zna sprawę.
Nie kazał wykonywać tych dziwnych badań nasienia. Na razie tylko to zwykłe badanie.
I w razie gdyby kolejne badanie nasienia było tak samo złe inseminacja... Oby u mnie było dobrze... Teraz tylko czekać czy @ przyjdzie o czasie i dzwonić w 12 dc do niego. Ale niestety nie dostałam dupka ani luteiny i ciekawe kiedy dostanę... Może to być różnie :(
A dlaczego nie wierzy? Była owu? To fajnie, ze zaproponował monitoring. Może nie będzie potrzebny. :)

reklama
Do góry