reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana musiałabyś jeszcze podać normy, ponieważ równią się między laboratoriami.
DSC_0524.JPG
DSC_0522.JPG
DSC_0521.JPG

Załączniki

• DSC_0524.JPG
    DSC_0524.JPG
    288,5 KB · Wyświetleń: 280
  • DSC_0522.JPG
    DSC_0522.JPG
    257 KB · Wyświetleń: 248
  • DSC_0521.JPG
    DSC_0521.JPG
    299,6 KB · Wyświetleń: 254
reklama
Bosze...kiedy ta @ się skończy...strasznie mi się dłuży...dopiero/aż 6 albo 5 dzień okresu bo kurna nigdy nie wiem jak dokładnie liczyć...pierwsze krwawienie/plamienie było w piątek ok.23...czy liczyć piątek czy liczyć od soboty...grom wie. no już w piątek musiałam założyć podpaskę. Zawsze trwa 7 dni...więc już na szczęście końcówka choć po akcji ze skróceniem to cholera wie, czy krwawienie się nie wydłuży...Bierze któraś olej z wiesiołka? Jakieś efekty? ;-) ja tak żeby jeszcze zmaksymalizować ten śluz od tego cyklu biorę. Ciekawe czy mnie niagara zaleje ;-)

Nadrobiłam :D
Właśnie jadę do dietetyka, sprawdzić na jej dokładnej wadze ile spadło. Na bank 5 kilo. Było 7 ale ostatni stres spowodował posiadanie i dooopa ;)
A na 15:40 ginekolog. Ciekawe co powie na to ostatnie usg. Szkoda, że nie mogłam sprawdź czy jajo pękło... ogromnym ograniczeniem jest brak kasy. Masakra.
Łódź ma być duuuża, bo w październiku będzie nas ogromny wysyp!!! :D
Powodzenia daj znać[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko na Titanica uważajcie bo będziecie z dodatkowym obciążeniem :-D:-D

On to już nam nie zagrozi :D

Nadrobiłam :D
Właśnie jadę do dietetyka, sprawdzić na jej dokładnej wadze ile spadło. Na bank 5 kilo. Było 7 ale ostatni stres spowodował posiadanie i dooopa ;)
A na 15:40 ginekolog. Ciekawe co powie na to ostatnie usg. Szkoda, że nie mogłam sprawdź czy jajo pękło... ogromnym ograniczeniem jest brak kasy. Masakra.
Łódź ma być duuuża, bo w październiku będzie nas ogromny wysyp!!! :D

Najwyżej zanim wypłyniemy dobudujemy dodatkową część :D

Daj znać po wizycie ile ubyło :)

reklama
Do góry